English Version
This Site Is Available In English

پادزهر؛ یعنی خوشی و مثبت اندیشی

پادزهر؛ یعنی خوشی و مثبت اندیشی

دکتر امین در سی‌دی پادزهر، درباره راهنمایان «معلمان» صحبت کردند و فرمودند: هر کس راهنمایان بیشتری داشته باشد، می‌تواند در مسیر خود موفق‌تر باشد. من یاد گرفتم که مسیر مثبت و منفی هر دو می‌توانند روی حرکت من اثر بگذارند. این‌که چه رفتاری داشته باشم و از چه راهنمایانی آموزش بگیرم به انتخاب خودم بستگی دارد. در کنگره تمام راهنمایان، جهان‌بینی را آموزش گرفته‌اند و بهترینند؛ اگر من به جای آموزش گرفتن از آن‌ها بخواهم از راهنمایان دیگر که خارج از کنگره هستند استفاده کنم. شاید از آموزش‌های منفی پیروی کنم و به سمت ضدارزش‌ها و مسیر اشتباه بروم؛ پس انتخاب درست راهنما و برداشت مثبت از آموزش‌ها باعث می‌شود در مسیر درست قرار بگیرم.

در این سی‌دی یاد گرفتم؛ اگر آموزش‌پذیر باشم و منیت را کنار بگذارم، قطعاً به سمت ارزش‌ها حرکت خواهم کرد. البته فقط آموزش دیدن کافی نیست؛ بلکه باید بتوانم آموزش‌ها را در زندگی‌ام کاربردی کنم تا به هدفم برسم. من در کنگره آموزش می‌گیرم تا بتوانم با فروتنی و فرمان‌برداری، روش درست زندگی را بیاموزم. کنگره بهترین جا برای شناختِ درمان جسم، روان و درمان مشکلاتی، مثل مصرف مواد، سیگار، اضافه وزن و غیره هست.

نکته جالب دیگر که دکتر امین لحاظ کردند و درباره‌اش مطالب بسیار مفیدی فرمودند، نگاه به داشته‌های زندگی بود. من نباید فکر کنم مالک چیزی هستم که در اختیار دارم. فقط باید یاد بگیرم چه طور از داشته‌هایم استفاده نمایم. برای مثال، اگر فکر کنم مالک مسافرم هستم و با آن رفتار درستی نداشته باشم یا فکر کنم به من خیانت کرده، حالم خراب می‌شود؛ پس باید با دانش و جهان‌بینی به اطرافیانم اعتماد داشته باشم. باید فکر کنم و با تفکر و عمل سالم با مشکلاتی که در مسیر زندگی هست مقابله کنیم و انرژی لازم را دریافت و زندگی خوبی داشته باشیم.

در نهایت، مفهوم پادزهر برای من خیلی مهم بود. زهر؛ یعنی نیروهای منفی و راهی به سوی تاریکی‌ها، نیروهای منفی همیشه سعی می‌کنند من را منحرف کنند؛ اما اگر بتوانم با صبر و حوصله، از دلِ سختی‌ها و منفی‌های زهر، پادزهر؛ یعنی خوشی و مثبت اندیشی بسازم، دیگر آن زهر روی من تأثیر نمی‌گذارد؛ وقتی از زهر، پادزهر بسازم؛ یعنی در واقع از تجربه‌های تلخ، استفاده درستی نمایم که باعث پیشرفت و حرکت در مسیر زندگی خودم می‌شود. پیوند محبت بین مسافر و همسفر، دو بال پرواز است و ما با این پیوند، به سمت نور و روشنایی حرکت خواهیم کرد؛ پس یافتن پادزهر از خودِ زهر؛ یعنی نیروهای منفی را تبدیل به نیروهای مثبت کنیم، مهم‌تر است. با استفاده از خود زهر، پادزهر آن ساخته می‌شود. با داشتن پادزهر، زهر هم خاصیت خود را از دست می‌دهد؛ پس وقتی من بتوانم پادزهر درست کنم می‌توانم زهر را خنثی کنم. این پادزهر در زندگی با صبوری و آموزش‌های درست کنگره امکان‌پذیر است.

داشتن تعادل در تمام مراحل زندگی باعث موفقیت و پیشرفت می‌شود. محبت یا کدورت، اگر هر دو بیشتر از حد باشد، فرد تعادل ندارد و باعث از بین رفتن انرژی می‌شود؛ وقتی من توانایی داشته باشم، حالم خوب می‌شود و در مسیر درست قرار می‌گیرم و حرکت به سوی قدرت مطلق را آغاز می‌کنم.

نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون دوازدهم)
رابط‌خبری: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون دوازدهم)
عکاس: همسفر آیدا رهجوی راهنما همسفر فرزانه (لژیون پانزدهم)
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون شانزدهم) نگهبان سایت
نمایندگی همسفران فردوسی مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...