English Version
This Site Is Available In English

مجذوبان رحمت الهی

مجذوبان رحمت الهی

اولین جلسه از دوره سی و هفتم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی رودکی، با استادی راهنما محترم مسافر سعید، نگهبانی مسافر رضا و دبیری مسافر تراب با دستور جلسه «وادی دهم» شنبه 3 آذر 1403 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

با سلام خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه قرار گرفتم تا بتوانم خدمت کنم.

دستور جلسه امروز:
وادی دهم و تاثیر آن روی من.
صفت گذشته در انسان؛ صادق نیست، چون جاری است.

پیام وادی دهم:
شهر به یکباره به طغیان دچار می‌گردد؛ اما نسیم آرام الله پس از چندی در تمامی آبادی ها حاکم می‌شود وعظمت و سلامتی باز می‌آید و شما از آن بهره بیشتری می‌برید.

دوستان همه سلام می‌رسانند و از خداوند و نگهبانان شاکر هستند که وصل ها را انجام می‌دهند تا همه چیز در کائنات، به رحمت الهی، سیراب گردد.

آنانی که مجذوب قدرت مطلق می‌شوند، به ارتقا می‌رسند، آنانی که فقط به سورچرانی مشغولند نصیبی ندارند، می‌فهمی که چه می‌گویم، چهار پایانی که به دنبال پاهای اضافی می‌گردند تا خود را محکم به زمین نگه دارند؛ اما نمی‌دانند که بدون دست و پا، سر بر سجده الله بسیار آسان است، فقط تمنای دل می‌خواهد که با آن فاصله بسیار دارند، مانند نابینایان، در روز به دنبال شب می‌روند.

دوستان، دایره وار دف بر دست، به سماع مشغولند و نیایش حق تعالی را می‌نمایند.

جمعی از مستان از باده الهی ،شکر است.

 

و اما دستور جلسه امروز:
صفت گذشته در انسان؛ صادق نیست، چون جاری است.
چه چیز جاری است؟
انسان جاریست، در کتاب چهارده وادی عشق،  وادی دهم به طور کامل توضیح داده شده است که هر کسی با رفتاری که در گذشته داشته را می‌تواند به مرور زمان تغییر بدهد، در این مسیر می‌تواند از صفت‌های زشت دوری کند و به سمت صفت‌های خوب قدم بردارد، از تاریکی‌ها به طرف روشنایی‌ها حرکت کند.

در این وادی به این مسئله اشاره کرده است که انسان می‌تواند از سمت‌ روشنایی‌ها به مرور زمان به طرف تاریکی‌ها حرکت بکند، باید بدانیم که حرکت می‌تواند در دو جهت اتفاق بیفتد.

باید بدانیم که تمام هستی و کائنات همیشه در حال حرکت هستند، یک انسان اگر بخواهد  به لحاظ فیزیکی بی حرکت هم بماند باز هم در درونش حرکت وجود دارد، و اندام حیاتی، افکار و اندیشه او کار می‌کنند، پس نمی‌توان بی حرکت بود، نسبت به نوع خواسته‌های که داریم باید حرکت کرد.

در جزوات جهان بینی توضیح داده شده که انسان با خواسته‌های که دارد سنگ بنای مسیر حرکت خود را مشخص می‌کند، همانند فردی که سفر ایکس انجام می‌دهد و فقط می‌خواهد قطع مصرف مواد داشته باشد، دلی فرد دیگری سفری با کيفيت را پشت سر می‌گذارد و به تمام مسائل جزئی توجه می‌کند نوع خواسته‌های این افراد مسیر حرکتی آنها را مشخص می‌کند،در این راه به اختياری که انسان دارد در انتخاب خواسته باید توجه کرد.

تمام مسائلی که در هستی و کائنات درک می‌کنیم و با آن ارتباط داریم به سه مولفه، نور، صوت و حس بستگی دارد، نور آن چیزهایی که می‌بینیم، پیشنهاد من برای دوستان این است که، چشم های خود را در برابر هر نور و یا چیزی که می‌بینیم قرار ندهیم، همه تصاویر ارزش دیدن ندارند و قابل دیدن نيستند.

نباید ورودی ذهن خود را در برابر همه تصاویر که همان نور هستند و یا گفته‌ ها، و صداهای مختلف که همان صوت هستند باز نگه داریم و مراقب باشیم چه چیزی را می‌بینیم و می‌شنویم، خود من چندین سال است که اخبار دیدن را ترک کرده‌ام و برای نتیجه خوب و آرام بخشی داشته است.

باید مراقب دريافتی که از طریق این سه مولفه در هستی داریم باشیم ،باید بدانیم چه چیزهایی را می‌توانیم با خود به دنیای دیگر ببریم، ما فقط می‌توانیم صفت‌های خوب و زشت خود را با احساسی که داریم به جهان‌های دیگر ببریم.

به طور مثال با سفری که در کنگره ۶۰ انجام‌ می‌دهیم صفت مصرف کنندگی را از خود جدا می‌کنیم، با آموزش‌هایی که می‌بینیم با آگاهی و دانایی بیشتری وارد دنیای دیگری خواهیم شد.

مرزبان خبری    مسافر امید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .