English Version
This Site Is Available In English

لژیون سردار

لژیون سردار

دومین جلسه از دور سوم لژیون سردار کنگره ۶۰ نمایندگی آزادشهر ویژه مسافران با استادی ایجنت مسافر اسماعیل , و نگهبانی مسافر امید و دبیری مسافر محمد و خزانه‌داری مسافر عبدالله با دستور جلسه " بزرگداشت جناب آقای مهندس دژاکام " روز سه شنبه ۲۸ مهر ماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۶ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد: 

خدا را شکر می‌کنیم این فضا هنوز پا برجاست و ما در حال آموزش هستیم. از آقای مهندس و خانواده ایشان که از حق همسری و حق فرزندی خودشان گذشتند تشکر می‌کنیم. جناب مهندس همه زندگی‌شان را صرف ما کردند و ما امروز اینجا هستیم به برکت زحماتی که ایشان در این سی‌سال کشیدند. ما در سایه این زحمات نشستیم و آموزش می‌گیریم. جای شکرگزاری و تشکر دارد باید از جناب مهندس قدردان باشیم جناب مهندس درست است از این جهان رفته‌اند؛ ولی بنایی که برای ما گذاشته آن‌قدر مهم و کامل که هیچ نقصی در آن نمی‌تواند پیدا کرد. درست است ما دلتنگ می‌شویم و جای خالی‌اش را حس می‌کنیم؛ ولی خللی نباید در کنگره به وجود بیاید. جناب مهندس زحمت کشید و کتاب‌ها نوشته‌اند و ما اگر کتاب ۶۰ درجه را بخوانید: اگر سیصدسال دیگربهترین اساتید بیایند برای ما تدریس بکنند حق مطلب را برای ما نمی‌توانند ادا کنند. یکی دیگر از کتاب‌های مهندس، کتاب ۱۴ وادی عشق است. جناب مهندس این کتاب را با عشق نوشت. سیستمی برای ما بنا کرد که سال‌های سال افراد از آن منتفع خواهد شد هیچ مهندسی قادر نبود این‌چنین سیستمی بی‌نقص را پایه‌گذاری کند آقای مهندس این روزها را دیده بود. مهندس سیصد سال جلوتر خود را دیده بود و سیستمی را بنا
کرده است که به‌صورت خودکار تازمانی که بشریت باشد این سیستم شعاع اضافه خواهد کرد بزرگ و بزرگ‌تر خواهد شد سرعت این سیستم از موشک‌های فراصوت گذشته است. با درگذشت مهندس کسانی با کنگره آشنا شدند که اگر سالیان سال مهندس زنده بود. امکان اینکه این‌گونه به افراد این سیستم را معرفی کند را نداشت. چون مهندس می‌گفت: اگر در زمان حیات من این بزرگ‌شدن اتفاق بیفتد نیروهای بازدارنده زیادی می‌آمدند و نمی‌گذاشتند کنگره به تین شکل رشد بکند. الان زمانی است که ما باید با تلاش مضاعف مشغول به کار بشویم این سیستم آن‌قدر قشنگ طراحی شده است اگر کاری که به ما محول شده است آن را درست انجام بدهیم راندمان سیستم چندبرابر خواهد شد. باید پالایش‌های مداوم داشته باشیم من به‌عنوان ایجنت چه وقت درست می‌شوم زمانی که فرامین و قوانین کنگره توشه راهم باشد. وقتی سلیقه من بیرون بیاید راهنما، ایجنت، کسی که در سایت خدمت می‌کند، سفر اولی، همه ما در اختیار سیستم هستیم هرچقدر ما به سیستم کمک کنیم قدر و منزلت مهندس بالا می‌رود؛ مثلاً به ما تا چهلم اجازه می‌دهند در مورد مهندس صحبت کنیم؛ اما بعدش چه؟ ما باید این دوره این غم را بگذرانیم خواهیم فهمید این سیستم چقدر عظمت دارد. جناب مهندس می‌گفت: من آن‌قدر این سیستم را قشنگ طراحی کردم دو هفته از کنگره بیرون رفت دید کنگره کارش را درست انجام می‌دهد. همه چیز پیش‌بینی شده است. جانشین بنیان مشخص است جانشین دیده‌بان مشخص است چیزی نامشخصی وجود ندارد. جناب مهندس با رفتن خودشان این را به ما ثابت کرد هر چقدر انسان بزرگ باشد فرصت محدود است ما هم چهار سال راهنماییمان چشم روی‌هم بگذاریم تمام می‌شود چه به یادگار می‌گذاریم فرصت ایجنتی من‌بعد از چهارده ماه تمام است چه اثری از من باقی می‌ماند. از مهندس چه چیزی باقی ماند نشریات کامل، بیش ازهزارسی دی که هر کدام آن یک کلاس درس است هرکدام از سی‌دی‌ها یک درس سه‌واحدی است خیلی برای آنها زحمت کشید‌اند و در اختیار ما گذاشته‌اند در سی دی حق استاد امین می‌گوید: حق از بین نمی‌رود حقیقت ممکن است تغییر شکل بدهد؛ ولی اصل حقیقت پابرجا است امیدوارم ما در نقشی که هستیم صد خود را بگذاریم که بزرگداشت مهندس یعنی همین، وقتی سیستم بزرگ شود خالق سیستم بزرگ می‌شود.

عکس : مسافر عادل لژیون یکم 

تایپ و ارسال: مسافر جواد لژیون یکم 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...