چهاردهمین جلسه از دوره بیست و هفتم سری کارگاههای آموزشی خصوصی نمایندگی عطار نیشابوری ویژه مسافران در روزهای یکشنبه با استادی مسافر علیرضا و نگهبانی مسافر وحید و دبیری مسافر هادی با دستور جلسه «رابطهی یادگیری و معرکهگیری» در تاریخ ۲۷ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علیرضا هستم مسافر، خداوند را شاکر و سپاسگزارم که یکبار دیگر در کنار شما عزیزان، در کنگره حضور دارم و از آموزشهای ناب کنگره در جهت زندگی بهتر و رسیدن به آرامش بهرهمند میشوم. در دستور جلسه رابطهی یادگیری با معرکهگیری، منظور کنگره از واژهی یادگیری این است که ره جو آموزش بگیرد و به دانایی دست پیدا کند. در مثلث دانایی که دارای سه ضلع، تفکر، آموزش و تجربه است؛ و در موضوع یادگیری این است که قادر باشیم مثلث دانایی در ما رشد کرده و ضلعهای آن را به تعادل رسانیده باشیم.
زندگی در حلقههای آفرینش و یکی از آنها که بعد خاکی است. در همه بعدهای زندگی انسان ازجمله: کار و تحصیل، زندگی و مهارتهای امروزی که انسان با آن مرتبط است نیاز به یادگیری و آموزش دارد. در نقطه مقابل یادگیری، معرکهگیری است. معرکهگیری باعث میشود که فرد آموزش پذیر نباشد و ریشهی آن در جهل و ناآگاهی انسان است. زمانی که فرد مرتکب اشتباه شده و دیگران را مقصر قلمداد میکند وارد معرکهگیری میشود. به دلیل منیت اشتباه خود را نمیپذیرد و ترس از اینکه موقعیت خود را از دست بدهد یا در افکار خود، دیگران او را مقصر بدانند، کمکم در حاشیه قرارگرفته و از خواستههایش دور میشود و دچار ناامیدی میشود.
در ادامه یادگیری و آموزش باعث شده که فرد خطا و اشتباه خود را بپذیرد و با عذرخواهی و خیلی راحت، مشکل را حل کند و در جهت رسیدن به آرامش و درست زندگی کردن تلاش کند؛ و رعایت قوانین و حرمتهای کنگره ۶۰ باعث میشود که ره جوی سفر اولی آسیب نبیند و اگر فردی با آموزشهای ناب کنگره مثلث دانایی او متعادل رشد کرد، به حال خوش رسیده و اتفاقات خوبی در انتظار اواست؛ و در آخر دنبال معرکهگیری و بهانهجویی نباشیم و با یادگیری و آموزش و فرمانبرداری و رعایت حرمتها و قوانین، خدمتگزار خوبی برای کنگره باشیم. ممنون که با سکوت خودتان به مشارکت من گوش کردید.
در ادامه جلسه انتخابات نگهبانی دوره بیست و هشتم روزهای یکشنبه برگزار شد
تایپ و نگارش: مسافر احمد لژیون چهارم
عکاس: مسافر مجتبی لژیون دوازدهم
- تعداد بازدید از این مطلب :
270