English Version
This Site Is Available In English

عدالت ؛ یعنی قرار گرفتن هرچیزی در جای خودش

عدالت ؛ یعنی قرار گرفتن هرچیزی در جای خودش

چهاردهمین جلسه از دور دوم جلسات لژیون سردار کنگره ۶۰ به نمایندگی شعبه سنقر با استادی مسافر هوشنگ ، نگهبانی مسافر حسنعلی و دبیری مسافر بهرام با دستور جلسه « عدالت؛ آیا همه افراد در کنگره با هم برابرند؟ » در روز یکشنبه مورخ 14 مرداد ماه ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۶ آغاز به کار نمود.



خلاصه سخنان استاد: سلام دوستان هوشنگ هستم یک مسافر. عدالت یعنی چه؟ عدالت یعنی اینکه هر چیزی در جای خودش قرار بگیرد. در مثلثی که آرم کنگره را شکل می‌دهد یک ضلع آن عدالت است ، یک ضلع آن معرفت و ضلع دیگرش عمل سالم. معرفت یعنی شناخت و آگاهی. یک کنگره‌ای باید به آگاهی و دانایی برسد تا عمل سالم را انجام دهد همین عمل سالم باعث می‌شود که عدالت برقرار شود ، البته یک عمل سالم و نیک نه یک عمل به ظاهر نیک. در کنگره همه افراد یک شکل و یک لباس هستند روی یک صندلی می‌نشینند و همه برابر از امکانات استفاده می‌کنند اما تفاوت در جایگاه‌هاست.آیا کسی که از مال خودش می‌گذرد و در راه کنگره بخشش می‌کند با کسی که در کنگره خیانت می‌کند برابرند؟ خیر، به هیچ عنوان.


من اوایل فکر می‌کردم سلسله مراتب در کنگره بر اساس سن و سال است اما بعدها متوجه شدم هر چقدر یک شخص به آگاهی و دانایی بالاتری برسد و خدمت بیشتری انجام دهد جایگاه‌های بهتری را کسب می‌کند. استاد امین در سی‌دی شکل‌گیری نیروها می‌فرمایند ما به یکباره نمی‌توانیم از تاریکی‌ها وارد روشنایی‌ها شویم و مثال می‌زنند مثل یک غواصی که باید به مرور از اعماق آب‌ها به سطح آب می‌رسد ما هم به تدریج از تاریکی‌ها خارج شویم. رسیدن به دانایی و آگاهی باید پله پله و به مرور باشد و شخصی نمی‌تواند مثلاً با مطالعه بیشتر یا عجله کردن به درجات بالاتر برسد. کنگره هم همینطور است باید از خدمت‌های کوچک‌تر شروع کنیم تا مسئولیت‌های بزرگتر بر حسب ظرفیت ما به ما واگذار شود. باید بدانیم در کنگره آگاهی و دانایی یک شخص جایگاه او را مشخص می‌کند و هرکس در هرجایگاهی قرار دارد عین عدالت است. از اینکه به صحبت های من گوش دادید از همه شما سپاسگذارم.

تدوین و بارگزاری: مسافر رضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .