جلسه چهاردهم از دوره چهاردهم کارگاه آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی زاگرس با استادی راهنما همسفر زهرا، نگهبانی همسفر پری و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «وادی یازدهم (چشمههای جوشان و رودهای خروشان، همه به بحر و اقیانوس میرسند) و تاثیر آن روی من» در روز دوشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر میکنم که یک بار دیگر به من اجازه داده شد که در جلسه حضور داشته باشم و از نگهبان جلسه تشکر میکنم که به من اجازه دادند در جایگاه استادی بتوانم خدمت کنم و آموزش بگیرم. در مورد وادی یازدهم (چشمههای جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس میرسند) و تاثیر آن روی من؛ دستور جلسه از دو بخش تشکیل شده است: بخش اول تیتر وادی است. ما برای اینکه به وادی یازدهم برسیم؛ باید ده وادی را پشتسر بگذاریم تا بتوانیم آن را درک و اجرا کنیم و با اجرا کردن آنها به حال خوش برسیم و در آخر وادی میگوید: وقتی من این وادی را اجرا کنم نتیجه آن آرامش میشود و پر از انرژی هستم. انسانهای که انرژی دارند کسانی هستند که این وادی را کار کردهاند، امروز آنها با دیروزشان فرق میکند، در حال آموزش گرفتن هستند و تلاش میکنند که هر روز یک چیز جدید یاد بگیرند و آن چیزی را که یاد گرفتند به دیگران آموزش بدهند. در این آموزش دادنها است که میفهمند آیا من یاد گرفتهام یا نه!؟ آقای امین میفرمایند: «وقتی متوجه میشوید که آن چیزی را به درستی آموختید که بتوانید آن چیز را به دیگران یاد بدهید».
ابتدای وادی در مورد اهریمن صحبت میکنند که اهریمن کارشان این است که از طریق القاء و الهام، انسان را از مسیر خود خارج کند. انسان دارای دو صفت مثبت و منفی است؛ یعنی رذایل و فضایل. من این را خیلی دوست دارم و برای خودم تکرار میکنم که یا در مسیر ارزشها هستیم یا ضدارزشها و یا تاریکی و روشنایی، رنگ خاکستری نداریم، نمیشود بگوییم که من هم این طرفی هستم و هم آن طرفی، با خودمان دو دو تا چهار تا کنیم که در کدام مسیر قرار داریم. نیروهای اهریمنی توسط القاء و الهام این کار را انجام میدهند و ما را به انجام ضدارزشها دعوت میکنند و حتی نیروهای مثبت هم همینطور هستند.
یکی از صفاتی که آقای مهندس در سیدی اخیرشان فرمودند: «وقتی شما پاسخگوی دیگران باشید و کسی از شما سوالی بکند، به درستی جواب بدهید، این یک صفت مثبت است». وقتی این کار انجام بدهند نتیجه آن میشود که در درون شما القاء و الهام مثبت صورت گرفته است و همه میپذیرند به جز اندکی؛ یعنی انسان دو صفت دارد: کسانی که دیگران را به درستی، نیکی، خوبی و راستی دعوت میکنند و کسانی که خودشان عملسالم انجام میدهند و دیگران را به درستی و نیکی دعوت میکنند. چه کسانی الهامات و القائات اهریمن را میپذیرند و وارد جلگه اهریمن میشوند؟ کسانی که حریصاند، رب و مربی خودشان را فراموش میکنند، ناسپاس و زیانکارند. این صفتها جز رذایل هستند، این انسانها جواب اهریمن را میدهند و جز یاران اهریمن هستند و با یک اشاره از مسیر ارزشها فاصله میگیرند.
در ادامه وادی در مورد ریسمان الهی صحبت میکنند؛ که ریسمان الهی چیست؟ یعنی همان اجرای فرامین و قوانین الهی؛ یعنی من هرچه در مسیر ارزشها باشم و فرامین و قوانین الهی را اجرا کنم، مثل این میماند که من به یک جای استوار چنگ زدم، به یک ریسمانی که من را در مقابل آن نیروهای منفی حفظ میکند که جزء نیروهای اهریمنی نباشم. همه ما باید چشمه جوشان باشیم؛ یعنی از خودمان جوشش داشته باشیم؛ یعنی منتظر نباشیم که یکی به ما انرژی و حال خوب بدهد، یکی در من تغییر ایجاد کند و یکی زندگی مرا متحول کند. چنین چیزی نیست؛ چشمه باید از خودش جوشش داشته باشد. حال اگر من بتوانم چشم جوشان باشم و رود خروشان شوم و در ادامه به بحر اقیانوس برسم، چگونه این اتفاق برای من میافتد؟ نیاز به دو پارامتر دارد: باید مرتب آموزش ببینم و باید به روز باشم. من همیشه وقتی صحبت از آموزش گرفتن و رشد و دانایی میشود، میگویم: خدا را شکر کنگره را داریم.
آقای مهندس میفرمایند: «وقتی بخواهم متوجه شوم مطلب درست است یا نه! باید از آن مطلب جلوتر باشم». حال من چقدر جلوام! چقدر از مطالبی که بیرون از کنگره میخوانم، اطلاعات بالاتری دارم که بتوانم بسنجم که این مطلب درست است یا نه؟ وقتی من در کنگره قرار میگیرم و میبینم چیزهایی یاد میگیرم که تا به الان که سفر اول و یا سفر دوم هستم، هر چیزی را که اجرا کردم و یا گوش دادم در زندگیام تحول ایجاد شده، حال خوش دریافت کردهام و مطمئن هستم من چیزهایی یاد میگیرم که آن چیزها را آقای مهندس به عنوان استاد، اول اجرا میکنند و من الگویی به این بزرگی دارم؛ پس بدون چون و چرا میپذیرم و هیچکجا مطالب به این خوبی برای ما نیست که هر هفته یک سیدی میآید و من میتوانم دانایی کسب کنم و یک چیز جدید یاد بگیرم. این میتواند در زندگی روزمره ما هم باشد که یکی از ضلعهای مثلث دانایی، تجربه است. خیلی وقتها تجربه میکنیم و خیلی وقتها تفکر مینماییم و با آن دادههایی که داریم، دانایی کسب میکنیم؛ پس برای اینکه چشمه جوشان باشم، نیاز به کسب دانایی است.
برای اینکه رود خروشان باشم و حرکت کنم، نیاز به این است که تغییر جایگاه دهم و تغییر جایگاه؛ یعنی خدمت کردن؛ یعنی رشد کردن. اگر امروز من دیپلم دارم، درس بخوانم و لیسانس بگیرم، من آن آدم دیپلمه قبل نیستم یا اگر کیک جدیدی یاد بگیرم و درست کنم دیگر آن آدم قبل نیستم و یک چیز جدید یاد گرفتم، رشد کردم، تغییر جایگاه دادم. برای اینکه به چشمههای جوشان و رودهای خروشان تبدیل شوم، دو پارامتر لازم است که در وادی میگوید: یکی خواسته قوی باید داشته باشم و دیگری تفکر سالم. حال تجربهای که از این وادی دارم این است، انرژی داشته باشم که حالم خوب باشد؛ ولی وقتی میبینید دچار کمبود انرژی هستید، مخصوصاً وقتی وارد سفر دوم میشوید به خاطر همین است که فکر میکنید دیگر کار تمام است، دیگر مطالعه نمیکنید، خدمت نمیگیرید و خدمت هم با چالش همراه است. هیچچیزی مفت و مجانی و راحت به ما داده نمیشود. خیلی وقتها مجبور هستید بچهات را در خانه بگذارید و به کنگره بیایید و همین گذاشتنهاست که بچه یاد میگیرد مستقل شود و تکلیفهایش را انجام دهد و بعد که خدمت تمام شد، میبینید چقدر از این وابستگی کم شده و یک بچه مستقلی داریم.
در ادامه جلسه پس از قرائت پیام، انتخابات نگهبانی با حضور دو کاندیدا برگزار شد و همسفر لیلا با اکثریت آرا به عنوان نگهبان و همسفر مریم (لژیون دوم) و همسفر مریم (لژیون سوم) به عنوان دبیران دوره پانزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی زاگرس انتخاب شدند. ضمن عرض خدا قوت خدمت همسفر پری نگهبان دوره قبل و دبیرانشان همسفر پریسا و همسفر فاطمه برای همسفر لیلا و دبیرانشان دوره خدمتی پرباری از خداوند مهربان طلب میکنیم.
مرزبانان کشیک: همسفر فاطمه و مسافر علیرضا
تایپ: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم) و همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهارم)
عکاس خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون دوم)، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس
- تعداد بازدید از این مطلب :
206