جلسه چهارم از دوره ششم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی باغستان کرج با استادی راهنمای تازهواردین همسفر نسرین، با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» در روز شنبه ۲۶ آبانماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
با این جمله شروع میکنم که اگر از آموزگارت آموختی، آموختی وگرنه روزگار به تو میآموزد؛ همانطور که میدانید معرکهگیری و یادگیری نقطه مقابل هم هستند. معرکهگیری یک نمایش عمومی است؛ مثل قدیم که اشخاصی در خیابان کارهایی مانند: مارگیری، تعزیهخوانی و یا کشیدن اجسام سنگین با دندان را انجام میدادند و مردم میایستادند و تماشا میکردند.
هر نوزادی از بدو تولد در حال یادگیری است؛ مثل راه رفتن، حرف زدن، دویدن و... در زندگی هم همین طور است هر شخصی در طول زندگی خود برای رسیدن به موفقیت شاید بارها شکست خورده، زمین خورده و دوباره بلند شده، در جهت این موفقیت تلاش کرده و غر نزده، تا به نتیجه رسیده است.
اگر انسان معرکهگیری کند از آموزش عقب میماند ولی اگر بخواهد یادگیری را شروع کند از معرکه گیری دور میشود. در کنگره معرکهگیری آموزش ندارد و کسی که معرکهگیری میکند از روی جهل و نادانی او است، دنبال آموزش نیست و به دانایی نرسیده است. مثل کسی که نمی خواهد در کنگره به درمان برسد و شروع میکند به معرکهگیری و بالعکس، کسی که میخواهد به درمان برسد شروع میکند به آموزش گرفتن، ۱۱ماه سفر میکند و به درمان میرسد.
ماهیت کنگره ۶۰ درمان اعتیاد است و ما آمدهایم که یاد بگیریم و یا اگر چیزی را میدانیم اصلاح کنیم. معرکه گیری یک راه فرار است و به عنوان دستاویز از این راه فرار استفاده میکنیم. آدم معرکهگیر مثل ماشین تخلف کار در جاده است که پلاک ماشین خود را نمیبیند؛ یعنی من باید در خودم دنبال ایرادها بگردم و آدمهایی که دنبال تایید حرفشان از دیگران هستند معرکهگیری میکنند. در کل آدم معرکهگیر و یا معرکهگیری به دلیل نداشتن آگاهی و دانش است که اتفاق میافتد و اگر بخواهیم از این کار ضدارزش دور شویم باید آموزشها را کاربردی و عملی کنیم. در آخر به عزیزان خدمتگزار در سایت خداقوت میگویم.
نویسنده: راهنمای تازهواردین همسفر نسرین رهجوی راهنما همسفر فریبا (لژیون پنجم)
رابط خبری: همسفر وحیده رهجوی راهنما همسفر فریبا (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باغستان کرج
- تعداد بازدید از این مطلب :
20