English Version
This Site Is Available In English

حس بیرونی یا حس درونی

حس بیرونی یا حس درونی

به نام قدرت مطلق الله

چهاردهمین جلسه از دوره دهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره 60 همسفران نمایندگی قائمشهر با استادی مرزبان همسفر سارا، نگهبانی همسفر آزاده و دبیری همسفر ساناز با دستور جلسه «وادی یازدهم و تاثیر آن روی من» روز دوشنبه 19 آذر 1403 ساعت 15:00 آغاز به کار کرد.

خدا را شاکرم یک‌بار دیگر در کنگره حضور دارم. اگر امروز حالم خوش است از برکت وجود کنگره است. به‌خاطر آموزش‌های ناب کنگره  و به‌خاطر راهنمایی  همسفر آزاده است که با صبوری‌هایشان باعث حال خوش من شدند که اگر صبوری‌هایشان نبود بارهاوبارها گفتم امکان نداشت در کنگره بمانم. اکنون خیلی خوشحالم که در کنگره حضور دارم  و حال من و حال درون من تغییر کرد. از آقای مهندس و خانواده محترمشان بابت این بستری که برایمان فراهم کردند بسیار سپاسگزارم. ان‌شاءالله همیشه سالم و سلامت باشند. از گروه  ایجنت و مرزبانی همسفر اکرم و همسفر سکینه  که به من اعتماد کردند و این جایگاه را به من سپردند  بی‌نهایت سپاسگزارم به  دبیر و نگهبان خداقوت می‌گویم.

قبل از اینکه در مورد دستور جلسه که امروز وادی یازدهم است صحبت کنم دلم می‌خواهد این را بگویم.  برای جشن مرزبانی من بوده یا جشن تولد یک سال رهایی مسافرم امیرحسین دقیق یادم نیست که همسفر رقیه  برای من یک دل‌نوشته نوشتند و گفتند، من به نیت تو  کتاب ۶۰ درجه را باز کردم که برای شما صفحه  وادی یازدهم باز شد  که عنوان وادی یازدهم را برایم در دل‌نوشته‌ام نوشتند. وادی یازدهم مرا  به یاد راهنمایم  می‌اندازد.  جشن ۷ سال رهایی راهنمایم هم  پیام تولدشان بود. با خودم گفتم من با راهنمایم همسفر آزاده حتماً یک صفت مشترکی داریم. امروز روزی من این دستور جلسه شد و خوشحالم و خوشحال‌تر از اینکه راهنمایم استاد کارگاه مجازی و من استاد کارآگاه آموزشی این دستور جلسه شدیم. بابت این قضیه به خودم می‌بالم؛ چون خیلی دوستشان دارم.

وادی یازدهم چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس می‌رسند.  وادی‌ها چراغ زندگی ما هستند و علم درست زندگی‌کردن را به ما آموزش می‌دهند. اگر ما وادی اول تفکر تا وادی دهم صفت انسان درگذشته صادق نیست؛ چون جاری است، کاربردی‌اش کنیم به انجام برسانیم به چشمه جوشان تبدیل می‌شویم. انسان برای اینکه  تبدیل به چشمه جوشان شود از چشمه طبیعی الگو می‌گیریم.  یک چشمه؛ باید دو ویژگی داشته باشد. یک منابع آبی ذخیره شده و دیگری اختلاف ارتفاع که همان فشار آب از دهانه خروجی است.

انسان هم همین‌طور است. اگر بخواهد؛ مانند چشمه جوشان باشد؛ باید دو ویژگی داشته باشد یکی منابع اطلاعاتی درست و صحیح در مسیر دانایی و دیگری اختلاف‌پتانسیل درونی و بیرونی برای ایجاد انرژی پتانسیل. خوشبختانه همه ما که در کنگره هستیم، منابع اطلاعات دانایی درستی در اختیار ما قرار گرفته است. کتاب عشق ۱۴ وادی، جزوه جهان‌بینی ۱ و ۲ و سی‌دی‌هایی که به‌روز در اختیار ما قرار گرفته پر  از آموزش و آگاهی است برای ما.

انرژی پتانسیل که همان اختلاف ارتفاع است.  اگر دقت کنیم منابع آب را در ارتفاع بالا قرار می‌دهند به‌خاطر اینکه منابع آب از لوله با فشار خارج شود.

انسان هم شدیداً به انرژی پتانسیل نیاز دارد.

انسان از نظر درونی و بیرونی جایگاه خودش را به طرف ارزش‌ها تغییر دهد و صعود می‌کند، و برایش ایجاد انرژی پتانسیل می‌شود در حقیقت این تغییر جایگاه انرژی پتانسیل در آن به وجود می‌آورد  که حتی مثلاً فردی دیپلم دارد وقتی که دانشگاه قبول می‌شود ورودی دانشگاه برایش یک تغییر  جایگاه می‌شود  و این باعث ایجاد انرژی می‌شود یا کسی که می‌خواهد  کاهش وزن انجام دهد وقتی که ماه اول ۳ کیلو وزنش را کم می‌کند کاهش وزن برایش انرژی پتانسیل به وجود می‌آید و در او قدرت و اعتمادبه‌نفس وجود می‌آید یا اینکه مثلاً  کسی برگشت کند آن باعث می‌شود عدم اعتمادبه‌نفس پیدا کند و باعث غم و اندوهش بشود یا حتی مسافرهای ما وقتی که از ۳ سی سی یک پله کم می‌کنند و به دو و نیم سی‌سی می‌رسند در او ایجاد انرژی پتانسیل به وجود می‌آید و وقتی به سه دهم می‌رسند خدا را هزار مرتبه شکر که شاهد حال خوبشان هستیم. 

در هر سیستمی به فرد عادی‌ مسئولیتی  داده می‌شود؛ یعنی آن جایگاهش از حالت سکون  تغییر کند باعث ایجاد انرژی پتانسیل در شخص می‌شود ،  به‌خاطر همین می‌گویند در کنگره وقتی خدمت کنید حالتان خوب می‌شود. مخصوصاً خدمت داوطلبانه.  وقتی در کنگره کسی که خدمت می‌کند همه دوستش دارند و برایش ارزش قائل‌اند و احترام می‌گذارند این باعث کسب انرژی در طرف می‌شود. پس انرژی پتانسیل با تغییر جایگاه به وجود می‌آید. وقتی این تغییر جایگاه به سمت ارزش‌ها باشد، بالا می‌رود و صعود می‌کند و اگر به سمت ضد ارزش‌ها یعنی به سمت پایین برود مثلاً مصرف مواد مخدر، رشوه‌خواری، رباخوری، افکار منفی، خراب‌کردن حال دیگران و هزاران چیزهای منفی ،  این‌ها باعث کسب انرژی منفی می‌شود.  لذت می‌برد؛ ولی با دلهره همراه است. درست است انرژی است؛ ولی از نوع  منفی است.

انرژی منفی اول باعث می‌شود شخص تخریب و حالش بد شود؛ یعنی آن انرژی به دست آورده را از دست بدهد؛ چون انرژی منفی از تخریب دیگران و تخریب خود  فرد به دست می‌آید که مثل یک نارنجک می‌ماند. وقتی نارنجک می‌خواهد منفجر شود ابتدا پوسته خودش را قطعه‌قطعه می‌کند و بعد به دیگران آسیب می‌رساند و انرژی منفی هم همین‌طور است. 

هر شخص باعقل یا بدون عقل باایمان یا بدون ایمان یا با عشق یا بدون عشق یا با حس بیرونی یا با حس درونی خود مانند چشمه آب عمل می‌کند و این موضوع مربوط به خواست و دانایی نفس شخص است که خلقت نیروهای منفی و اهریمنی را برای ایجاد انرژی پتانسیل به‌عنوان یک نیروی مکمل لازم دانسته است و هر کس و یا  هر نفس و با خواسته و اختیاری که از خود دارد می‌تواند انتخاب کند زیبایی را یا زشتی‌ها را یا بدی را یا نیکی را یا عشق را یا نفرت را و یا دوزخ را و یا فردوس را.

ما یاد گرفته‌ایم  نیروهای منفی فقط از طریق القا و الهام انسان را از سیر صعودی‌اش خارج می‌کند؛  ولی انسان را مجبور نمی‌کند و آن انتخاب برای انسان است که هر چه را که انتخاب کرد؛ باید جوابگوی آن باشد.

قانون اصلی خلقت بیان می‌کند: انسان‌هایی که همیشه در حال  بازپرداخت آن چیزی که دریافت می‌کند، چه مادی باشد و چه معنوی،و زکات آن را پرداخت کند مثل یک چشمه زلال و سرشار از انرژی است؛ ولی کسی که چیزی را که دریافت می‌کند هیچ  بازپرداختی را ندارد و همه چیز را برای خود و خانواده‌اش می‌خواهد مانند شوره‌زار و  کویر می‌ماند که در آن کویر هیچ گیاهی نمی‌روید؛ و در گرمای کویر باید منتظر طوفان شن  باشد چون چیزی نکاشته که از طوفان شن جلوگیری کند.

چشمه‌ها منابع آبی متفاوتی دارند. انسان‌ها هم  مراتب نفس و مراتب دانایی گوناگونی دارند که با دریافت دانش، علم، آگاهی و اجرای فرامین و قوانین الهی  منابع ذخیره  درونش را زیاد کند و با  حرکت صحیح  ایجاد انرژی پتانسیل کند تا تبدیل شود به چشمه جوشان . چشمه ثابت است؛ ولی منابع آب چشمه جاری است. پس از طی  مسافت‌های طولانی  از بیابان هاو صخره‌ها و مناطق صعب‌العبور خودش را به بحر و اقیانوس می‌رساند که اگر آن چشمه جوششی نداشته باشد آب جاری   پس از مسافتی کوتاهی به باتلاق تبدیل می‌شود و حالا رودهای  خروشان می‌دانند که مسیر راهشان هموار نیست، می‌دانند وقتی قرار است  از این مسیر عبور کنند موانع زیادی سر راهشان  قرار می‌گیرد؛ ولی هیچ پروایی به خودشان راه نمی‌دهند و حرکت می‌کنند.  از مسیر‌های صعب‌العبوری حرکت می‌کنند از دره‌های مخوف هم عبور خودش را ادامه می‌دهند. 

تمامی سنگ‌ها و قلوه‌سنگ‌ها را کنار می‌زنند؛ حتی دور می‌زنند و به مسیر خودش ادامه می‌دهند. ما همسفرها  که  اینجا حضور داریم  و همه انسان‌ها؛ باید بدانیم که مسیر زندگی ما همیشه هموار نیست. این برای من بسیار آموزنده بود. چیزی که مهم است برای ما انسان‌ها خواست و تفکر سالم ما هست که با حرکت سالم،  چشمه وجودی‌مان اگر خالی و یا نیمه پر باشد عاقبت با حس سالم  و باعقل سالم و با عشق سالم پر خواهد شد و به مسیر زندگی خودمان ادامه دهیم و زندگی خودمان را محترم بشماریم. ما برای خروج از ظلمات هیچ راهی نداریم مگر اینکه به ریسمان الهی چنگ بزنیم و فرمان الهی را اجرا کنیم و آموزش‌های ناب کنگره را ذره‌ذره به داناییمون  اضافه کنیم، تبدیل به چشمه جوشان شویم و از خود جوششی داشته باشیم زندگی خودمان را به دریای آرامش و بهشت فردوس برسانیم.

خداوند سرنوشت هیچ قومی را عوض نمی‌کند، مگر آن قوم خواسته‌های نامعقول خود را اصلاح نمایند.

تک‌تک ما در مقابل این انتخاب مسئول هستیم. برای اینکه در کنگره، معرفت، عمل سالم و عدالت جاری باشد، بایستی رأی ما برای انتخابات نگهبان بر مبنای معرفت، عمل سالم و عدالت باشد؛ در غیر اینصورت خیانتی است هرچند کوچک به خودمان، خانواده‌مان، به مسافران، همسفران و آینده‌گانی که بایستی به رهایی برسند.

توجه شما را به گزارش تصویری از برگزاری انتخاب نگهبان جلسات خصوصی همسفران قائمشهر جلب می نماییم.

و در آخر با انتخاب اعضاء همسفران نمایندگی قائم‌شهر، همسفر رقیه به عنوان نگهبان جلسات خصوصی انتخاب شد.

با آرزوی توفیق خدمت برای تمام همسفران نمایندگی قائم‌شهر

عکاس: همسفر مهرانه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون سوم)
تایپ: همسفر سیما رهجوی راهنما همسفر صبحگل (لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر صبحگل (لژیون ششم)
مرزبان کشیک: همسفر سکینه، مسافر بهمن
همسفران نمایندگی قائم‌شهر

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .