English Version
This Site Is Available In English

درختکاری و حیات

درختکاری و حیات

 جلسه چهارم از دوره بیستم کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژه همسفران نمایندگی رودهن با دستور‌جلسه ‌« هفته‌ درختکاری » با استادی کمک‌راهنما همسفر فاطمه و نگهبانی همسفر اکرم، دبیری همسفر فاطمه روز سه‌شنبه ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد
امیدوارم حال دل تک تک شما عزیزان خوب باشد، پیشاپیش سال جدید را به شما تبریک می‌گوییم.
امیدوارم که همواره سال خوبی را پیش رو داشته باشید، از نگهبان عزیز خانم اکرم تشکر می‌کنم، بابت اینکه این فرصت را به من داده‌اند تا بتوانم از شما عزیزان آموزش بگیرم .
دستور جلسه درمورد درخت کاری است، فضا نوردان وقتی که به سیارات می‌روند، برای تحقیق و بررسی اطلاعات به سیارات سفر می‌کنند.
وقتی می‌بینند اگر گیاهی در آن سیاره رشد کرده متوجه می‌شوند، که آن جا قابل زندگی و حیات است، ولی اگر گیاهی در سیاره‌ای رشد نکرده باشد، متوجه می‌شوند که آن سیاره اصلاً به درد زندگی نمی‌خورد، همان‌‌طور که ما می‌دانیم، گیاه برای رشد کردن به نورخورشید، آب و خاک که املاح معدنی درونش هست نیاز دارد، تا با آنها به رشد برسد، یک انسان هم برای این که زنده بماند به سه مولفه اصلی نیاز دارد، اکسیژن، آب و غذا نیاز دارد، اکسیژن را همه ما می‌دانیم، که این از کجا تهیه می‌شود از وجود درختان و گیاهان اکسیژن به ما می‌رسد، پس خیلی حیاتی است وجود گیاهان و وجود درختان زیرا اگر آنها نباشند، هیچ موجود زنده‌ای هم نمی‌تواند در این کره خاکی زنده بماند و مسئله بعدی غذا است، که غذای ما اگر دقت کنید هر چیزی را که ما استفاده می‌کنیم یا از گیاهان هستند، یا از درختان است، یا از حیواناتی مثل گاو و گوسفند هستند، که ما از این‌ها تغذیه می‌کنیم، انسان  با وجود اینها زنده است، پس باید قدر این ارزش‌ها و به نظر این ثروت‌ها را بدانیم و در حقشان خیانت نکنیم.
حال انسان با طبیعت چه می‌کند؟ یک عده‌ای هستند که تفریح که می‌روند، یا به سفر  یا در طبیعت بهترین لباس را می‌پوشند و بهترین عطر را می‌زنند و راهی  سفر می‌شوند قطعاً در مسیر کنار جاده پارک نمی‌کنند، چون می‌گویند جایی خوبی نیست برای عکس و برای خوردن چای، نگاه می‌کنند به اطراف تا ببینند چند درخت هست یا رودخانه یا کنار دریا  به دنبال جای خوب هستید، که بنشینید و از آن جا لذت ببرید، انرژی بگیرید از طبیعت کنار رودخانه‌ها روی چمن‌زار می‌نشینیم، و از آن طبیعت کلی انرژی می‌گیریم، بهترین عکس‌ها را از خودمان به یادگار می‌گیریم ولی در نهایت که از آن جا می‌خواهیم برویم کیسه زباله‌ام را در رودخانه رها می‌کنیم یا زباله هارا میریزم داخل نایلون و آنهارا لای درختان می‌گذاریم، این درخت شما از سایه آن استفاده کرده‌اید از این طبیعت انرژی گرفته‌اید، پس این عین خیانت در‌ حق محیط زیست است.
آقای مهندس می‌گویند؛ سیستم سریع الحساب است، شما اگر به آدم‌ها بدی کنید، سریع به شما برمی‌گردد، هیچ فرقی نمی‌کند.
من فاطمه اگر با محیط زیست آسیب بزنم، قطعاً سریع بر می‌گردد، فقط این نیست که شما بخواهید به انسان‌های دیگر بدی کنید، شما به دریا به رودخانه و به هر چه که بخواهید بدی کنید آن در آینده به شما باز خواهد گشت.
چون این ها چیزی‌های با ارزشی هستند، و ما باید قدر این‌هارا بدانیم، حال من فاطمه روی کره زمین هستم باید قدر این امکانات را بدانم و خداوند همه چیز را در اختیار  من گذاشته پس من نباید ناسپاس باشم، باید سپاس‌گذار نعمت‌های خداوند باشم.
زیرا زندگی ما بستگی به این ثروت‌ها دارد، در وادی دوازدهم به خاطر این آقای مهندس روز درخت کاری را در این وادی صحبت کردند چون از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار  است، و قانون آن به این شکل است؛ کسی که وارد کنگره می‌شود، یک سال از رهایی آن می‌گذرد، وظیفه دارد که یک درخت بکارد و این درخت را نباید به حال خودش رها کند باید نشانه‌گذاری کند، به آن درخت سر بزند و اگر درخت روزی خشک شد وظیفه دارد، سال بعد به جای یک درخت دو درخت بکارد .
این سیستم در مسافرها سال‌هاست اجرا می‌شود و هفته درخت کاری درخت می‌کارند، ولی برای همسفرها هنوز تصمیم گرفته نشده است.آقای مهندس گفته‌اند، که یه فکری برای همسفران هم خواهند کرد، که انشالله همسفران هم بتوانند در این عمل عظیم شرکت کنند، ولی من به عنوان یک شخص و  یک همسفر می‌توانم، بگوییم اگر من یک درخت هم نمی‌توانم بکارم حداقل می‌توانم، از آنها نگهداری کنم ، به آنها ضربه نزنم، شاخه‌هارا نشکنم، گیاهی را زیر پا له نکنم، جلوی همین آسیب‌ها را هم اگر بگیریم، انگار که یک درخت هم کاشته‌ام.
به قول آقای مهندس: قدیم از آب رودخانه‌ها مردم می‌توانستند بخورند اما الان از رودخانه هیچ استفاده‌ای نمی‌شود، انقدر که فاضلاب‌های شهر را در رودخانه‌ها رها کرده‌اند، امیدوارم که بتوانیم حداقل به درختان آسیب نزنیم و از آنها مراقبت کنیم، ممنون که به صحبت های من گوش کردید.


آزمون داخلی ماهانه اسفند ماه به صورت حضوری برگزار شد.

تایپ؛ همسفر آسیه رهجوی کمک‌راهنما همسفر آذر (لژیون هشتم)
عکاس؛ همسفر رضوان مرزبان خبری
تنظیم و ارسال؛ همسفر معصومه رهجوی کمک‌راهنما همسفر نیره (لژیون‌ هفتم)
وبلاگ نمایندگی رودهن
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .