English Version
This Site Is Available In English

من با کاشتن یک نهال خواسته‌ای را درون خود می‌کارم

من با کاشتن یک نهال خواسته‌ای را درون خود می‌کارم

در رابطه با دستور جلسه‌ی هفته درختکاری گفت‌وگویی داشتیم با کمک راهنمای محترم آقا رحیم که؛ شمارا به خواندن این مطلب دعوت می‌کنم.

در ابتدا لطفاً به‌رسم کنگره خودتان را معرفی کنید.
سلام دوستان رحیم هستم یک مسافر، آخرین آنتی ایکس شیشه، هروئین و متادون، به مدت 11 ماه در کنگره 60 سفر کردم به روش DST با داروی OT رهایی 3 سال به راهنمایی آقا قاسم؛ در ضمن سفر سیگار انجام دادم به راهنمایی آقا کیان در حال حاضر 3 سال است که از بند سیگار آزاد و رها هستم.

وادی دوازدهم چه کمکی به ما می‌کند؟
همان‌طور که در کتاب عشق گفته می‌شود؛ وادی‌ها قوانینی هستند که بر هستی حاکم‌اند و این قوانین را اکثر ما انسان‌ها نادیده می‌گیریم، شاید مطالب درون وادی بدیهی به نظر برسد مانند اینکه؛ در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود یا اینکه مهندس می‌فرمایند؛ اگر گندم بکارید باید زمان لازم برای برداشت آن بگذرد اما؛ ممکن است همین قانون ساده را در زندگی خود فراموش کنیم که بارزترین آن درمان اعتیاد یا موارد مشابه است، چون می‌خواستیم این مشکلات را بلافاصله حذف کنیم، اما وادی دوازدهم می‌گوید؛ اگر بخواهید یک ضد ارزشی را کنار بگذارید باید پروسه زمانی لازم را برای آن طی کنید.

ارتباط وادی دوازدهم با درخت‌کاری چیست؟
همان‌طور که مهندس دژاکام و استاد امین می‌فرمایند؛ ما همیشه از طبیعت الهام می‌گیریم، علت اینکه وادی دوازدهم مسئله درختکاری را مدنظر قرار داده این است که؛ زمانی که نهالی را می‌کاریم، آن نهال بلافاصله به درخت تبدیل نمی‌شود و میوه‌ای نمی‌دهد و باید فاصله زمانی لازم برای آن طی شود.
ما با کاشتن یک نهال یک خواسته‌ای را درون خود می‌کاریم و آن را آبیاری می‌کنیم که؛ در جهان‌بینی گفته می‌شود که خواسته مانند یک‌دانه است، برخی می‌گفتند درختی که ما می‌کاریم توسط کارتن‌خواب‌ها ممکن است از بین برود، اما همین‌که من یک درختی را می‌کارم، در درون خودم تغییر و تحول ایجاد می‌کنم.

درختکاری برای خود شما چه احساسی دارد؟
همان‌طور که گفتم زمانی که یک درختی را می‌کارم و آن درخت را آبیاری می‌کنم؛ تغییر و تحولاتی را در درون خودم ایجاد می‌کنم.
زمانی که به آبیاری درختان می‌روم احساس می‌کنم که؛ آن‌ها از روی تشنگی مرا صدا می‌زنند، آخرین باری که برای آبیاری رفته بودم تا آخرین لحظه مشغول آبیاری درختان بودم.
چرا قوانین به‌گونه‌ای است که از ورود خیلی از افراد جلوگیری می‌کند، مانند افرادی که 40 سی دی را کامل نکرده‌اند یا مصرف‌کننده سیگار هستند یا در سفر اول، علت چیست؟
هر چیزی باید سر جای خودش باشد، ما برای هر تجربه‌ای باید به یک دانایی رسیده باشیم، اگر سطح دانایی من در حدی باشد که مصرف‌کننده سیگار باشم، کاشت درخت هیچ کمکی به من نخواهد کرد، اگر 40 سی دی را ننوشته باشم یعنی؛ در دانایی خود متوقف‌شده‌ام و صرفاً مصرف موادم قطع‌شده است و درخت‌کاری برای من سودی نخواهد داشت، درنتیجه اگر شخصی به دانایی لازم نرسیده باشد نمی‌تواند از بحث درختکاری تفکر عمیقی داشته باشد.

کلام آخر؛
اول سپاس‌گزاری می‌کنم از خدمتگزاران سایت، طبق تجربه‌ای که من طی این سال‌ها در کنگره داشتم، این بود که وقتی خدمتی در کنگره انجام می‌دهم به نتیجه آن در درون خودم فکر کنم و کاری نداشته باشم که در جهان بیرون چه اتفاقی قرار است رخ دهد.
اگر جهان درون خودم را آباد کنم اکثر اوقات در آسایش و آرامش هستم، آنگاه می‌توانم این آسایش و آرامش را به جهان بیرون خودم انتقال دهم.



تهیه خبر: مسافر پویش
تنظیم و ارسال: مسافر امیرحسین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .