برگزاری لژیون تغذیه سالم با استادی مسافر مهدی راهنمای لژیون تغذیه با دستور جلسه "سی دی های ساختمان جسم" یکشنبه 20 آبان ماه 1403:
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مهدی هستم مسافر. آقای مهندس دژاکام در سیدیهای ساختمان جسم یک الی شش، در واقع یک شناخت عملی از جسم به ما میدهند. با دقت در مطالب ارائه شده متوجه میشویم که ریشه ی تمام بیماریها در انسان، ضعف یا اختلال در کارکرد سیستم ایکس بدن میباشد.
علاوه بر فرهنگ و نوع سبک زندگی که در برخی رفتارهای روزمره ی ما مانند زمان خواب، زمان غذا خوردن و میزان مصرف انواع مواد غذایی موثر میباشد سه پارامتر زیر نقش بسزایی در سالم زیستن ما خواهد داشت:
۱.نوع تغذیه
۲.مقدار مواد غذایی
۳.زمان مصرف مواد غذایی
مدل کارکرد سیستم ایکس با سبک زندگی ما رابطهای مستقیم دارد، به گونه ای که خلق و خو و رفتار اجتماعی ما، اگر برگرفته از الگوهای ضد ارزشی باشد عملاً موجب خرابی سیستم ایکس شده و همین تغذیه ناسالم در تسریع تخریب سیستم ایکس اثر جدی خواهد داشت . لیکن توجه به دو طرف این معادله بسیار مهم میباشد و اگر موشکافانه دقت کنیم در می یابیم افرادی که به موقع و به اندازه ورزش کرده و به رژیم غذایی خود اهمیت میدهند و از خواب کافی برخوردار هستند، در اجتماع نیز، رفتاری به مراتب برتر از سایران را از خود بروز می دهند.
لذا با رعایت رژیم غذایی بهینه و تغذیه ی سالم و ارگانیک به آسانی خواهیم توانست به افرادی سالم و مفید در جامعه تبدیل شویم. در کنگره ۶۰ به خوبی آموختهایم که هر تبدیل و تغییری، نیاز مبرم به صرف زمان دارد و برای تغییر روش تغذیه نیز میبایست عادات ناصحیح غذایی را به تدریج از زندگی روزمره حذف کنیم.
توصیه هایی برای دستیابی به فیزیولوژی مطلوب بدنی وجود دارد که در زیر به تعدادی از آن ها اشاره می کنم:
1- عدم استفاده بیش از حد شکر و فرآورده های آن ( قند، نبات و انواع شیرینی جات خانگی و بازاری ) که حدالمقدور حذف این مواد غذایی توصیه می شود. و همچنین اکیدا از مصرف شکر در اولین وعده ی غذایی پرهیز گردد.
حذف شیرینی جات، مواد و نوشیدنی های صنعتی و شیرین مانند نوشابه های گازدار، آبمیوه ها و سس های حاوی شکر و نظایر آن برای زنان و کودکان که آثار بسیار مخربی در جسم دارد هم باید مورد توجه قرار گیرد.
2. عدم مصرف بیش از حد چای و قهوه که به سلامتی کلیه و کبد آسیب فراوانی می رساند.
3- مصرف پیوسته ی مواد خوراکی هم از عادات اشتباه غذایی میباشد، زیرا مصرف هر ماده غذایی (حتی کم ) برای بدن در حکم وعده غذایی بوده ولی در زمان پیوسته خوردن، بدن شروع به تولید هورمونهای مورد نیاز از جمله انسولین و ... کرده و عملاً با این کار زمان سوختن مواد غذایی قبلی و ریکاوری مجدد را از بدن گرفته و در نتیجه فرصت چربی سوزی در بدن از بین رفته و اتفاق نمیافتد. چه بسا افرادی بدلیل همین عادت پیوسته خوری ، حتی با مصرف کم وعدههای اصلی غذایی ، باز هم دچار اضافه وزن می شوند.
4ـ تأخیر در خوابیدن و دیر بیدار شدن و نیز استفاده از میوه جات در ساعات منتهی به خواب از دیگر عادات ناصحیح غذایی می باشد.
باید دانست که عملیات پاکسازی اعضای مختلف بدن از غروب تا طلوع خورشید انجام میشود و اگر فاصله بین آخرین وعده غذایی شب تا موقع خوابیدن ، دو ساعت لحاظ شود، بسیار خوب است و ساعت مطلوب خواب شبانه، حداکثر ساعت ۲۲:۳۰ می باشد و اگر مواد غذایی سبک و حاوی ویتامین (سبزیجات) میل نماییم، خواب بهتری را تجربه خواهیم کرد.
از توجه شما سپاسگذارم.
تایپ: مسافر وحید لژیون سوم
عکاس: مسافر مجتبی لژیون ششم
ویرایش متن: مسافر محمد لژیون پنجم
ارسال خبر: مسافر علی لژیون سوم
- تعداد بازدید از این مطلب :
71