به نام قدرت مطلق الله
در زمان قدیم شخص برای امرارمعاش خود یک بساطی پهن کرده و شروع به معرکهگیری مینمود، بهنوعی مردم را سرگرم قدرت خودش کرده و آن را به نمایش میگذاشت. کارهای عجیب، غریب انجام میداد و در آخر منتظر تشویق مردم بود و سپس با دادن پول به معرکهگیر بهنوعی رضایت خود را از این نمایش نشان میدادند. ولی افرادی هم وجود دارند که برای سرگرم نمودن خودشان شروع به مطالعه میکنند تا به درجات بالایی از علم و دانش برسند.
رابطه آن معرکهگیری با این یادگیری در وقت و زمان است اگر به دنبال معرکهگیری باشیم فرصت یادگیری را از دست خواهیم داد. وارد حاشیههای زندگی میشویم و اگر به دنبال یادگیری باشیم دیگر مجال فکرکردن به حاشیهها و مطالب غیرضروری را نداریم. قدرمسلم رابطهای که بین یادگیری و معرکهگیری میتوانیم برقرار نمایم این است که هر زمان از آموزش و خدمت فاصله گرفتیم به سمت مسائل حاشیهای و معرکهگیری کشیده میشویم.
همه اینها نشاندهنده نادانی، جهل و ناآگاهی است به همین علت در شروع جلسات کنگره ۶۰ نگهبان میخواند که برای رهایی از دست بزرگترین دشمن خودمان که جهل و نادانی خودمان است ۱۴ ثانیه سکوت نمایم و به خداوند بزرگ پناه ببریم. حال مفهوم واژه یادگیری که در کنگره ۶۰ به مسئلهآموزش برمیگردد یادگیری یعنی فرد در هر لحظه و هر مکانی به دنبال ارتقای دانایی خودش باشد.
مثلث دانایی که (تفکر، تجربه و آموزش) است را به تعادل برساند و از هر پیشامدی فقط به دنبال آموزش آن باشد و به مسائل حاشیهای آن فکر نکند. اگر بخواهیم مفهوم معرکهگیری را بیان نمایم میتوان گفت دقیقاً نقطه مقابل مفهوم یادگیری است و ریشه آن به جهل و ناآگاهی انسان برمیگردد؛ چون فردی که معرکهگیری میکند به دلیل وجود منیت خودش نمیتواند اشتباهاتش را بپذیرد و به همین دلیل همیشه در ناامیدی و حاشیه قرار میگیرد. در پایان امیدوارم با دریافت آموزش در مسیر کنگره ۶۰ خدمت نموده و همچنین با یادگیری صحیح از معرکهگیری بهدور باشم. با آرزوی موفقیت برای تمامی مسافران کنگره ۶۰
با احترام: راهنما مسافر پیمان
منابع مورداستفاده در تهیه این مقاله:
- مقاله دیدهبان محترم تحقیقات، مسافر علی خدامی
ویرایش: مسافر حجت لژیون سوم
ارسال مطلب: دستیارمرزبان خبری، مسافر رضا لژیون سوم
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان
- تعداد بازدید از این مطلب :
127