جلسه یازدهم از دوره بیستوششم سری کارگاههای آموزشی، خصوصی مسافران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی مرزبان محترم مسافر رضا، نگهبانی مسافر حسنعلی و دبیری مسافر میثم با دستور جلسه" جهانبینی در ورزش" در روز سهشنبه سیزدهم آذر 1403 ساعت 17:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان رضا هستم، یک مسافر
خداوند را شاکرم که کنگره ۶۰ را در مسیر زندگی من قرارداد. از راهنمای سفر اولم، حسین آقا و راهنمای سفر دومم آقای توکلیان و ایجنت محترم نمایندگی ملاصدرا تشکر میکنم. همچنین از نگهبان جلسه و راهنمای لژیون هفتم به خاطر سپردن این خدمت تشکر میکنم.
جهانبینی چیست! جهانبینی نوع نگاه ما به زندگی است و آنچه از جهان درک میکنیم را نیز جهانبینی میگویند؛ وقتی صحبت از جهانبینی در ورزش میشود، برای همه این سؤال پیش میآید که اصلاً چرا ورزش میکنیم که بخواهیم به بحث جهانبینی در خصوص ورزش هم بپردازیم. در کنگره60 هر چیزی را با تمثیل بیان مینمایند. بهعنوانمثال دستی که شکسته است را گچ گرفته و بعدازآن فیزیوتراپی میخواهد و دلیل آن هم عدم تحرک سلولهای آن ناحیه است. خود من نمونه بارز این مثال هستم که موقع مصرف نمیتوانستم چهارزانو بنشینم و حتماً باید بهجایی تکیه میدادم و لذا زمانی که تصمیم به درمان گرفتم نیاز به تحرک و فیزیوتراپی پیدا کردم و این علت ورزش کردن ما است.
حالا چرا جهانبینی! دیدهاید که در مسابقات فوتبال یا والیبال چهحرفهای زشتی که ردوبدل نمیشود ولی ما میخواهیم این اتفاقات نیفتد. جهانبینی در ورزش یعنی تبدیل دانایی به دانایی مؤثر و یعنی بدانیم که ما یا میبریم و یا میآموزیم، پس عصبی نمیشویم؛ چراکه ما آمدهایم تا به تعادل برسیم و بعد هم خدمت کنیم. شال خوب است، اما زمانی که روی دوش افراد باشد. اگر به شال و جایگاه برسیم، تغییر فاز و ایجاد انرژی را به همراه خواهد داشت. اگر حال خوب میخواهید حتماً خدمت نمایید و انشاالله که جایگاههای همراه با شال را در کنگره تجربه کنیم.
"از اینکه به صحبتهای من گوش کردید، از همه شما ممنونم."
تایپ و ویرایش متن: راهنما مسافر مرتضی
عکس: مسافر یحیی
ارسال: سایت نمایندگی ملاصدرا
- تعداد بازدید از این مطلب :
262