سلام دوستان زهره هستم یک همسفر؛
ابتدا از آقای مهندس حسیندژاکام و خانواده محترمشان بابت حضورشان، همه از خودگذشتگیها و نعمتهایی که در زندگی ما سرازیر کردند قدردانی و تشکر میکنم و بابت این موضوع شاکر و سپاسگزار خداوند و خواستار حفاظت و نگهداری این عزیزان هستم.
بیماری اعتیاد سالها به دلیل عدم شناخت سیستمایکس غیرقابل درمان بود و به لطف خداوند و به وسیله آقای مهندس حسیندژاکام سیستمایکس به زیبایی تعریف شد و برای بیماری اعتیاد پس از سالها راه درمانی پیدا شد و به قول معروف:«معما چو حل گشت آسان شود.»
سیستمایکس سیستمی است که شامل: مواد شبه افیونی، ضد درد، نوروترانسمیترها (ناقلهای عصبی)، مدیاتورها (ارتباط میان سلولی و اعضاء) و تمام غدد درونریز و برونریز که مسئولیت تعادل طبیعی بدن و کنترل همه احساسات را به عهده دارند میباشد.
من همسفر طی آموزشهایی که در کنگره دریافت کردم متوجه شدم که فقط مسافرین نیستند که با مصرف مواد مخدر در سیستم ایکس خود اختلال ایجاد می کنند؛ بلکه ما همسفران نیز با تفکرات، دیدگاهها و اندیشههای نادرست یا بهعبارتی جهانبینی نادرست و انجام اعمال ضدارزشی و افکارمنفی و ناامیدی باعث از تعادل خارج شدن سیستم ایکس خود و در نهایت دچار بیماریهای متعددی شدهایم که طبق فرمایش آقای مهندس حسیندژاکام به مراتب بیشتر از مسافرها نیاز به آموزش جهت برقراری تعادل در سیستم ایکس خود داریم.
سیستم ایکس از دو طریق بیسیم (افکار مخرب) و با سیم (استفاده از مخدرها) دچار اختلال میشود و تولید آن به حداقل میرسد که برای بازسازی و به تعادل رساندنش باید در سه قسمت جسم، روان و جهانبینی تعادل را ایجاد کنیم و طبق پروتکل کنگره ۶۰، روش درمانی DST، با داروی OT و همچنین خدمت به همنوعان خود درمان را به بهترین حالت به انجام برسانیم.
اگر سیستم ایکس فعالیت خوبی داشته باشد، به عنوان مثال؛ فرد خوب میخوابد، میتواند چند ساعت کار کند، بهترین نقاشی را بکشد یا نویسنده خوبی باشد ولی اگر این سیستم خوب کار نکند، ممکن است شخص به انواع و اقسام بیمایهای جسمی، روحی و روانی دچار شود.
سلام دوستان مریم هستم یک همسفر؛
یکی از مسایلی که برای اولین بار توسط آقای مهندس حسیندژاکام در کنگره کشف ومطرح شد سیستم ایکس بود که ایشان با توجه به تحقیقاتی که انجام دادند، به این نتیجه رسیدند که مسایل بسیاری از جمله؛ افسردگی، پرخاشگری، نداشتن تعادل دررفتار، ریشهاش در فیزیولوژی بدن میباشد که با بهبود فیزیولوژی، سیستم افیونی بدن هم درست میشود. درتمام بدن یک سری مواد شبهافیونی و شیمیایی ترشح میشود که حالات درونی شخص را در کنترل خود دارند، این همان سیستم ایکس میباشد که اگر بهدرستی کار خود را انجام دهد، بدن درحالت تعادل قرار میگیرد و گویی خداوند بهگونهای ما را آفریده که، اگر مقداراین ماده شبه افیونی دربدنمان بالا ویا پایین برود بر روش زندگی و کارکرد سیستم ایکس ما بسیار تاثیرگذار است. سیستم ایکس همان خمر هست که خداوند درقران کریم آن را مطرح کرده است و فرموده اند: «دربهشت برین چهار نهر وجود دارد، یکی ازآنها آب، یکی عسل، یکی شیر دیگری خمر است» که اگر سیستم خمرانسان خوب کارنکند دچار انواع بیماریها میشود ولی اگر سیستم خمر یا همان سیستم ایکس؛ درست کارکند درصورتی که انسان دچار بیماری هم شود، سیستم ایمنی بدن بلافاصله وارد عمل میشود و با مقابله بیماری به بدن، کمک میکند.
سیستم ایکس باعث ایجاد انرژی و نشاط در انسان شده بهنحوی که ساعتهای زیادی به کاری که دوست دارد و یا اینکه وظیفهاش است مشغول باشد وحتی یک اهنگساز بهترین آهنگ را بسازد، یا کسی ساعتها مطالعه کند بدون اینکه احساس خستگی کند. همچنین شخصی که در کنگره حضور دارد اگر سیستم ایکس بدنش بخوبی کارکند، میتواند ساعتها سیدی بنویسد و احساس رضایت و خشنودی داشته باشد و بدرستی متوجه مفاهیم آموزشها شود و آنها را در زندگی خود بکار ببرد.
همچنین فعال بودن سیستم ایکس سبب میشود اگر مشکلی برایمان پیش آمد آن مشکل را بپذیریم و سپس بدنبال یافتن راه حلش باشیم زیرا که بدن درحالت تعادل قرار گرفته و میتواند تصمیمات درستی بگیرد. خود من بشخصه مدتی استرس شدید داشتم و این مسئله باعث شدهبود که سیستم ایکس من بدرستی کارخودش راانجام ندهد و همه فیزیولوژی بدنم بهم ریختهبود در نهایت با انجام آزمایشهای متعدد مشخص شد که مشکل خاصی ندارم و این علایم صرفا بهخاطر استرس خیلی زیاد دربدنک بوجود امدهاند.
در آخر اگر بخواهیم که سیستم ایکس بدنمان کار خود را بدرستی انجام بدهد، بایستی به تغذیه، ورزش و خواب خودمان اهمیت خاصی بدهیم و بهخاطرهمین موضوع است که جناب آقای مهندس حسیندژاکام در کنگره، ورزش و تغذیه سالم رایکی ازاصول مهم درمان قراردادهاند، پس با اصلاح روش زندگی و تداوم در ورزش باعث بهبود کارکرد این سیستم شویم.
سلام دوستان سوزان هستم یک همسفر؛
درآغاز از خداوند متعال ممنون و سپاسگزارم که مرا در مسیر آموزش های کنگره ۶۰ قرار داد تا بتوانم از آموزش های آن با تمام توان برای رشد و تعالی خودم استفاده کنم.
سیستمایکس؛ یکی از مهم ترین دستور جلسات کنگره60 میباشد. اینکه برای شناخت هر مسئلهای ابتدا باید یک تعریف جامع از آن داشته باشیم. تعریفی که کنگره۶۰ در مورد سیستمایکس ارائه میدهد عبارتند از: تولید کنندههای مخدر طبیعی بدن یا به عبارت دیگر ناقل های عصبی، در فضای سیناپس و مجموعه هورمونهای غدد درونریز و برونریز را شامل میشود که تمام خلق و خوی ما را تحت تاثیر قرار میدهد که کوچکترین آسیب به این سیستم، باعث از تعادل خارج شدن بدن میشود.
بهخاطر عظمت و پیچیدگی و ناشناخته بودن عملکرد این سیستم است که برایمان مجهول میباشد بههمین خاطر به آن سیستمایکس به معنی مجهول میگویند. به همین خاطر به مواد مخدری که وارد بدن میشوند و این سیستم را تخریب میکنند آنتیایکس گفتهمیشود و من همسفر بایستی در مسیر آموزش و ارتقای خود قرار بگیرم تا بتوانم با روش تدریجی، سیستم ایکس را که با اعمال ضدارزشی مثل: ناامیدی، ناراحتی، ترس واضطراب آن را از حالت تعادل خارج کردهام، کم کم به تعادل برسانم.
سلام دوستان راضیه هستم یک همسفر؛
درابتدا خداوند را شاکرم که اجازه داد در مسیرکنگره قراربگیرم و از علم ناب کنگره استفاده نمایم و درست اندیشیدن راسر لوحه زندگیام قراردهم. تعریفی که کنگره۶۰ درمورد سیستمایکس ارائه کردهاست عبارتند از: سیستمهای تولید کننده مخدرهای طبیعی بدن که شامل: ناقلهای عصبی یا نوروترانسمیترها، مجموعههای غدد درون ریز، برون ریز بدن میباشد که این مواد در مغز و سایر قسمتهای بدن تولید و ترشح میشوند که تمام حالات روحی و روانی فرد را تحت تاثیر قرار میدهند و اگر به هر دلیلی در این سیستم تخریب یا اختلال ایجاد گردد باعث بروز مشکلات و بیماریهای متعددی میگردد و در شخص مصرفکننده که موادمخدر بیرونی جایگزین موادمخدر درونی بدن او شدهاست، سبب از کار افتادن سیستم تولیدکننده مواد شبهافیونی بدن شدهاست که در نهایت شخص دچار مشکلات جسمی و روانی متعددی میشود؛ بنابراین بایستی که سیستم ایکس بدن را متعادل کرد و مصرف کنندگان موادمخدر بامتد Dst و آموزشهای جهانبینی با تغییر افکار و اندیشه خود، میتوانند سیستم ایکساشان را ترمیم کرده و بدنشان را به تعادل برسانند.
رابط خبری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر عفیفه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون یکم)
همسفران لژیون بروجن
- تعداد بازدید از این مطلب :
119