وقتی نیرویی که از کم شروع شود و به درجه بالا و بالاتری برسد نقطه تحمل پیدا می کند.
این پیام برای کسانی است که به دنیایی تازه قدم گذاشتهاند، یعنی برای همه افراد نیست برای انسانهایی است که به یک اندیشه و تفکر درستی دست پیدا کردهاند. در هفت وادی اول میآموزیم تفکر کنیم و آموزش ببینیم، وادی هشتم به ما میگوید با حرکت راه نمایان می شود؛ طبق وادی نهم وقتی ذره ذره شروع به حرکت میکنیم نقطه تحمل نیز به همین میزان افزایش مییابد. تحمل یعنی توان پذیرش و حمل، از سوی دیگر در کنار کلمه تحمل از کلمه نقطه استفاده شده است؛ یعنی کوچکترین تغییری میتواند نقطه مذکور را جا به جا کند و به تبع آن، همه چیز دچار دگرگونی شود.
هر چیزی در هستی نقطه تحملی دارد حیوانات و گیاهان نیز نقطه تحملی دارند؛ بطور مثال یک گیاه میتواند تا دمای 2- درجه را تحمل کند و یک گیاه دیگر گرمای سوزان کویر را؛ بعضی از موجودات در سرمای کشنده قطب به راحتی زندگی میکنند و بعضی دیگر در گرمای طاقت فرسای استوا و مناطق حاره؛ حتی سنگ که از جامدات است در مقابل تغییرات شدید دما نمیتواند تحمل کند و از تعادل خارج میشود و دچار شکستگی و فرسایش میشود.
انسان مختار الخطاست. از این جهت که خودش اختیار تام دارد که اشتباه کند یا نه. قدرت مطلق در وجود انسان دو راهنمای درون و بیرون قرار داده است؛ که انسان اختیار دارد مسیر مثبت یا منفی را انتخاب نماید. ما تصور میکنیم از طریق ضدارزشها که ظاهر جذابی دارند زودتر به خواستههای خود میرسیم؛ در صورتی که اینطور نیست، در حقیقت ضدارزش ها مثل مایع شیرین در جامهای زرین و کارهای ارزشی مانند آب زلال در کوزه گلی هستند.
اگر من تصمیم بگیرم که راه صراط مستقیم را انتخاب کنم دروغ نگویم، غیبت نکنم، قضاوت، تجسس در امور دیگران، کینه، نفرت، حسادت، حرص و طمع و ... را کنار بگزارم پس میتوانم وارد دنیای تازهای شوم و این اتفاق نمیافتد؛ مگر اینکه 1- در کسب علم و آگاهی تمرین و تکرار داشته باشم و 2- پارامتر زمان را نیز درنظر بگیرم؛ زیرا نقطه تحمل انسان کسب کردنی است؛ یعنی با تمرین و تکرار و بصورت ذره ذره میتوان آن را افزایش داد؛ پس باید توجه داشت نقطه تحمل ژنتیکی و خدادادی نیست.
و اینکه مسئله ضدارزشها به تنهایی حل نمیشود؛ بلکه همه مسایل باید با هم حل شود و شاخهای اصلاح نمیشوند، نمیتوان گفت من رشوه گرفتن را کنار میگزارم ولی دروغ میگویم، ضدارزشها مثل درختی تلخ و زهرآگین است و باید کل درخت را اصلاح کرد تا میوه آن شیرین شود .
نقطه تحمل انسانها با یکدیگر متفاوت است و هر کسی برای پذیرش موضوعات متفاوت ظرفیتهای گوناگون دارد و اگر خارج از این ظرفیت به اشخاص فشار روحی وارد کنیم از این محدوده خارج میشوند، که گاهی با تخریب و آشوب مواجه میگردد، این افراد باید دامنه تحمل خود را بالا ببرند.
مرزبان خبری همسفر محبوبه نویسنده:همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفرنسرین(لژیون دوم ) تایپ و ویراستاری: همسفر اعظم رهجوی راهنماهمسفرنسرین ( لژیون دوم)
همسفران نمایندگی شیروان
- تعداد بازدید از این مطلب :
15