English Version
This Site Is Available In English

در کنگره۶۰ اعتیاد درمان می‌شود،چون صورت مساله اعتیاد شکافته شده است. (نمایندگی یاس اصفهان)

در کنگره۶۰ اعتیاد درمان می‌شود،چون صورت مساله اعتیاد شکافته شده است. (نمایندگی یاس اصفهان)

دهمین جلسه از دوره شصت‌وهفتم سری کارگاه‌های آموزشی ـ خصوصی خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی یاس اصفهان، با استادی راهنما همسفر مرضیه، نگهبانی مسافر سهیلا و دبیری مسافر فاطمه، با دستور جلسه «صورت مسئله اعتیاد»، روز شنبه، مورخ ۴ مهرماه ۱۴۰۵، رأس ساعت ۱۳:۳۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

سلام دوستان مرضیه هستم یک همسفر

از ایجنت، مرزبانان محترم و نگهبان جلسه که امروز به من فرصت خدمتگزاری دادند، سپاسگزارم. دستور جلسه امروز «صورت مسئله اعتیاد» است؛ طلایی‌ترین دستورجلسه‌ای که کنگره ۶۰ به‌درستی تعریف نمود.

صورت مسئله اعتیادی که میلیون‌ها میلیون خانواده را به‌هم ریخته است و بسیاری از افراد مصرف‌کننده که بیرون از کنگره ۶۰ از اعتیاد خسته شده‌اند و به انواع روش‌های ترک، مانند سقوط آزاد، سم‌زدایی، قرص‌های ترک اعتیاد، تیمارستان، شوک و انواع روش‌های نافرجام دیگر پناه برده‌اند، اما در نهایت به نتیجه درست نرسیده‌اند؛ ترک‌های مکرر و بازگشت مجدد به مواد مخدر داشته‌اند.

اگر امروز همسفران و مسافران در کنگره ۶۰ حضور دارند و با امید و امنیت خاطر می‌دانند که اعتیاد درمان می‌شود، به‌خاطر تعریفی بود که آقای مهندس از اعتیاد داشتند. وقتی یک مسئله‌ای را می‌خواهیم حل کنیم، باید بدانیم مسئله؛ یعنی موضوعی که یک یا چند مجهول و علامت سؤال دارد و باید جواب صحیح را پیدا کرد. با یک مثال و طرح ۴ سؤال «چیست؟ چرا؟ چه چیز؟ چگونه؟» می‌خواهم در مورد دستور جلسه صحبت کنم. فرض کنیم من یک ماشین دارم که وقتی استارت می‌زنم، روشن نمی‌شود. پس مشکل چیست؟چرا روشن نمی‌شود؟ مثلاً چون بنزین تمام کرده است.

حالا چه چیزی باید حل شود؟ چگونه باید مشکل را حل کنم؟ پول و کارت سوخت می‌برم پمپ بنزین، بنزین می‌زنم و مشکل روشن نشدن ماشین را حل می‌کنم. حالا همین ۴ سؤال را در مورد اعتیاد مطرح می‌کنم تا بتوانیم صورت مسئله و مشکل اعتیاد را درک کنیم. در اعتیاد مشکل چیست؟ مشکل این است که فرد، بعد از مدتی که هر نوع ماده‌ای را مصرف می‌کند، در جسمش تخریب ایجاد می‌شود، سیستم خوابش به‌هم می‌ریزد، خلق‌وخو و اخلاقش تغییر می‌کند، کم‌کم بی‌مسئولیت می‌شود، سرد، بی‌تفاوت و افسرده می‌شود و در مجموع، دیدگاهش نسبت به خودش، محیط اطرافش و زندگی تغییر می‌کند و خانواده‌اش نیز دچار آسیب می‌شوند.

سؤال بعدی اینکه؛ چرا چنین اتفاقی افتاده است؟ چرا پس از مصرف مواد مخدر، این همه تغییر در جسم و روان فرد رخ می‌دهد؟ پاسخ به این سؤال‌ها، یکی از کشف‌های آقای مهندس است. همه ما انسان‌ها در جسم خود سیستمی داریم که مواد مخدر طبیعی تولید می‌کند؛ موادی که سیستم جسم و روان، سیستم خواب و سیستم ضد درد را کنترل می‌کنند و برای هرکدام، مواد طبیعی مورد نیاز را تولید می‌کند. فردی که به هر دلیلی سراغ مصرف مواد مخدر می‌رود، باعث می‌شود این کارخانه، که سیستمی بسیار عظیم و ناشناخته است که آقای مهندس نام آن را «سیستم ایکس» گذاشتند که مرکز تعادل انسان است، از کار بیفتد؛ در حالی که این کارخانه، مواد مخدر طبیعی درجه‌یک را برای بدن تولید می‌کرد.

در نتیجه، فرد مجبور می‌شود از بیرون و به هر روشی با هزینه کردن وقت، جسم، آبرو و آسیب به خانواده‌اش، کارخانه عظیم خود را متوقف کند و اما سؤال سوم، چه چیزی باید درست شود؟ با توجه به سیستم ایکس و تعریفی که کنگره۶۰ از اعتیاد ارائه کرده است: اعتیاد بیماری جسمی و روانی است که به دلیل جایگزینی مواد مخدر بیرونی به جای مواد مخدر درونی به وجود آمده و در نتیجه، سیستم ایکس از تعادل خارج شده است.

حالا برسیم به سؤال چهارم. چطور و چگونه باید سیستم ایکس، که مرکز تعادل بدن و کنترل جسم، فکر و رفتار انسان است، بازسازی شود و مانند روز اول به تعادل برسد؟ با کشف متد DST و داروي OT، در پله‌های ۲۱ روزه و در مدت‌زمان ۱۰ ماه، به همراه جهان‌بینی، مشکل حل می‌شود. اینگونه است که صورت‌مسئله اعتیاد و درمان قطعی آن، توسط جناب مهندس مشخص شده است.

ممنون که با سکوت زیبایتان به صحبت‌های من گوش دادید.


تایپ: همسفر زهرا ـ لژیون هفدهم ـ نمایندگی یاس اصفهان
ویرایش: مسافر منا نجفی ـ لژیون بیست‌ویکم ـ نمایندگی یاس اصفهان
عکس: مرزبان خبری همسفر مریم رستمی
بازبینی و ارسال: همسفر سولماز

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...