English Version
This Site Is Available In English

تو هم سهمی از نور خواهی داشت

تو هم سهمی از نور خواهی داشت


جلسه چهارم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی دامغان، به استادی همسفر سیده سکینه با دستور جلسه «وادی یازدهم (چشمه های جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس می‌رسند) و تأثیر آن روی من» در روز شنبه 17 آذر 1403 آغاز به کار کرد:

سخنان استاد:

از مرزبان خبری همسفر نسیم سپاسگزارم که این جایگاه را به من واگذار کردند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم.

صحبتم را با این پاراگراف از کتاب «عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» آغاز می‌کنم که می‌گوید: «تمام ساختارهای طبیعت یکسان هستند؛ فقط فرایند زمانی در آنها متفاوت است و گذشت فصل‌ها در آنها نقش دارد. ساختار گیاهان، حیوانات و انسان هم از این قاعده جدا نیست.»

من از مطلب بالا اینطور برداشت می‌نمایم که بسیاری از ناشناخته‌های درون که قابل مشاهده نیست را می‌توان در بیرون جستجو کرد؛ همانطور که در کتاب آسمانی، برای انتقال و درک مطالب به کرات از تمثیل‌های موجود در طبیعت استفاده شده است؛ از آنجا که آموزه‌های کنگره ۶۰ به بیان آقای مهندس دژاکام و استاد امین، از کتاب آسمانی الگوبرداری شده است؛ تمثیل‌های گوناگون از طبیعت را در آن‌ها شاهد هستیم. خوبی تمثیل‌ها این است که می‌توان با بسط و تحلیل آن‌ها، مطالب بسیاری را برداشت کرد.

یکی از این تمثیل‌ها توسط جناب مهندس دژاکام در عنوان قانون هفتم از کتاب ۶۰ درجه و یا وادی یازدهم از کتاب عشق به زیبایی به کار برده شده است.
وادی یا راه یازدهم می‌گوید:«چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان، همه به بحر و اقیانوس می‌رسند.» اگر در این جمله بحر و اقیانوس را همان مقصد بدانیم، به ما می‌گوید؛ برای رسیدن به مقصد یا هدف، باید به چشمه جوشان و سپس رود خروشان تبدیل شد.
چطور انسان می‌تواند مانند چشمه‌ی جوشان و یا رود خروشان باشد؟ خب پاسخ روشن است؛ باید ویژگی‌های آن‌ها را داشته باشد. در این وادی به دو ویژگی اصلی چشمه جوشان اشاره شده است: اول، منابع آب ذخیره شده و دوم، اختلاف ارتفاع.

منابع آبی که به قدر کفایت باشد؛ با اختلاف ارتفاع، فشار لازم برای جوشش چشمه فراهم می‌شود و رود جاری می‌گردد؛ یعنی توان حرکت می‌یابد. هرچه منابع آبی و اختلاف ارتفاع آن ازدهانه خروجی چشمه بیشتر باشد، رود خروشان‌تر و در برخورد با سنگ‌ها و موانع روبرو، موفق‌تر است و از حرکت باز نمی‌ماند.
انسان هم به منابع نیاز دارد؛ منابعی که به او اطلاعات صحیح و درست بدهد. این منابع اطلاعاتی باید غنی و دریافت آن همیشگی باشد تا انسان را به جوشش انداخته، حرکت کند و از توقف او جلوگیری نماید.

با تعمق و تحلیل بیشتر درباره این موضوع و بررسی جزئیات آن می‌توان به مطالب بیشتری دست یافت. یک ویژگی مهم رود، زلالی و پاکی آن است؛ مهم است که چشمه آن رود از چه منابعی تغذیه می‌شود؛ هم‌چنان که هر آموزشی انسان را به مسیر درست رهنمون نمی‌کند. بعضی از آن‌ها انسان را تبدیل به فاضلاب‌ جوشان نموده و در نهایت تبدیل به باتلاق می‌نماید.

اما در مورد اختلاف ارتفاع یا انرژی پتانسیل، مسئله بسیار مهم  این است که انسان باید از خود تولید داشته باشد و با ایجاد حرکت‌های سالم و موازی با ارزش‌ها این انرژی را از درون خود به دست آورد. وقتی انسان جایگاه خود را به طرف ارزش‌ها تغییر دهد یا صعود کند، در او انرژی ایجاد می‌شود. حال این تغییر جایگاه می‌تواند در تمام ابعاد زندگی فرد باشد. به بیان ساده‌تر، انسان با انجام هر کار خوب، بلافاصله پاداش می‌گیرد و این پاداش انرژی است که به او توان حرکت در مسیر خواسته‌هایش را می‌دهد.

این قانون را می‌توان درباره تمام انسان‌ها و در رسیدن به تمام خواسته‌ها و هدف‌ها صادق دانست؛ خواسته اگر خواسته معقول و منطقی باشد؛ البته انسان باید در نظر داشته باشد که مانند رود خروشان، مبدأ، مقصد و هدفش مشخص باشد؛ آنگاه به وعده کتاب ۶٠ درجه، حتی با وجود مشکلات و موانع فراوان در مسیر، می‌توان به مقصد رسید.
خدا را شاکرم که به من فرصت داد تا در این چرخه از حیات با کنگره۶٠ و استادانم جناب مهندس حسین دژاکام و استاد امین دژاکام آشنا شوم و بتوانم از آموزش‌های ایشان که منابع اطلاعاتی صحیح، غنی و بی‌‌نهایت، قابل فهم و قابل اجراست، استفاده نمایم.

درست که تبدیل به چشمه جوشان و رود خروشان شدن کار سختی است و فقط اندکی این قابلیت را پیدا می‌کنند؛ اما به قول آقای مهندس برای خارج شدن از ظلمت، در قدم اول همین کافی که روی خود را به طرف نور برگردانی. «جام‌های خالی و یا نیمه‌ پر عاقبت با تلاش و کوشش خودمان و با تزکیه لازم و امیدواری پر خواهند شد»
اگر نور را دست نیافتنی بدانی، امید رسیدن نداشته باشی و با تکیه به این دلایل در تاریکی ساکن بمانی و حرکت نکنی؛ به یقین هیچگاه نور را نخواهی یافت و محکوم به حبس ابد در تاریکی خواهی شد، اما من می‌گویم؛ بیا، با امید و باور رو به سوی نور قدم بردار، یک قدم، دو قدم، سه قدم و... آنگاه نمی‌گویم تمام و کمال؛ اما حتما تو هم سهمی از نور خواهی داشت.

مرزبان خبری:همسفر نسیم

نویسنده:همسفر سیده سکینه رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون اول)

ویرایش و ارسال:راهنمای تازه واردین همسفر وحیده

همسفران نمایندگی دامغان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .