English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی به معنی درست زندگی کردن

جهان‌بینی به معنی درست زندگی کردن

پنجمین جلسه از دوره دوازدهم کارگاه‌های آموزشی عمومی، ویژه مسافران و همسفران کنگره۶۰؛ نمایندگی اردستان، با استادی مسافر سجاد، نگهبانی همسفر مصطفی و دبیری همسفر جواد با دستور جلسه "جهان‌بینی ۱ و ۲" پنج‌شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان سجاد هستم یک مسافر، خدا را شکر می‌کنم که مجدد توانستم در این جایگاه خدمت کنم. دستور جلسه این هفته در مورد جهان بینی یک و دو است من تا قبل از این‌که وارد کنگره شوم از جهان‌بینی اطلاع چندانی نداشتم. معنا و مفهوم جهان‌بینی را در کنگره آموختم و این مقوله آن‌قدر مهم است که در مسأله درمان اعتیاد، یکی از ضلع‌های درمان را به خودش اختصاص داده است.

من در لژیون تازه‌واردین بیان می‌کنم که در درمان اعتیاد جسم با شربت اوتی درمان می‌شود و روان با جهان‌بینی درمان پذیر است و این جهان‌بینی در کنگره با گوش کردن و نوشتن سی‌دی‌های آقای مهندس و خواندن کتاب ها و جزوه‌های موجود در کنگره امکان پذیر است. جهان‌بینی به معنای زندگی کردن است و یکی از اهداف آفرینش انسان‌ها این بوده است که در این جهان بتواند درست زندگی کند ولی متاسفانه با مصرف مواد مخدر آن چراغ جهان‌بینی خاموش شده و به نحوی کنار گذاشته شده است. در کتاب جهان بینی یک، در مورد خود انسان و از جسم، روح و نفس صحبت می‌شود و در جهان بینی دو بیشتر از نیرو‌های نهفته در انسان گفته می‌شود و اگر کسی بتواند نیروهای درون خود را بشناسد و آن ها را تقویت نماید در نتیجه می‌تواند ارتقا پیدا کند.

در طول تاریخ انسان‌های بزرگی را داشته‌ایم که توانسته‌اند به جاهای بالایی در زندگی برسند من اگر بخواهم از خودم که چگونه مصرف کننده شدم و چگونه به درمان رسیدم را مطرح کنم باید بگویم که: در اصل همین مسئله‌ جهان‌بینی بود که به من کمک کرد. اولین مسئله‌ای ک به آن پی بردم این بود که باید با خودم رو راست باشم و یعنی در مرحله اول دروغ نگویم. جهان‌بینی برای یک تازه‌وارد در مرحله نخست این است که با خودش صادق باشد و دروغ نگوید و برای یک همسفر این است که با واقعیت، او را همراهی کند. در کنگره ما دور هم جمع می‌شویم تا دست یک دیگر را بگیریم نمی‌آییم که مچ یک دیگر را بگیریم پس باید به او امید و یاری بدهیم تا او بتواند سفرش را به نحو احسن به اتمام برساند. یک تازه وارد هنگامی که وارد کنگره می‌شود اگر بتواند سه روز اول را بگذراند وارد مرحله سازگاری می‌شود و در ادامه آن سفر خوبی را به انجام می‌رساند و این‌ها همه ملزم جهان‌بینی است. یک تازه‌وارد باید ایمان داشته‌باشد که این رهایی وجود دارد و این موضوع از الگوها و رهایی‌ها که در کنگره اتفاق می‌افتد کاملآ مشخص است.

اصل جهان بینی فهمیدن و عمل کردن به آن است و کسانی ک به رهایی می‌رسند اصل این موضوع را درک کرده‌اند و می‌تواند به راحتی از ضدارزش‌ها به طرف‌ ارزش‌ها هدایت شوند. جهان‌بینی یعنی درک و دیدن جهان و درست زندگی کردن و دوست داشتن کسانی ک در پیرامون ما هستند مانند حیوانات، نباتات، جامدات و تمامی مخلوقین خداوند.

اگر کسی در مسیر کنگره حرکت کند، با آموزش‌های ناب کنگره به جهان‌بینی واقعی دسترسی پیدا می‌کند. جهان بینی یعنی مشکلات را حل کردن و به قول آقای مهندس کسی که اعتیاد خود را درمان می‌کند مثل این است که از یک اقیانوس بزرگ عبور کرده باشد و این عمل تشویق و آفرین گفتن را به همراه دارد. اگر کسی به حرمت‌های کنگره احترام نگذارد و نظم و انضباط نداشته باشد و در اصل جهان‌بینی کنگره را دریافت نکرده باشد آن وقت اگر سال‌ها هم به کنگره بیاید درمان نمی‌شود. امیدوارم تمامی ما بتوانیم راه خود را به درستی انتخاب کنیم و خدمتگزار کنگره باشیم و در پایان انسان خوب و کاملی باشیم با تشکر از حضور دوستان.

 

اعلام رهایی و ورود به سفر دوم مسافر عباس، به کمک راهنمای محترم مسافر پیام 

تایپ:همسفر جواد لژیون دوم
عکس: مسافر مجتبي لژیون دوم
تنظیم و ارسال: مسافر مهدی لژیون دوم 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .