English Version
This Site Is Available In English

انسان به‌واسطه اختیار، آموزش‌پذیر است

انسان به‌واسطه اختیار، آموزش‌پذیر است

مشارکت راهنما همسفر معصومه 

درسی که من از این وادی گرفتم این است که می‌توانم حس ناامیدی‌ درون خودم را اصلاح کنم، آن‌را تغییر بدهم و به عزم و اراده مثبت، تبدیل کنم چرا که صفت گذشته در انسان صادق نیست چون جاری است. من برای تغییر باید حس خود را عوض کنم زیرا حس‌، اولین نیرویی است که قوه‌عقل را به‌کار می‌اندازد و برای این‌کار باید اولین قدم برای تزکیه که داشتن تفکر سالم است را بردارم. تفکری سالم است که ایمان سالم را به همراه دارد؛ اولین مرحله به‌سمت تغییر، هوشیاری و آگاهی و دومین مرحله پذیرش است، اگر من تغییر نکنم رشد نخواهم کرد و اگر رشد نکنم واقعاً زندگی نمی‌کنم. این من هستم که باید تغییر را به‌وجود آورم و با آموزش گرفتن می‌توانم دنیا را تغییر دهم چرا که آموزش تنها ابزار قدرتمندی است که با آن می‌توانم خود و دنیای اطرافم را تغییر دهم. اگر تغییر کردم دیگر بابت شکست‌های گذشته‌ام افسوس نمی‌خورم و می‌پذیرم شکست بخشی از زندگی است؛ اگر شکست نخورم نمی‌توانم بیاموزم و اگر نیاموزم هرگز تغییر نخواهم کرد. من با الهام گرفتن از این وادی که می‌گوید: انسان در هر مرحله‌ای از تاریکی هم که باشد می‌تواند حرکت کرده و تغییر کند چون در انسان هیچ چیزی ثابت نیست، موجودی جاری است و اختیار دارد که به سمت ارزش‌ها یا ضدارزش‌ها حرکت کند، إن‌شاءالله سعی می‌کنم به سمت بهترین‌ها در حرکت باشم.

مشارکت همسفر لیلا

وادی‌دهم هم به انسان شور و امید حرکت و هم هشدار و آگاهی می‌دهد از این جهت که می‌گوید: اگر در پایین‌ترین نقطه هم باشیم می‌توانیم حرکت کنیم و بدانیم که پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است. زمانی که مسافر من در اعماق تاریکی بود، هرگز فکر نمی‌کردم روزی روشنایی‌ها را ببینم چون از قانون وادی‌دهم آگاه نبودم، خداوند از روی لطف و مرحمت خود این امید را به من داد که در هر مرحله از تاریکی‌ها که باشی می‌توانی حرکت و تغییر کنی زیرا در انسان چیزی ثابت نیست چون انسان جاری است. در این وادی هشدار نیز هست، که اگر جزء بهترین‌ها هم باشی ولی در مسیر ضدارزش‌ها قدم برداری به بدترین‌ها تبدیل خواهی شد یعنی درواقع همیشه امکان لغزش هست و ممکن است صفت خوب تبدیل به صفت بد شود وجایگاهت تغییر کند به‌طوری که باید بگوییم وادی‌دهم به اختیار و انتخاب انسان باز می‌گردد که چه راهی را برای خود انتخاب می‌کند و درواقع همه‌چیز از انسان شروع و به انسان ختم می‌شود چرا که او صاحب تفکر، اندیشه، خواست و اراده است؛ به‌طورکلی این وادی به ما می‌فهماند که انسان با قدرت اختیاری که دارد می‌تواند مسیرش را مشخص کند، امیدوارم با الهام گرفتن از این وادی و تمام آموزش‌های کنگره مانند نهری شویم جاری و زلال و هیچ‌گاه به مردابی گند و راکت تبدیل نشویم و پیوسته در حرکت به سمت بهترین‌ها باشیم.

مشارکت همسفر اکرم 

انسان موجودی جاری و در حرکت است و این جاری بودن نه فقط برای انسان بلکه در تمام هستی مصداق دارد، گردش شب و روز، تغییر فصل‌ها، پیدایش باران بیانگر جاری بودن است. با تفکر و تأمل می‌فهمیم که این وادی هم امید است هم هشدار، هم زندگی هم مرگ و نابودی، هیچکس نمی‌تواند بگوید راه نجات بر من بسته است زیرا خداوند به انسان اختیار داده است که یا راه‌ضدارزش‌ها یا راه ارزش‌هارا را انتخاب کند؛ من وقتی فهمیدم همسرم مصرف‌کننده است کاملا ناامید شدم ولی با ورود به کنگره و خواندن وادی‌ها مخصوصا وادی‌دهم فهمیدم که صفات زشت قابل تغییر هستند. این وادی بیان می‌کند که هستی بر سه مبنای حس، نور و صوت بنا شده است و اگر حس‌سالم داشته باشیم و آموزش‌های درست ببینیم تجربه‌های سالمی به‌دست می‌آوریم، امید که همه ما در جهت تکامل خود بکوشیم.

مشارکت همسفر زهرا 

صفت گذشته در انسان صادق نیست چون جاری است یعنی انسان به‌واسطه اینکه اختیار دارد آموزش‌پذیر است و می‌تواند تغییر کند و صفات بد گذشته خود را تغییر دهد. با عوض شدن حس، تغییرات شروع می‌شود و با اولین قدم راه نمایان می‌شود افکار همیشه است ولی در تفکر هدف وجود دارد هیچ انسانی مجبور نیست صفت‌های زشت خود را تا ابد حفظ کند. اگر صفت بدی داریم محکوم به آن نیستیم ما می‌توانیم آرام‌آرام از ضدارزش‌ها دوری کنیم و به طرف ارزش‌ها حرکت کنیم و به آن چیزی که می‌خواهیم برسیم، همان‌طور که فردی سالم مصرف‌کننده شد و سپس به یک مسافر تبدیل و از بند اعتیاد رها شد، زندگی پر از این تغییرات مثبت و منفی است. درنظر داشته باشیم تغییر می‌تواند در جهت منفی باشد که باعث سقوط شود و یا تغییری به سمت مثبت و صعود باشد.

تایپ و رابط خبری: همسفر مبینا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم)
ارسال: راهنمای‌تازه‌واردین همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی ملایر

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .