English Version
This Site Is Available In English

آنچه در فهم تو آید می‌شود مفهوم تو

آنچه در فهم تو آید می‌شود مفهوم تو

جلسه دوم از دوره ششم کارگاه‌های آموزش خصوصی همسفران نمایندگی ملایر با دستور‌ جلسه «وادی هفتم (رمز و راز کشف حقیقت در دو‌چیز است؛ یکی یافتن راه و‌ دوم آنچه برداشت می‌نماید) و‌ تأثیر آن روی من» با استادی‌ راهنمای‌ تازه‌واردین همسفر زهرا، نگهبانی راهنمای تازه‌واردین همسفر بهاره و دبیری همسفر رعنا روز دوشنبه ۲۰ شهریورماه سال ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

وادی هفتم می‌گوید: رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌کنیم. ماهیت تمام انسان‌ها با برداشتی که از موضوع دارند شکل می‌گیرد و خروجی آن‌هم اقتدار است. کسی که به دنبال ضد‌ارزش ها می‌رود اقتدار خودش را از دست می‌دهد. تشخیص ماهیت تمام ما انسان‌ها نه به سواد، نه به پول، نه به استعداد؛ بلکه به برداشت و دریافتی است که داریم. ما باید به حقیقت موضوع برسیم و نگوییم که همه‌چیز را می‌دانیم. برداشتی که ما از موضوع می‌کنیم خیلی مهم است.

آنچه در فهم تو آید می‌شود مفهوم تو

وادی هفتم به ما می‌آموزد که راه نمایان است و بستر آن‌هم فراهم است، مهم این است که از این بستر چه برداشتی داشته باشیم. اگر برداشت صحیح از جلسات داشته باشیم و در صراط مستقیم حرکت کنیم یعنی اگر گفتار و پندار و کردار ما، یکی باشد آنگاه به نتیجه می‌رسیم و همان می‌شود که جناب آقای ‌مهندس می‌گوید:« اگر یک فرد مصرف‌کننده در انبار مواد مخدر هم بخوابد دچار هیچ وسوسه‌ای نمی‌شود.»

پیدا کردن راه مهم است ولی از آن مهم‌تر این است که وقتی کسی راه را پیدا کرد باید در آن مسیر حرکت کند تا به نتیجه مطلوب با وضعیت سالم و خوب برسد. مثلاً، شخصی که وارد کنگره شده، در مسیر آموزش قرار می‌گیرد و همه‌چیز برای یک سفر خوب مهیا است ولی آن شخص درگیر حاشیه و مسائل دیگر می‌شود و یا تمرکز و فکرش روی مسافرش است که مسافرش چه می‌کند، ولی یک همسفر باید بپذیرد که خودش هم مشکل دارد و باید مسافرش را رها کند. به قول آقای مهندس؛ « حساب خانه تا بازار دو تا است.» می‌گویند این راه و مسیرش است ولی تو جای دیگر می‌روی بااینکه این راه را به من نشان داده‌اند، مسیر را اشتباه می‌روم. در قسمتی از کتاب اشاره به انسان‌های زیادی شده که در اثر اشتباهات و پیدا نکردن راه درست تصمیمات نادرست گرفته‌اند که در این مسیر جان خود را ازدست‌داده‌اند و برای خودشان و عزیزانشان مشکل ایجاد کرده‌اند.

ما برای این‌که بتوانیم اعتیاد را درمان کنیم باید الفبای اعتیاد که همان صورت‌مسئله اعتیاد است را بشناسیم و دلیل این‌که چرا تمرکز روی جهان‌بینی و آموزش‌ها می‌کنیم و به چه دلیل باید خانواده تحت آموزش قرار بگیرد برای این است که ما بتوانیم برداشت و نتیجه درست داشته باشیم که همه این‌ها به انتخابی که می‌کنیم برمی‌گردد. وقتی‌که خداوند انسان را خلق کرد با اختیاری که به انسان داد، گفت؛ مسیرت را خودت انتخاب کن، پس سرنوشت انسان با توجه به اختیاری که دارد و انتخاب او که در کدام مسیر قدم می‌گذارد بستگی دارد و اعمال ما در تقدیر ما نقش مهمی دارد. در اثر انتخاب و تفکر اشتباه همیشه دنبال ترک‌ها و راه‌های آسان و کوتاه‌مدت بودیم و همین باعث می‌شد با شکست مواجه شویم. پارامتر صبر و زمان، جزء پارامترهای مهم کنگره است که نباید نادیده بگیریم و رسیدن به نتیجه مطلوب درگرو این مسئله است تا به آن قدرت تشخیص و دانایی برسیم که قرار گرفتن در مسیر ضد‌ارزش‌ها، تفکرات منفی و حس‌های آلوده باوجود یافتن راه درست ما نمی‌توانیم به حقیقت یک موضوع برسیم.

پس ما انسان‌ها هر چیزی داریم و به هر چیزی که می‌خواهیم برسیم باید رمز و راز آن را کشف کنیم. همه مسائل را گاهی با تفکر و گاهی بدون تفکر می‌خواهیم حل کنیم. بهترین گنج این است که در دنیای درون خود بگردیم و نقطه تاریک را بیابیم و کشف کنیم و بدانیم و بپذیریم که من چقدر اشتباه دارم و گذشته خود را فراموش نکنیم و تمرکز برای کاشتن بذر مناسب برای آینده داشته باشیم.

انسان‌ها ازنظر تفکر و اندیشه به دو بخش تقسیم می‌شوند: ۱- کم‌خردان، ۲- خردمندان.

کم‌خردان راه را پیدا می‌کنند و بدون این‌که به نتیجه راه فکر کنند به مسیر ادامه می‌دهند و بااینکه مسیر مشخص‌شده، تجربه دیگران را نادیده می‌گیرند و درس نمی‌گیرند و شکست می‌خورند، بدون این‌که به علت شکست فکر کنند که دیگر آن را تکرار نکنند، بدون تفکر درست فقط حرف می‌زنند اما خردمندان برعکس این گروه، قبل از این‌که شروع به صحبت کنند، تفکر می‌کنند و به تابلوها و مسیر زندگی توجه می‌کنند و از تجربیات دیگران درس می‌گیرند و به کوچک‌ترین جرقه‌هایی که در زندگی زده می‌شود توجه می‌کنند و مسیر درست را انتخاب می‌کنند و با توجه به فرایند تغییر، تبدیل و ترخیص، تبدیل به انسان‌های سالم می‌شوند تا نار وجودی خود را تبدیل به نور کنند.

 

مرزبانان کشیک: همسفر‌ فرشته و مسافر علی
عکاس: مرزبان خبری همسفر فرشته
تایپ: همسفر مبینا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی ملایر

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .