جلسه هشتم از دوره اول کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمايندگی ستارخان به استادی راهنما همسفر اکرم با دستور جلسه «نقش سیدی و نوشتن آن در آموزش» روز شنبه 14 مهرماه 1403 آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
درباره دستور جلسه «نقش سیدی و نوشتن آن در آموزش» باید بگویم: کنگره۶۰ بر مبنای دستیابی به علم و دانش روش درمان بیماری اعتیاد و مکتوب کردن آن توسط آقای مهندس پایهگذاری شده و این علم نشأت گرفته از دریافتها، برداشتها و آموزههای ناب ایشان است که طی سالیان سال در محضر اساتید بزرگوارشان در زمینههای عرفان، فلسفه، خودشناسی و ... شاگردی کردهاند و با ارائه روش الگویی درمان اعتیاد بر مبنای آشنایی با چگونگی عملکرد مواد مخدر بر ساختار فیزیولوژی انسان و تأثیر آن بر روح و روانش چنین تغییری که در این مسیر در نوع نگاه و سبک زندگی فرد مصرفکننده بر جا میگذارد به این نتیجه رسیدند که جسم، روان و جهانبینی در کنار هم و به صورت کاملاً متقارن باعث دستیابی فرد به سلامت کامل او میشود تا به مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص برسد؛ البته این امر حاصل نمیشود مگر از طریق آموزشهای یکسان، هدفمند و حاوی نکات مهم جهانبینی درونی و بیرونی که به صورت سیدی در دسترس همه اعضاء کنگره قرار گرفته است.
برای عبور از تاریکی جهل و ناآگاهی، ما نیاز به خودشناسی در صور پنهان و آشکار داریم و این مقوله در سایه استفاده از علم مذکور است. من همسفر برای کسب این علم بینظیر، عمیق و گسترده نیاز دارم که لباس غواصی که همان لباس تزکیه و پالایش است را بپوشم و بپذیرم که باید به خود و گرههای درونی خود بپردازم و در این اقیانوس پر از علم و دانش با فرمانبرداری محض شناور شوم و خودم را ملزم به دریافت این آموزشها و عملی کردن آنها در زندگی روزمرهام کنم و ظرف وجودیام را با بالا بردن و تغییر نوع حسهایم افزایش بدهم. با درک مقولههایی مثل: پذیرشها، رها کردنها، بخشیدن خود و دیگران، دوری از ضد ارزشها، حضور مستمر داشتن در مسیر ارزشها و در نهایت ناظر خاموش بودن نسبت به کنشها و واکنشهای کسانی که در روزمره با آنان تعامل دارم میتوانم هر چه بیشتر از این دریای علم و رحمت الهی از گوهرهای ناب برداشت کنم.
از آنجایی که خداوند در قرآن به قلم و آنچه نوشته میشود قسم یاد کرده؛ به این معنا است که نوشتن ارزش دارد و باعث میشود که آن مطلب در جان و دل من حک شده و برای آیندگان هم به یادگار بماند. وقتی آقای مهندس از روی نوشتارهای قدیمی خود در سیدیها میخوانند و آنها را به گونهای کاربردی در زندگی جاری برای من اکرم تفسیر میکنند؛ نشان دهنده این است که ایشان آموزههای خودشان را مکتوب کردهاند که الآن در اختیار امثال من قرار میدهند.
همانطور که در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر، استاد سردار میگویند: «اصوات را ارج بنهید». صوت و کلام تأثیرگذار آقای مهندس و استاد امین به عنوان یک صوت خوب و از جان دل برخاسته، آرامش و حس خوب را به من منتقل میکنند. طبق فرمایش خانم شانی بزرگوار، گوش کردن و نوشتن سیدی بسیار خوب است و لازم برای رشد و کسب آگاهی؛ اما نکته مهمتر و اساسیتر، کار کردن روی مطالب و آموزههای سیدیها است، یعنی من اکرم وقتی در حال گوش کردن و نوشتن آنها هستم؛ خودم را جستوجو کنم نه دیگران را.
وقتی درباره مقولههایی مثل: خشم، نفرت، حسادت، منیت، کبر و ... صحبت میشود در درون خودم به دنبال نشانهها باشم و در صدد رفع آنها تلاش کنم تا به درمان، ارتقاء و حال خوش برسم. همه ما اهمیت خواندن و نوشتن را بر مبنای این کلام گوهربار «ز گهواره تا گور دانش بجوی» میدانیم و علم هم ثابت کرده که این مسئله چهقدر بر روی میزان و تقویت حافظه تأثیر میگذارد. من به دلیل کسب این آگاهیهای پر از خیر و برکت و اذن حضور در این مکان مقدس و امن از خداوند، آقای مهندس و خانواده محترمشان، همه راهنمایان و خدمتگزارانی که در این مسیر پر از نور و رحمت الهی به من کمک کردهاند؛ سر تعظیم فرود میآورم و شاکر و قدردان هستم.
نویسنده: راهنما همسفر اکرم (لژیون اول)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر نازی (لژیون چهاردهم)
ارسال: همسفر گندم رهجوی راهنما همسفر شهناز (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی ستارخان
- تعداد بازدید از این مطلب :
475