دهمین جلسه از دوره اول کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی نیمایوشیج به استادی راهنما همسفر زینب با دستور جلسه «نقش سیدی و نوشتن آن در آموزش» روز شنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
کنگره۶۰ برای درمان اعتیاد روی سهمحور جسم، روان و جهانبینی کار میکند. جسم توسط داروی OT و جهانبینی توسط آموزشهای کنگره به درمان میرسد. بعدازبه درمان رسیدن این دو مؤلفه، روان هم خودبهخود به درمان میرسد. کار بزرگی که کنگره در حال انجام دادن آن است تغییرحس در تمام اعضاء است. مسئله حس بسیار حائز اهمیت است؛ چون مهمترین کاری که نیروهای منفی و بازدارنده در حال انجام دادن آن هستند آلودهکردن حس ما است. زمانیکه حس انسان آلوده باشد، اطلاعات غلط را دریافت و سپس آن را به عقل منتقل میکند و آنگاه عقل هم براساس اطلاعات غلط فرمان اشتباه میدهد. ما در زندگی در حال تلاش و کوشش هستیم؛ ولی نتیجه عالی و درستی نمیگیریم.
ما برای اینکه بتوانیم حسمان را تغییر دهیم نیاز به اطلاعات درست و آموزش داریم. تعریف دانایی در کنگره «تشخیص ماهیت خواستهها در هرشکل و لباسی است.» زمانی من میتوانم به تشخیص درست و انتخاب درستی برسم که بتوانم اضلاع مثلث دانایی که تفکر، تجربه و آموزش است را فرابگیرم. نقطه مقابل آموزش منیت است که اگر شخص منیت داشته باشد، هرگز آموزشپذیر نیست. به همین منظور آقای مهندس برای تغییر حس ما و انتخاب درست و تشخیص صحیح ما، هر هفته توسط سیدیهایی که در اختيار ما قرار میدهند روح و روان ما را تغذیه میکنند تا انرژی و توان حرکتهای جدید را داشته باشیم تا بتوانیم آگاهانه زندگی کنیم و به بهترین شکل از آن برخوردار باشیم.
در ابتدای تأسیس کنگره آموزشها توسط نوار کاست ضبط میشد و کار بسیار سخت و زمانبری بود و در ادامه سیدیها وارد کار شدند و امروز اپلیکیشن دژاکام بهراحتی در اختیار همه اعضاء است که در هر زمان و در هر جایی که باشیم در دسترس ما است. کنگره بیش از 140 نمایندگی دارد که همه اعضاء از یک سرچشمه سیراب میشوند و همه بهصورت مشترک و هماهنگ در حال اجرای فرامین سیستم هستند. جالب است زمانیکه برای رهایی به نمایندگی مرکز مراجعه میکنیم و افراد نمایندگیهای مختلف را میبینیم متوجه این قضیه میشويم که چهقدر همه ما با هم آشنا هستیم؛ همزبان و همدل هستیم و وحدت خاصی بین ما برقرار است و این بهواسطه آموزشهای یکسان آقای مهندس است؛ شاید در ابتدای ورود به کنگره این سؤال برای ما پیش بیاید که درمان اعتیاد چه ربطی به آموزش و نوشتن سیدی دارد؟ برای درمان و به تعادل رسیدن ما نیاز به تعلیم جهانبینی داریم تا بتوانیم افکار و اندیشه مسموم را درمان کنیم و همه بایستی به قول معروف یک نیمچه فیلسوف بشوند.
آقای مهندس به تجربه به این موضوع رسیدند که نوشتن سیدی کیفیت درمان را بالا میبرد و از اتلاف انرژی جلوگیری میکند. به قول آقای مهندس «هر شاگردی که میخواهد درمان شود؛ باید خودش حرکت کند و ما نمیخواهیم با شلاق یا آب سرد یا با زندانی کردن او را درمان کنیم؛ تنها به او میگوییم روزی یکساعت بنویس»؛ هر چیزی یک بهایی دارد و کوچکترین بهاء ما برای درمان و رهایی نوشتن سیدی است. شاید در ظاهر کار سختی باشد؛ ولی در باطن اتفاقهای عظیمی میافتد که در بلندمدت خودش را نشان میدهد.
جا دارد که به واسطه این دستور جلسه از استاد راهنمای کنگره۶۰، آقای مهندس که با بیانات شیوا، رسا و شیرین خودشان از سادهترین تا پیچیدهترین مسائل را در مورد شناخت انسان، هستی، خالق و ... را در اختیار ما قرار دادند و این علم را فقط برای خودشان نگه نداشتند و به بقیه انتقال دادند بسیار سپاسگزاری کنیم. از استاد امین بزرگوار که موشکافانه بسیاری از صفات انسان را برای ما باز کردند که به شناخت بیشتری نسبت به خودمان برسیم و از ایجنت نشریات مسافر امیر قدیری و همه خدمتگزاران نشریات برای تمام زحماتی که متحمل میشوند بسیار سپاسگزارم. امیدوارم از این فرصتی که در اختیارمان قرار داده شد نهایت استفاده را ببریم و جهت زندگیمان را به سمت نور تغییر بدهیم و از زندگی خودمان لذت ببریم.
نویسنده: راهنما همسفر زینب (لژیون دهم)
عکس، ویراستاری و ارسال: همسفر ریحانه مرزبان خبری
همسفران نمایندگی نیمایوشیج بهشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
1654