English Version
This Site Is Available In English

تزکیه و پالایش باعث ارتقاء فرد می‌شود

تزکیه و پالایش باعث ارتقاء فرد می‌شود

جلسه اول از دوره سی‌‌و‌سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صائب تبریزی به استادی راهنما همسفر مینو، نگهبانی همسفر لاله و دبیری همسفر حکیمه با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» روز دوشنبه ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از ایجنت، نگهبان جلسه و مرزبانان عزیز سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار من قرار گذاشتند تا آموزش بگیرم. در ابتدا رهایی‌های این هفته را خدمت راهنمایان محترم، همسفران عزیز و پرتلاش شعبه که برای گرفتن چهل سی‌دی،‌‌ و‌۳۰ سی‌دی به تهران رفته بودند تبریک عرض می‌کنم، امیدوارم در ادامه موفق پایدار باشند.

دستور جلسه امروز رابطه یادگیری و معرکه گیری است، همه می‌دانیم که یادگیری در تضاد با معرکه‌گیری قرار دارد، وقتی یادگیری صورت نگیرد، معرکه‌گیری رخ خواهد داد. همه ما قبل ورود به کنگره با مسئلە معرکه‌گیری روبه‌رو شدیم، خود من قبل از ورود به کنگره چون آگاهی و دانش کافی نداشتم، تا یک موضوع کوچکی پیش می‌آمد، معرکه‌گیری می‌کردم و مسافرم به دلیل تخریبی که مواد مخدر در او ایجاد کرده بود تعادل نداشت، با یک حرف کوچک خیلی زود از کوره در می‌رفتم جوابش را می‌دادم به مشاجره و دعوا ختم می‌شد، ولی زمانی که وارد کنگره شدم آموزش گرفتم که مسافرهایمان حالشان خوب نیست در حال سفر هستند و باید مراعات حالشان را بکنیم، اینکه یک حرفی را نا‌بجا هم به ما می‌گویند، سعی کنیم خیلی سریع واکنش نشان ندهیم و صبر کنیم زمانی بگذرد و حالشان خوب شود و در زمان مناسب خودش، به او بگوییم تا به اشتباه خود پی ببرند.

یادگیری شامل مثلث دانایی هست که اضلاع آن آموزش، تفکر و تجربه است. اگر آموزش و تفکر وجود نداشته باشد، معرکه‌گیری صورت می‌گیرد یا حتی ممکن است آموزش باشد و شخص دچار منیت شود و باز هم آموزش قطع می‌شود، شخص دچار معرکه‌گیری می‌شود. فرق کنگره با جاهای دیگر این است که ما در کنگره حس خود را تزکیه و پالایش می‌کنیم، تغییر حس تنها با تزکیه و پالایش و یادگیری علم راستین و عملی کردن آن صورت می‌گیرد، زمانی که ما حس خود را پالایش نکنیم یا دانایی داشته باشیم، اما آن را تبدیل به دانایی‌ مؤثر نکنیم، صد در صد دچار معرکه‌گیری می‌شویم و همین طور آقای مهندس در سی‌دی‌ها فرمودند که آموزش به واسطه روح انجام می‌گیرد.

همه ما انسان‌ها برای آموزش گرفتن، خدمت کردن پا به این جهان خاکی گذاشتیم و تنها به وسیله روح است که انسان آموزش می‌گیرد، روح تنها به انسان داده شده است. در سی‌دی چراغ‌دان آقای مهندس می‌فرمایند؛ در قرآن آمده است که قل الروح من امر ربی یعنی نفس انسان تحت آموزش روح است و ما زمانی می‌توانیم از روح آموزش بگیریم که نفس ما تزکیه و پالایش شود و در ضد ارزش‌هایی مانند خشم، نفرت و کینه غوطه‌ور نباشیم.

زمانی که انسان دچار ضد ارزشی‌ها باشد، صدای روح را نشنیده و صدای جن را می‌شنود و از صراط مستقیم خارج می‌شود و این‌ها شاید به زبان گفتن آسان باشد که دروغ نگویم از ضد ارزشی‌ها پرهیز کنم، ولی عمل کردن به آن‌ها خیلی سخت است. آقای مهندس می‌فرمایند به جز روح نیروهای دیگری هم هستند که جلوی راه و تکامل انسان را می‌گیرند، روح تنها به انسان داده شده است و بقیه موجودات از روح بی‌بهره هستند، آن‌ها فقط نفس را دارند. موضوع دیگری که خیلی به آن فکر می‌کردم؛ آقای مهندس این علم که روش Dst است خیلی از مردم یا دانشمندان می‌دانند، ولی هیچ کس باور یا قبول نمی‌کنند آقای مهندس می‌گویند که این به تکامل انسان برمی‌گردد که می‌توانند آن علم راستین یا علم پوچی را بپذیرند که شاید خیلی از مردم در بیرون از کنگره دچاره آن شده‌اند و فکر می‌کنند که علمی است آن‌ها می‌دانند یا اصلاً باور ندارند، خدا را شکر ما توانستیم با این علم راستین آشنا شویم و باید قدر آموزش‌های کنگره را بدانیم و بتوانیم با تزکیه و پالایش به آن ارتقا و تکامل نفس خود برسیم.

مرزبان کشیک: همسفر شبنم و مسافر محمدرضا 

عکاس: همسفر شبنم مرزبان خبری 

تایپ: همسفر رباب رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون اول)

ویرایش و ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون سوم)

همسفران نمایندگی صائب تبریزی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .