پنجمین جلسه از دوره نهم کارگاه های آموزشی خصوصی مسافران نمایندگی آبیک با استادی راهنما مسافر صادق ، نگهبانی مسافر افشین و دبیری مسافر محمدرضا با دستور جلسه «وادی هشتم و تاثیر آن روی من» سهشنبه 14 مهر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
از نگهبان و دبیرکه اجازه خدمت در این جایگاه را به من واگذار نمودند ، تشکر می کنم. دستور جلسه «وادی هشتم و تاثیر آن روی من» می باشد . همه ما اعتیاد را تجربه کرده ایم ، اول که ما جرقه ایی را میزنیم در ادامه معلوم می شود که چکار کرده ایم و همه ما بعد از گذشت چند سال معتاد شدیم . سفر خود را شروع کرده اید، عجله نکنید و راهنما و کنگره را قضاوت نکنید . در ادامه معلوم می شود که درمان چه هست ، وقتی که به رهایی برسید می فهمید که چه راهی را طی کرده اید .مسیر وقتی مسیر سختی باشد شما به کجا می رسید ؟
سختی در هر زمینه ایی وجود دارد ، اصلا درد شکافنده فهم است . زندگی بدون سختی اصلا لذت بخش نیست . شما تا وقتی که شب را نبینید معنی روز را نمی فهمید، تمام انسان ها این گونه هستند .
در این وادی می گوید با حرکت راه نمایان می شود یعنی اینکه ما یکجا بنشینیم و نگران باشیم چیزی را حل نمی کند باید حرکت کنیم باید قدم در این راه بگذاریم مطمئن باشید کنگره این راه را روشن کرده است ما فقط باید حرکت کنیم ، در سکون هیچ زایشی نیست هستی در حرکت ما هم باید حرکت کنیم تا راه نمایان شود .

نکته دیگری که در این وادی می گوید که سه مولفه را باید جبران خسارت کنید : ۱ـجبران خسارت از خودم ۲ـجبران خسارت از خانواده ۳ـجبران خسارت از جامعه .
وقتی به مخلوقین خداوند نزدیک می شوید عشق و محبت بین ما جاری می شود . وقتی در کنگره می خواهید به مخلوقین خداوند خدمت کنید ،حس و حال تان عوض می شود .من در کنگره ۶۰ فقط جلوی خودم را می بینم و به هیچ چیز کاری ندارم . یک راهی برای من باز شده است به نام «کنگره ۶۰» ، تا وقتی که به کنگره و راهنما ایمان نداشته باشید درمان صورت نخواهد گرفت . دیگر اینکه به هنگام ورود به کنگره باید به این نکات توجه کنید . اینکه من چیزی نمی دانم ، و یکی هست که بیشتر از من می داند که آن راهنمای من است . امیدوارم در این مسیر ثابت قدم باشیم چون این مسیر ، تنها مسیری است که ما را به آرامش یا همان رهایی می رساند .
از اینکه به صحبت های من توجه کردید ،سپاسگذارم.
تایپ: مسافر امین «لژیون سوم»
تنظیم و ارسال : همسفر میثم «لژیون اول»
- تعداد بازدید از این مطلب :
65