English Version
This Site Is Available In English

صورت و نقاب اعتیاد

صورت و نقاب اعتیاد

نهمین جلسه از دوره‌ پنجم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی وکیلی یزد به استادی راهنمای تازه‌واردین همسفر الهام، نگهبانی راهنمای تازه‌واردین همسفر سمیه و دبیری همسفر مهناز با دستور جلسه‌ «صورت‌مسئله اعتیاد» روز دوشنبه سوم مهرماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار نمود.
 

خلاصه سخنان استاد:
از نگهبان جلسه خانم سمیه سپاس‌گزارم که به من فرصت داد تا در این جایگاه خدمت کنم. دستور جلسه امروز «صورت‌مسئله اعتیاد» است، همان‌طور که می‌دانید در مقاله اول از کتاب ۱۴مقاله، در مورد این دستور جلسه به طور کامل توضیح داده شده است. سرفصل این مقاله با این جمله آغاز می‌شود: علم پیچیده نیست، هر چیز کلیدی دارد؛ شایسته است روش درمان بیماری مصرف‌کنندگان بر مبنای صورت‌مسئله اعتیاد طراحی گردد.
هر کدام از ما که وارد کنگره می‌شویم و در لژیون تازه‌واردین کنار راهنمای تازه‌واردین می‌نشینیم سیستم ایکس و اعتیاد را فراگرفته و با صورت‌مسئله اعتیاد کاملا آشنا می‌شویم. من نیز زمانی که این مطالب را یاد گرفتم متوجه شدم چقدر درست و دقیق به این مسئله پرداخته شده و فهمیدم چرا یک مصرف‌کننده بارها و بارها مواد خود را ترک می‌کند و مجدد به مصرف آن روی می‌آورد، در واقع دلیل ترک‌های ناموفق در این مطلب آشکار می‌شود.
در این مقاله در مورد عکس‌العمل‌های آشکار و پنهانی که یک مصرف‌کننده در طول مسیر درمان با آن مواجه است صحبت می‌شود. بارها دیده‌ایم افرادی مراحل مختلف ترک را طی نمودند ولی بعد از بیست روز، یک ماه یا چندسال مجدد برگشت دارند و دلیل آن عدم درمان عکس‌العملهای پنهان مصرف‌کننده است. تنبلی، بی‌خوابی، افسردگی و... باعث می‌شود شخص با مشکلات زیادی مواجه گردد. خود من اگر یک شب خواب راحت نداشته باشم تمام روز را با حال بد می‌گذرانم، حال مصرف‌کننده‌‌ای که بارها درد ترک را تحمل می‌کند و مجدد به سمت مصرف مواد روی می‌آورد چه روزهای سختی را می‌گذراند؟ پس باید عکس‌العمل‌های پنهان نیز درمان شود. می‌دانیم که تمام اینها ریشه در فیزیولوژی جسم ما دارد و اصلا نباید در روح و روان او به دنبال علت بگردیم.


در سایر NGOها فقط بر مبنای گروه‌درمانی پیش می‌روند اما در کنگره۶۰ به صورت درمان گروهی، فرآیند درمان طی می‌شود. در سایر مؤسسه‌ها فرد به تنهایی بار درمان خود را به دوش می‌کشد اما در کنگره هر فرد با شروع سفر، تمام افراد از راهنما گرفته تا خدمت‌گزاران بخش OT به او کمک می‌کنند تا به رهایی برسد.
قسمت بعدی راجع به مثلث درمان صحبت می‌کند که شامل جسم، روان و جهانبینی است؛ برای به تعادل رسیدن جسم و روان حداقل ۱۰ماه وقت لازم است و برای جهانبینی خدا می‌داند. این جمله همیشه در ذهن من ماندگار بوده و خیلی به آن فکر می‌کنم اما چه زمانی به من کمک می‌کند؟ وقتی من مطلبی را یاد می‌گیرم و می‌خواهم آن را در دیگران جستجو کنم، به خود می‌گویم: الهام برای جهانبینی تو هنوز وقت لازم است و خیلی چیزها هست که باید یاد بگیری پس به دنبال شناخت خود باش و ببین چه چیزهایی بلد نیستی و چه چیزهایی غلط است و باید آنها را درست کنی.
صحبت‌های آقای امین را در روز چهارشنبه همه گوش داده‌اید خیلی قشنگ و زیبا در مورد غیبت کردن و بدگویی صحبت کردند و در مورد صورت‌مسئله اعتیاد گفتند: برای هر چیزی یک صورت و نقابی وجود دارد، صورت و نقاب مسئله اعتیاد به درستی و واقعی نمایان شد یعنی روش درستی برای آن ارائه گردید. برای تمام مسائل در کنگره صورت درست آن معرفی شده است، صورت‌مسئله چاقی، صورت‌مسئله کرونا و همه این‌ها به شکل درست و پله‌پله مشخص شد حتی صورت‌مسئله بیماری‌های روان‌تنی نیز آشکار گردید، اکنون من می‌دانم که بیماری‌های روان‌تنی ریشه در جسم دارد، تعادل هومون‌های بدن فرد به هم ریخته که دچار مشکل شده است، درحال‌حاضر آقای مهندس روی این بیماری‌ها کار می‌کنند.
مطلب پایانی این‌که من از کنگره یاد گرفتم قدر چیزهایی که دارم را بدانم و سعی کردم این را همیشه عملی کنم. سپاس‌گزار خداوند هستم که در این مسیر قرار گرفتم و این مسئله را به درستی یاد گرفتم که بتوانم قدردان چیزها و کسانی که در اطرافم هستند باشم، دوستشان داشته باشم و اگر وقت اضافه‌ای دارم به بزرگترها بیشتر توجه کنم، آنها را بیشتر از قبل ببینم و با دادن هدیه خوشحالشان کنم. خیلی ممنون که به صحبت های من گوش دادید.

در ادامه همسفر ملیحه از لژیون یکم و همسفر سمیه از لژیون دوم با نوشتن ۴۰سی‌دی وارد سفر دوم شدند. گروه خانواده نمایندگی وکیلی این رویداد ارزشمند را به دو همسفر عزیز و راهنمایان ایشان، راهنما همسفر فاطمه و راهنما همسفر زینب، تبریک می‌گوید. امید که در این راه ثابت‌قدم باشند.

عکس: مرزبان خبری همسفر فاطمه
تایپ و ارسال: همسفر زهرا لژیون راهنما همسفر زینب (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی وکیلی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .