جلسه چهاردهم از دوره بیست و پنجم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی ایمان با استادی همسفر سمیرا، نگهبانی همسفر زهرا و دبیری همسفر لیلا با دستور جلسه «نقش سیدی و نوشتن آن در آموزش» روز سهشنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خداوند را شاکرم که یکبار دیگر اذن خدمت در این جایگاه نصیب من شد از ایجنت نمایندگی ایمان همسفر اعظم، مرزبانها، ایجنت پارک طالقانی همسفر سپیده، نگهبان و دبیر ایشان تشکر میکنم که فرصت خدمت را به من دادند. صحبت خود را با یک آیه از سوره قلم شروع مینمایم، خداوند میفرماید: (نون والقلم و ما یسطرون) وقتی خداوند در کلام آسمانی به قلم و آنچه مینویسد قسم میخورد، حرمت و ارزش قلم که در دست ما است به روشنی آشکار میگردد و نیز آقای مهندس در ابتدا این کار را انجام دادند و تمام مطالبی که فکر میکردند باید نوشته شود را نوشتند که اکنون نوشتارها برای ما حرمت محسوب میشوند. بحث آموزش در کنگره۶۰ از اهمیت ویژهای برخوردار است، زمانی که به هر شهر یا مکانی میرویم آموزشها یکسان هستند درواقع میتوان گفت زبان واحد ما کنگرهایها است.
یکی از این آموزشها سیدیها است که صحبتهای آقای مهندس و استاد امین است که در جلسات هفتگی ضبط میگردد و پس از بررسیهایی که انجام میگیرد منتشر میشوند و در اپلیکیشن دژاکام در اختیار ما قرار میگیرند. سخنان آقای مهندس و استاد امین بهقدری دلچسب و ساده هستند که هرکس با هر سطح تحصیلات میتواند کاملاً متوجه شود و در زندگی خود کاربردی نماید. با گوشدادن به سیدیها و مکتوب کردن آنها سه مؤلفه نور، صوت و حس پدیدار میگردد که چشم، کلمات را میبیند، گوش، اصوات را میشنود و دست ما مینویسد. حس که اولین قوه به کارگیری عقل است به کار میافتد و تمرکز ما روی خودمان بیشتر میشود به این دلیل وقتی مینویسیم، میتوانیم اندیشه کنیم که در چه حالتی هستیم در زمان گوش دادن سیدی همه نکات برای ما مهم جلوه داده میشود؛ اما در زمان نوشتن سعی میکنیم نکتههای جالب را متمایز کنیم و به مطالبی که مهم هستند، میاندیشیم و با یک خودکار متفاوت هایلایت میکنیم که باعث میگردد وقتی دوباره به آن دفتر و نوشتارها رجوع کردیم بسیار راحت چشم ما به آن نکتهها بیفتد و کاربردی میشود.
در هنگام سیدی نوشتن افکار منفی از ما دور شده، ذهن ما باز میشود و برای پذیرش یکسری نکات جدید و مثبت خالی میگردد. آقای مهندس در صحبتهای خود در مورد نقش مؤثر سیدی نوشتن فرمودند: جسم و فیزیولوژی ما با تغذیه مناسب و سحرخیزی ساخته میشود و جهانبینی با افکار و اندیشهها شکل میگیرد. هنگام سیدی نوشتن ادبیات ما قویتر میگردد، مطالب ملکه ذهن ما میشود و حتی از آلزایمر جلوگیری میکند و در نهایت استاد امین در این مورد فرمودند: سعی کنید سیدی را به صورت مداوم و در یک تایم ننویسید، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه استراحت داشته باشید و دوباره شروع کنید و اگر بخواهم صحبتهایم را جمعبندی کنم این است که هنگام سیدی نوشتن روی گفتار اساتید تمرکز کنیم که آن را در خود پیدا کرده، همچنان این جمله قدیمی را تکرار میکنم؛ کمرنگترین جوهرها از قویترین حافظهها ماندگارتر هستند.
تایپ و ویرایش: همسفر سوفیا رهجوی راهنما همسفر ثریا (لژیون چهاردهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر طاهره (لژیون هفتم)
همسفران نمایندگی ایمان
- تعداد بازدید از این مطلب :
1410