English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده - این سیستم قابل ترمیم و بازسازی می‌باشد

گروه خانواده - این سیستم قابل ترمیم و بازسازی می‌باشد

سیستم ایکس به معنای سیستم یا سامانه، مجموعه‌ای از اجزا است که برای رسیدن به یک هدف مشترک با هم‌دیگر تعامل می‌کنند‌. کار سیستم‌ها این است که دنیای اطراف ما و مسائلی که با آن‌ها مواجه هستیم را در قالب یک مدل واحد تحلیل و بررسی کنند. منظور از X در مجلات یا عبارت‌ها چیست‌؟ پیدا نبودن، نامفهوم بودن یا مجهول بودن مسئله‌ای را با عبارت (X) نشان می‌دهند و آن را بررسی می‌نمایند. برای شناخت سیستم ایکس و عملکرد آن در بدن در ابتدا؛ باید تعریفی از سیستم ایکس داشته باشیم. طبعاً در ابتدا برای همه ما سوالاتی مطرح بود که سیستم ایکس چیست؟ سیستم ایکس چگونه تخریب می‌شود؟ منظور از به تعادل رسیدن سیستم ایکس چیست؟ ارتباط سیستم ایکس با مصرف مواد، مصرف قرص‌های روان‌گردان، هم‌چنین افکار منفی، تغذیه، خواب، چه ارتباطی دارد؟ طبق تعریفی که در کتاب ۱۴مقاله از سیستم ایکس شده است؛ به مجموعه ناقل‌های عصبی یا نوروترانسمیترها وهورمون‌های درون‌ریز و برون‌ریز، مدیاتورهای بیوشیمیایی دیگر و تأثیر متقابل آن‌ها با یک‌ دیگر و نیز اعضا و جوارح بدن سیستم ایکس گفته می‌شود.

سیستم ایکس چگونه تخریب می‌شود؟ و چگونه از تعادل خارج می‌شود؟ آنتی ایکس یا ضد ایکس مواردی هستند که ضد سیستم ایکس عمل می‌کنند و باعث می‌گردند تا سیستم ایکس از تعادل طبیعی خارج گردند که اگر بخواهیم چند نمونه از آنتی ایکس را نام ببریم عبارت‌اند از: کلیه مواد مخدر، مواد محرک، توهم‌زا، الکل و داروهای روان‌گردان (مجموعه داروهای اعصاب و روان، هم‌چنین قرص‌های خواب که به نحو صحیح مورد استفاده قرار نگیرند) گفته می‌شود. که در سیستم ایکس تخریب ایجاد می‌نماید؛ البته افکار منفی مانند استرس، ناامیدی، ترس و سایر مشکلات آشفتگی‌های روحی و روانی و فکری نیز قادر به تخریب سیستم ایکس می‌باشند که در این شرایط تعادل مواد شیمیایی سیستم ایکس مثل دوپامین، سروتونین، اندروفین‌، انکفالین‌، دینورفین‌، ایپورفین، استیل‌کولین و... از نظم و نظام طبیعی خارج گردید و باعث تخریب سیستم ایکس می‌گردند و سیستم ایکس را از تعادل طبیعی خارج می‌کنند.

که طبق تئوری ایکس بیماری اعتیاد و اکثر بیماری‌های جسمی و روانی غیر قابل درمان با تنظیم شدن مجدد سیستم ایکس که از تعادل خارج شده است، قابل درمان می‌باشند. این سیستم قابل ترمیم و بازسازی می‌باشد، مشروط به اینکه شرایط مناسب برای آن وجود داشته باشد در درمان اعتیاد، پروتکل DST در این متد میزان مصرف دارو با محاسبات دقیق انجام می‌گیرد و سپس در پله‌های ۲۱ روزه افزایش یا کاهش دارو با در نظر گرفتن ضریب ۰/۸ انجام می‌پذیرد و طی حداقل ۱۰ ماه عمل تیپر انجام گرفته و با کم شدن دارو و تعادل سیستم ایکس درمان اعتیاد به طور کامل انجام می‌پذیرد. در بیماری‌های مزمن روانی مثل اسکیزوفرنی، افسردگی، دوقطبی، جنون، میل به خودکشی که غیر قابل درمان قطعی اعلام شده‌اند، در بعضی موارد حتی پایه ژنتیکی دارند در اثر عدم تعادل و یا تخریب در سیستم ایکس به وجود آمده‌اند که با متد DST و داروی اپیوم قابل درمان می‌باشند.

بیماری‌های جسمی که پایه و اساس اکثر بیماری‌های جسمی مثل صرع، بیماری‌های قلبی و عروقی، تنفسی، دستگاه گوارش، میگرن و... در اثر ایجاد عدم تعادل در سیستم ایکس به وجود می‌آید و در صورت بازسازی سیستم ایکس درمان پذیر می‌باشند؛ البته با متد DST و شربت OT به دلیل وجود آلکالوئیدهای بسیار متنوع آن از جمله مرفین، کدئین، نارسئین نارکوتین، پاپاورین و کدامین و... باعث می‌گردد؛ سیستم ایکس با هوشمندی کمبودهای خود را جهت بازسازی از مشتقات فوق تامین نموده و اقدام به بازتوانی خود نماید.

آقای مهندس حسین دژاکام؛ پس از ۱۷ سال مصرف مواد ترک‌های متعدد از روش‌ها درمانی زیادی برای معالجه استفاده کردند که به دفعات ناموفق بودند؛ اما در اثر پژوهش و آزمایشی که انجام دادند با تعیین مواد مصرفی روزانه، زمان مصرف و کم کردن مواد برنامه‌‌ای را طی نمودند که برخلاف اعتیاد و باور عموم پس از گذشت ۱۱ ماه موفق شدند، اعتیاد را در جسم نابود کنند و متد DST را ابداع کردند در واقع شناخت و درک سیستم ایکس، عوامل آنتی ایکس بخش‌های مهمی از درمان قطعی اعتیاد را تشکیل می‌دهند و در صورتی اعتیاد برگشت ناپذیر است که درست درمان شود. بنابراین می‌توان علت برگشت به مواد را احیاء نشدن سیستم‌های تخریب شده جسم در اثر مصرف مواد به کار نیفتادن غدد شبه افیونی و از تعادل خارج شدن سیستم‌های بدن عنوان کرد.

همانطوری که آقای مهندس دژاکام در روز چهارشنبه بیان داشتند؛ خود ما باید نسبت به تغذیه سالم، ورزش و آموزش‌های جهان‌بینی روی خودمان کار کنیم تا بتوانیم سیستم ایکس را درست کنیم و از زندگی خوبی برخوردار باشیم که ان‌شاءالله خداوند هم به ما کمک خواهد کرد.

منابع: کتاب ۱۴ مقاله، کارگاه‌های آموزشی کنگره۶۰ (لایو چهارشنبه)
نویسنده: ایجنت همسفر پروانه
ویراستاری و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر پروانه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی طارم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .