جلسه پنجم ازدوره سیزدهم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰نمایندگی جواد گلپایگان، بااستادی مسافرهادی ونگهبانی مسافرمحسنودبیری مسافرمحمد.با دستورجلسه (وادی دهم وتاثیر آن روی من)درروزیکشنبه ۴اذر ماه۱۴۰۳راس ساعت۱۷اغاز به کارنمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان هادی هستم، یک مسافر
عنوان دستور جلسه این هفته 《وادی دهم و تاثیر آن روی من 》است.
عنوان وادی دهم《 صفت گذشته در انسان صادق نیست چون جاری است》.
اگر انسان پارامتر زمان و تغییر کردن را در نظر نگیرد ،هیچگاه صفت گذشته در او تغییر نمیکند.
خداوند را شاکرم؛ زیرا در کنگره ۶۰ ما جزوه جهانبینی را داریم.
هنگامی که به موضوع جلسه فکر میکردم به مثلث دانایی رسیدم؛ زیرا مثلث دانایی شامل مثلثی به نام دانایی موثر است.
در انسان زمانی صفت تغییر میکند که اضلاع مثلث دانایی با هم رشد کنند، که اضلاع این مثلث شامل تفکر ، تجربه و آموزش است.
لازمه هر چیزی در هستی تغییر است. تغییرات نیازمند یک پارامتری به نام مکانیزم است؛ در نتیجه تغییرات باید در هر انسانی وجود داشته باشد تا ایجاد شود.
اگر من بخواهم تغییر کنم اولین چیزی که خیلی مهم است باید بدانم که بار مسئولیت همه چیز به دوش خودمن است.
همانطور که در وادی سوم و چهارم یاد گرفتیم تفکر کنیم و به خود ایمان داشته باشیم و از ناامیدیها رها باشیم؛ همچنین در وادی پنجم یاد گرفتیم بر اساس یک سری قوانین در کنگره ۶۰ و هستی به جلو حرکت کنیم تا تغییرات را در خود به وجود بیاوریم؛ در نتیجه به فرمان عقل برسیم و رمز و راز را یاد بگیریم.
حال این سوال پیش میآید برای چه ما میخواهیم صفت خود را تغییر دهیم؟ زیرا من میتوانستم از همان موادی که مصرف میکردم به همان شکل مصرف کنم تا زندگی من به پایان برسد.
وادی هشتم به ما میگوید با حرکت راهنمایان میشود .حال پاسخ این سوال که چرا باید تغییر کنیم؟ این است که زمانی که ما وارد کنگره شدیم به مرور که میگذشت متوجه میشدیم که زندگی جور دیگری است، ابتدا یک مثلث کوچک بودیم و در کنگره آموزش گرفتیم و حرکت کردیم در وادی نهم نقطه تحمل را بالا بردیم و استقامت کردیم.
به موقع به شعبه آمدیم، سر وقت دارو خوردیم، سی دی نوشتیم ،گوش به فرمان راهنما بودیم تا به آرامی این مثلث رشد کرد و به وادی دهم رسیدیم.
وادی دهم میگوید 《صفت گذشته در انسان صادق نیست چون جاری است》؛ یعنی من به عنوان یک انسان مانند یک رود هستم پس هچگاه به باتلاق نمیرسم.
صفت گذشته زمانی که دانایی ما بالا برود در انسان تغییر میکند.
مهمترین پارامتر در جهان هستی برای تغییر صفت گذشته این است که ما تغییر را ریشهای و از درون خود آغاز کنیم ،چون اگر خود حرکت نکنیم حتی اگر با کاوشگران ماهر همنشین باشیم تغییر نمیکنیم.
رمز تغییر صفت گذشته تکرار و تمرین مداوم در طول زمان است تا تغییرات در ما ایجاد شود؛ همچنین دانایی موثر در ما رشد کند تا بتوانیم صفت گذشته خود را تغییر دهیم.
از اینکه به صحبتهای من گوش سپردید سپاسگزارم.
تایپ وویرایش:مسافر رضا لژیون هفتم
تنظیم وارسال:مسافرمحمد لژیون سوم
نمایندگی جوادگلپایگان
- تعداد بازدید از این مطلب :
218