وادی یازدهم یکی از اصول کلیدی در کنگره۶۰ است که بهطور تمثیلی انسانها را به چشمههای جوشان و رودهای خروشان تشبیه میکند. این وادی تأکید دارد که با کسب آموزش و آگاهی، حرکت درونی و بیرونی انسان میتواند از تاریکی به نور و از رکود به پویایی برسد و در نهایت به هدف نهایی خود که رسیدن به تعادل، آرامش و کمال است، دست پیدا کند. اگر ده وادی گذشته را به درستی آموزش گرفته و در زندگیام عملی کرده باشم، این مسیر منجر به تحولی درونی میشود.
چشمههای جوشان نماد افرادی هستند که انرژی و حرکت درونی خود را ایجاد کردهاند. این انرژی با داشتن منابع آب که همان آگاهی و دانش است، امکانپذیر میشود؛ اما آگاهی به تنهایی کافی نیست، اگر این دانش بدون حرکت و اقدام عملی در فرد بماند، او به چشمهای گندیده یا باتلاقی راکد تبدیل میشود. حرکت از مرحله چشمه جوشان به رود خروشان نیازمند عمل مستمر است. در کنگره۶۰ این عمل با خدمت کردن و تغییر جایگاه فرد نسبت به گذشته اتفاق میافتد.
انسان با تلاش مداوم و ایجاد تغییرات کوچک میتواند جهشهایی در زندگی خود ایجاد کند که به او اعتماد به نفس و انرژی لازم برای ادامه حرکت و عبور از موانع را بدهد. رودهای خروشان نماد افرادی هستند که از مرحله چشمه جوشان بودن گذر کردهاند و به اندازهای لبریز شدهاند که جاری میشوند و در مسیر حرکت خود از مشکلات نمیهراسند، خسته نمیشوند و بهطور مداوم به جلو میروند. این مسیر تنها زمانی به اقیانوس کمال و آرامش ختم میشود که فرد از درون خود شروع به تغییر نماید و تغییرات او در بیرون هم تاثیر بگذارد.
وادی یازدهم به ما میآموزد که زندگی یکنواخت، تکراری و همچنین آموزش گرفتن و کاربردی نکردن آن، فرد را در حالت سکون و بیثمری نگه میدارد. برای معنا دادن به زندگی باید هر روز را با تغییر و حرکت جلو برد. جسم انسان شاید ثابت باشد؛ اما اندیشه و روح او باید همیشه در حال حرکت، جهش و خلق باشد تا بتواند تأثیری مثبت بر خود و دیگران بگذارد و انرژی لازم برای ادامه حیات را به دست آورد.
نویسنده: همسفر مژده رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون هشتم)
ویرایش: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون یازدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بنیان مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
98