English Version
This Site Is Available In English

یک سفر اولی مانند نهال است

یک سفر اولی مانند نهال است

جلسه هشتم از دوره هفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی اسلامشهر به استادی مسافر حسین، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر جبرئیل با دستور جلسه « هفته درختکاری » در روز دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۰۰ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکرم که توانستم در این جایگاه قرار بگیرم تا خدمت کنم ابتدا از آقای مهندس سپاسگزارم که این بستر را فراهم کردند، همچنین از استاد عزیزم کمک راهنما مسافر محمد سپاسگزارم که زحمات فراوانی برای بنده کشیدند. بنده در گذشته به طبیعت صدمات فراوانی رسانده‌ام، انتهای وادی دوازدهم در مورد درختکاری صحبت های فراوانی می‌شود. آقای مهندس به زیبایی دستور جلسه هفته درختکاری را در دستور جلسات سالانه قرار دادند و در وادی ۱۲ گفته می شود که هر شخصی که رها می شود می تواند در این هفته یک درخت بکارد. البته در نیمه دوم اسفند ماه همه اشخاص می توانند به صورت انفرادی یا به صورت گروهی بروند و درخت بکارند و این خیلی مهم است که آن درخت را در نظر داشته باشند تا در آینده به آن رسیدگی نیز بکنند. زیرا یک درخت نیاز به رسیدگی دارد تا بتواند رشد کند و به ثمر بنشیند و اگر آن درخت به هر دلیلی خشک شد در سال بعدش می توان دو درخت کاشت.

بنده در جایگاه یک مسافر ابتدا مانند نهالی بودم که به بنده رسیدگی شد تا توانستم به رهایی برسم امیدوارم که در آینده بتوانم برای کنگره ثمربخش باشم. در کلام الله شریف آمده است که هر شخصی که یک درختی بکارد و ثمره آن به هر موجود دیگری برسد ثواب آن به عنوان شخصی که درخت را کاشته است می رسد.
خواسته های ما مانند یک بذر یا یک نهال می باشند بایستی آن‌ها را به نحو احسن بکاریم و به آنها رسیدگی کنیم و برایشان تلاش کنیم تا به ثمر بنشیند. بنده تا سال گذشته درگیر تاریکی و مصرف مواد مخدر بودم و آذر ماه سال گذشته بود که از طریق یکی از دوستانم که در کنگره حضور دارند با کنگره آشنا شدم و اذنش صادر شد تا بتوانم در کنگره حضور یابم و سفر خود را شروع کنم. خدمتگزاران و راهنمایی تازه واردین بنده را با آغوش باز پذیرفتند و در آن روز از بنده پذیرایی کردند، بنده را راهنمایی کردند تا بتوانم در مسیر درست درمان قرار بگیرم و به لطف خداوند و با صبر و تلاش‌های کمک راهنمای محترم آقا محمد توانستم به رهایی برسم. از خداوند برای همه سفرها اولی ها رهایی را آرزومندم.

 

متن، عکس، تنظیم: مسافر رضا لژیون پنجم

وبلاگ مسافران نمایندگی اسلامشهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .