English Version
This Site Is Available In English

احترام به مهندس، ادامه راه اوست

احترام به مهندس، ادامه راه اوست

پنجمین جلسه از دوره پانزدهم از سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی حافظ شعبه شهریار با نگهبانی مسافر محسن و استادی راهنمای محترم مسافر حمیدرضا و دبیری مسافر اکبر با دستور جلسه «کشف متد DST و دستاوردهای علمی آقای مهندس می باشد» چهارشنبه22 مهر ماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان حمیدرضا هستم یک مسافر، از گروه مرزبانی و ایجنت محترم تشکر می کنم که اداره جلسه رو به بنده واگذار کردند،در مورد دستور جلسه، بنده هم به نوبه خودم وظیفه خودم می‌دانم که به تمامی عزیزان تسلیت بگویم، درگذشت آقای مهندس را تسلیت عرض می‌کنم و امیدوارم روح آقای مهندس همیشه شاد باشد و نامشان جاودانه بماند، تنها چیزی که در این مسئله می‌توانم بگویم این است که ما یک وظیفه داریم، اگر بنده خودم را رهجوی آقای مهندس می‌دانم، باید بدانم که آقای مهندس در تمام سی‌دی‌هایشان گفته‌اند بهترین کار این است که اگر می‌خواهید به من ارج بنهید و مسیرم را ادامه دهید، بدانید که رهجوی کنگره بودن یعنی در راستای کنگره عمل کنیم.

جلسه پیش آقای بختیاری درخواست کردند که مشارکت‌ها در مورد دستور جلسه باشد، بنده خیلی لذت بردم و کیف کردم که آموزش‌های آقای مهندس روی ما تأثیرگذار بوده است، چون همگی این مسئله را به‌خوبی مدیریت کردیم و احساسی یا تعصبی صحبت نکردیم، چرا که دستور جلسات بسیار مهم هستند، ممکن است یک نفر فقط یکی دو هفته یا نهایتاً سه هفته وارد کنگره شده باشد و هیچ اطلاعاتی از آقای مهندس نداشته باشد، اما یکی از مشارکت‌های شما در مورد دستور جلسه، به‌خصوص همین دستور جلسه که کشفیات آقای مهندس، متد DST و نشان دادن دستاوردهای کنگره ۶۰ است، می‌تواند برای این فرد بسیار راهگشا باشد، ما باید در این مسیر حرکت کنیم تا بتوانیم بگوییم رهجوی آقای مهندس هستیم و ادامه‌دهنده راه ایشان محسوب می‌شویم.

اما در مورد دستور جلسه، یعنی روش DST، کشفیات آقای مهندس و دستاوردهای ایشان، باید بگویم که یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای آقای مهندس، تأسیس کنگره ۶۰ است، درمان اعتیاد، درمان سیگار و درمان کاهش وزن که همان تغذیه سالم است نیز از دستاوردهای ایشان هستند که همگی با روش DST انجام می‌شوند، این روش DST بسیار مهم است، چون در تمام این دستاوردها تأثیرگذار بوده و ردپای آن را می‌توانیم ببینیم، حتی اگر به زندگی خودمان نگاه کنیم، ردپای این روش یا متد را مشاهده خواهیم کرد، روش DST به زبان ساده یعنی روش تدریجی که بر اساس آن هر چیزی باید در زمان مناسب خودش به دست بیاید.

ما انسان‌ها معمولاً هر چیزی را که می‌خواهیم به دست بیاوریم، سعی می‌کنیم خیلی زود به آن برسیم، در مورد اعتیاد هم مشکل همین‌جا بود که می‌خواستیم خیلی زود از مشکلی که به وجود آورده بودیم بیرون بیاییم، در نوشتارها می‌خوانیم که همه انسان‌ها تصور می‌کنند بهترین راه، کوتاه‌ترین راه است و در نتیجه به درستی یا نادرستی آن توجه نمی‌کنند، راهی را می‌روند که اغلب مشق‌هایشان کوتاه و ناتمام می‌ماند، غذای نیم‌پخته یا خام قابل خوردن نیست، بنده هم در مورد اعتیاد همین اشتباه را داشتم و می‌خواستم خیلی زود از اعتیاد بیرون بیایم، سقوط آزاد می‌رفتم یا روش یو آر دی را امتحان می‌کردم و روش‌های دیگر را به کار می‌گرفتم، اما نه‌تنها مشکل حل نمی‌شد، بلکه بعضی اوقات به فاجعه منجر می‌شد، چون اعتیاد مسئله کوچکی نیست که بتوان به همین راحتی آن را ترک کرد، آقای مهندس با نگاهی مهندسی به این مسئله نگاه کردند و گفتند ما بیماری اعتیاد داریم، نه ترک اعتیاد، بسیار مهم است که این مسئله را به‌عنوان بیماری ببینیم، چون بیماری را نمی‌شود به‌سادگی کنار گذاشت و باید آن را درمان کرد، وقتی بخواهیم درمان کنیم، باید ابزارهای مناسبی داشته باشیم، مانند داروی مناسب و تغذیه مناسب، به همین دلیل وقتی وارد این مسیر می‌شویم، با مثلث‌های مختلفی روبه‌رو می‌شویم، مانند مثلث‌های مهندسی و مثلث دی او دی که در دل روش DST نهفته است و نقش مهمی در این مسیر ایفا می‌کند.


 

برگزاری لژیون ویلیام با راهنمایی مازیار

برگزاری لژیون ویلیام با راهنمایی محمد

تهیه و تنظیم مرزبان خبری جلال

بارگذاری : همسفر پویا لژیون ششم

متن خبر:مسافر ابوالفضل لژیون ششم

عکاس :مسافر داریوش لژیون سوم

ویرایش :مسافر حمید لژیون نهم

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...