دهمین جلسه از دوره سی و نهم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی صالحی، به استادی مسافر موسی و نگهبانی مسافر رضا و دبیری مسافر حسن با دستور جلسه "وادی یازدهم و تاثیرات آن روی من" در روز شنبه 17 آذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
خدا را هزاران بار شکر به علت این تغییر جایگاه. من الان میتوانستم در جای دیگر و در جایگاهی دیگر باشم، داخل ویرانهها و با حال خراب. من ۳ سال پیش یک مصرف کننده با حال خراب بودم؛ با افکار و اندیشههای بسیار منفی و مسموم. وارد کنگره 60 شدم و سفر کردم. خدا بسیار کمک کرد و خودم هم خواستم، راهنمای محترمم هم برای بنده خیلی زحمت کشید، که در نتیجه همین تغییر جایگاه بود که پیدا کردم.
در ضمن ۲۷ سال رهایی بنیان محترم کنگره ۶۰، جناب آقای مهندس دژاکام را به این مرد بزرگ و خانواده محترم ایشان و به همه جمعیت احیای انسانی، در هر کجای ایران که هستند، تبریک میگویم و امیدوارم همیشه سایه این مرد عزیز روی سر ما باشد.
کمی در مورد صورت جلسه صحبت کنیم. چشمههای جوشان و رودهای خروشان به بحر و اقیانوس می رسند. ما در طبیعت انواع و اقسام چشمهها را مشاهده کردیم؛ چشمه بزرگ و کوچک، چشمه های خشک، چشمه هایی با آب زلال، چشمهای که آب آن زهرآگین و گل آلود است و یا چشمهای که آب معدنی دارد.
در طبیعت اگر چشمهای بخواهد چشمه جوشان شود، به یک سری منابع نیاز دارد و از یک جایی این چشمه باید تغذیه بشود : اول از همه منابع آبی که ذخیره شده اند و دوم، اختلاف ارتفاع منابع آبی با دهانه خروجی چشمه به منظور ایجاد فشار برای جوشش چشمه. یک چشمه به تنهایی قادر نیست که به رود متصل شود و به بحر و یا اقیانوس برسد.
در اینجا به "چشمه های جوشان" تاکید داریم؛ از نظر بنده اگر چند تا چشمه، هم عقیده، هم فکر، هم حس و همسو شوند، میتوانند همه موانع عظیم، مثل سنگ های بزرگ، کوه ها، دره های مخوف، مسیر های سخت و یا گودالهای بزرگ را پشت سر بگذارند. این مطالب که بیان کردیم همگی تمثیل هستند و صحبت اصلی جناب آقای مهندس دژاکام این است که ما انسانها، وقتی بخواهیم به سمت بحر و اقیانوس وهدف بزرگی که داریم حرکت کنیم و به نقطه ای برسیم که از آن دور شدیم، باید مثل چشمه های جوشان عمل کنیم. داخل کنگره 60 راهنمایان همان چشمه ها هستند.
کسانی که به تازگی واردکنگره 60 میشوند، تشنه هستند و موقعی که وارد میشوند تازه سیراب میشوند و در همان بدو ورود نمیتوانند چشمه شوند. حال ما که میخواهیم چشمه شویم چه کنیم؟
ما قبل از وادی یازدهم، ده تا وادی دیگر را خواندیم و پشت سر گذاشتیم. وادی اول با تفکر ساختارها آغاز میشود. در وادی دوم متوجه شدیم که ما هیچکدام بیهوده پا به این دنیا نگذاشتیم و هر کدام یک هدفی داریم. در وادی یازدهم قانون چشمه های جوشان و رودهای خروشان به بحر و اقیانوس میرسند مطرح می گردد. این وادیها دقیقاً راه چشمه شدن را به ما نشان میدهند. ما میخواهیم در اینجا به آرامش و صلح برسیم، یعنی رفتارمان و نوع نگرشمان به جهان پیرامون و اطرافیان عوض شود و آن دیدگاه مخرب قدیم را معکوس کنیم.
از آثار این که به چشمه شدن نزدیک شده ایم، این است که خودمان و دیگران را دوست داریم. حالمان خوب است و شب به راحتی می خوابیم. صبح ها سرحال بیدار می شویم و خدارا شکر می کنیم. اگر به همسرتان و خانواده تان احترام می گزارید یا اگر بخشنده شده اید و سپاس گذار خداوند هستید، بدانید که نزدیک شدید به چشمه شدن. درکنگره60 اگر شاکر نباشید خدا این فرصت را از شما می گیرد. باید شاکر خداوند، راهنما و حتی برادر لژیونی هایتان باشید. از نظر من ارزش حال خوب از میلیاردها پول بیشتر می باشد. ارزش آن را بدانیم و همیشه شاکر خداوند باشیم.
تایپ، ویرایش و بارگزاری خبر: مسافر محمدحسن لژیون دهم
آذر ماه ۱۴۰۳ شعبه صالحی (تهرانپارس)
- تعداد بازدید از این مطلب :
134