English Version
This Site Is Available In English

هیچ صفتی با انسان تا آخر عمرش ماندگار نیست

هیچ صفتی با انسان تا آخر عمرش ماندگار نیست

جلسه پنجم از دوره چهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ همسفران نمایندگی بروجرد با استادی همسفر ندا، نگهبانی راهنمای تازه واردین همسفر زهرا و دبیری همسفر سارا با دستور جلسه «وادی دهم (صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است) و تاثیر آن روی من» روز یکشنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خیلی خوشحالم در خدمت شما هستم. از ایجنت و نگهبان جلسه همسفر زهرا تشکر می‌کنم که اجازه دادند من این جایگاه را تجربه کنم و برای تجربه این جایگاه خدا را هزار بار شکر می‌کنم. از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم که‌ این بستر را برای ما فراهم کردند که بتوانیم به کنگره بیاییم و مسافرانمان به درمان برسند و خودمان هم حال خوب را تجربه کنیم، از راهنمای خودم همسفر فاطمه تشکر می‌کنم که مثل یک خواهر در کنار من بودند، کم‌وکاستی‌هایم را همیشه به من یادآوری می‌کردند و همیشه بهترین راهنمایی‌ها را می‌کردند.

در وادی دهم می‌گوید، صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است. ما اگر از آن روز اول که جهان هستی به وجود آمده نگاه کنیم می‌بینیم که همیشه همه‌چیز در جهان هستی در حال تکامل و پیشرفت است و هیچ‌وقت چیزی در هستی ثابت نیست و همیشه باید یک حرکت و تکاپویی باشد، انسان اگر راکد بماند پیشرفت و تکاملی برای خودش در نظر نگیرد از هدف اصلی زندگی‌اش دور می‌شود.

هر انسانی که به دنیا می‌آید، یک صفات خاصی دارد انسان و تمام موجودات، اشیاء و جمادات که روی کره زمین هستند، دارای یک ویژگی هستند؛ مثلاً ویژگی زغال، سیاه است یا حیوانات درنده ویژگی درنده بودن را دارند، هیچ‌وقت نمی‌توانند از این صفات سیاه بودن و درنده بودن بگذرند‌؛ ولی انسان به خاطر این‌که اشرف مخلوقات است و به‌واسطه اختیاری که دارد می‌تواند یک سری صفاتی که در وجودش است را تغییر بدهد و این اختیار هم فقط به انسان داده‌شده است.

این وادی به ما می‌گوید اگر انسان یک صفتی را در خودش دارد هرلحظه به آن فکر کند می‌تواند خیلی راحت از آن عقب‌نشینی کند، اگر صفت بدی است به سمت خوبی و نور برگردد. هیچ‌وقت صفتی با انسان تا آخر عمرش ماندگار نیست. شخصی که می‌خواهد صفت خود را تغییر دهد؛ باید اول حسش تغییر کند تا زمانی که حسش تغییر نکند صفتش تغییر نمی‌کند. آقای مهندس سه مؤلفه را برای ما بیان کردند نور، صوت و حس، جایگاه نور، دیدن، صوت شنیدن و حس که در درون خود انسان است.

مسئله دیگر که آقای مهندس مطرح کردند تغییر، تبدیل ترخیص است؛ برای مثال مصرف‌کننده‌ای که از اعتیاد خسته شده است، وقتی‌که وارد کنگره می‌شود قرار است که تغییر کند، مرتب در جلسه‌ها و لژیون شرکت می‌کند، گوش‌به‌فرمان راهنما می‌شود، کم‌کم نور در وجودش پررنگ‌تر می‌شود و تغییر آن شروع به شکل‌گیری می‌کند‌‌ و درنهایت به ترخیص که همان رهایی است می‌رسد. من قبل از کنگره احساس می‌کردم، خیلی آدم کاملی هستم و هیچ مشکلی ندارم؛ ولی زمانی که وارد کنگره شدم دیدم خیلی ایرادات از خودم بوده، نسبت به مسافرم خیلی آدم قدرنشناسی بودم، ولی خدا را شکر با آموزش‌های کنگره خودم و مسافرم توانستیم خیلی از صفات بدمان را تغییر بدهیم.

رهایی ۴۰ سی دی همسفر زینب رهجوی راهنما معصومه و همسفر ندا رهجوی راهنما همسفر فاطمه 

تایپ: همسفر فاطمه رهجوی راهنما معصومه (لژیون اول)
عکس: همسفر زهرا رهجوی راهنما معصومه (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما معصومه (لژیون اول) دبیر سایت
همسفران نمایندگی بروجرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .