English Version
This Site Is Available In English

خیلی کنجکاو و در عین حال ناآگاه

خیلی کنجکاو و در عین حال ناآگاه

امروز جلسه اول از دوره دوم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی نمایندگی حسن‌آباد با استادی راهنمای تازه‌واردین مسافر مجید، نگهبانی موقت مسافر حجت و دبیری موقت مسافر مجید با دستور جلسه «از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره۶۰ چگونه استفاده می‌کنیم.» در تاریخ چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ ساعت ١۷:۰۰ آغاز به کار کرد.'

سخنان استاد:

سلام دوستان مجید هستم مسافر. از آقا جعفر تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند امروز در این جایگاه باشم، تجربه کسب کنم و آموزش بگیرم. از خدای خود تشکر می‌کنم که فرصت دوباره زندگی کردن را به من داد. من هم تجربه ترک‌های مختلف و روش‌های گوناگون را داشتم، اما بهترین راه درمان را در کنگره۶۰ پیدا کردم و به آن رسیدم. هفته سایت و به همه عزیزانی که در قسمت سایت خدمت می‌کنند تبریک می‌گویم. در رابطه با دستور جلسه این هفته که سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی است، اگر بخواهم درباره سایت صحبت کنم، باید بگویم زمانی که در ابتدای ورودم به کنگره بودم، خیلی کنجکاو و در عین حال ناآگاه بودم. برایم سؤال بود که چه کسی این شال‌ها را انتخاب می‌کند، شال نارنجی به چه کسی داده می‌شود، شال سبز چه کاربردی دارد و شال زردها چه خدمتی انجام می‌دهند. همین کنجکاوی باعث شد بیشتر به کنگره توجه کنم و به دنبال پاسخ سؤال‌هایم باشم. بعد از جلسه دوم مشاوره تازه‌واردین، نشریات را گرفتم و می‌نشستم و کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر را می‌خواندم. هرچه بیشتر این کتاب را می‌خواندم، احساس همگرایی بیشتری با کنگره پیدا می‌کردم و بیشتر متوجه می‌شدم که مطالبی که در آن نوشته شده، با تجربه‌های زندگی من ارتباط دارد. حتی وقتی به خانه می‌رفتم، به همسرم می‌گفتم دقیقاً چیزهایی که مهندس در این کتاب نوشته، همان مشکلات و سختی‌هایی است که من در زندگی تجربه کرده‌ام.

همین موضوع باعث شد به سایت کنگره۶۰ مراجعه کنم و مطالب آن را پیگیری کنم. سایت‌های دیگر را هم بررسی می‌کردم تا تفاوت‌ها را ببینم و اطلاعات بیشتری به دست بیاورم. حدود دو ماه از سفرم گذشته بود که دبیر لژیون شدم و ساعت‌های جلسات و مطالب را می‌نوشتم. این کار برای من خیلی کمک‌کننده بود، چون سال‌ها از نوشتن دور بودم و با نوشتن و نظم مشکل داشتم. همین خدمت به نوعی من را دوباره روی پله نظم قرار داد. سی‌دی‌ها را هم می‌نوشتم و ادامه می‌دادم. دقیقاً یک ماه بعد از رهایی، در سایت شعبه ابن‌سینا شروع به خدمت کردم و مسئول مصاحبه با پیشکسوت‌های کنگره شدم. نگهبان سایت آقا مجتبی به من گفتند که سایت‌های دیگر را هم ببینم و بررسی کنم که چه سؤال‌هایی طراحی می‌کنند و برای مصاحبه‌ها چه مطالبی را دنبال می‌کنند. من هم به سایت‌های مختلف سر می‌زدم، مطالب را می‌خواندم و شعبه‌های دیگر را بررسی می‌کردم و این کار خیلی به من کمک کرد تا در خدمتم تجربه بیشتری به دست بیاورم.

در رابطه با سایت کنگره۶۰ نکته‌ای که به نظرم مهم است این است که تقریباً در تمام پلتفرم‌ها وقتی شما موضوعی را دنبال می‌کنید، مطالب مشابه بیشتری به شما نمایش داده می‌شود. برای مثال، اگر در اینستاگرام چند صفحه مربوط به کنگره۶۰ را دنبال کنید، مطالب بیشتری از همین موضوع برای شما نمایش داده می‌شود. در مورد هوش مصنوعی هم امروز ما می‌توانیم درباره موضوعات مختلف از آن سؤال کنیم و تا حدودی پاسخ بگیریم. این پاسخ‌ها چگونه شکل گرفته‌اند؟ بر اساس اطلاعات و مطالبی که افراد و منابع مختلف در فضای مجازی منتشر کرده‌اند و در دسترس قرار گرفته‌اند. چهارشنبه هفته گذشته، یکی از همسفران کوچک هنگام مشارکت گفتند که از هوش مصنوعی درباره آقای مهندس سؤال کرده و هوش مصنوعی ایشان را می‌شناخته است. این موضوع نشان می‌دهد که اگر ما از هوش مصنوعی و فضای مجازی عقب بمانیم، ممکن است از جریان روز دنیا فاصله بگیریم.

به همین دلیل، باید کنگره۶۰ را در فضای مجازی هم به شکل اصولی دنبال کنیم. برای مثال، هر بار که در گوگل عبارت کنگره۶۰ یا درمان اعتیاد را جست‌وجو می‌کنیم و وارد سایت اصلی کنگره می‌شویم، می‌توانیم در قسمت جست‌وجوی سایت، نام نمایندگی خودمان، مثلاً نمایندگی حسن‌آباد، را جست‌وجو کنیم. این کار باعث می‌شود مطالب مربوط به نمایندگی‌ها بیشتر دیده شود و حضور کنگره۶۰ در فضای مجازی پررنگ‌تر شود. اگر روزی فردی در هر نقطه‌ای از دنیا درباره درمان اعتیاد جست‌وجو کند، هرچه مطالب معتبر و بیشتری از کنگره۶۰ در فضای مجازی وجود داشته باشد، امکان آشنایی افراد بیشتری با کنگره فراهم می‌شود. چهارشنبه هفته قبل هم اعلام شد که حدود ۳۰ درصد بازدیدکنندگان سایت کنگره۶۰ از خارج از کشور هستند. این موضوع برای کنگره۶۰ بسیار ارزشمند است، چون نشان می‌دهد مطالب و آموزش‌های کنگره از مرزهای ایران هم فراتر رفته و افراد دیگری در نقاط مختلف دنیا می‌توانند با آن آشنا شوند.

موضوع دیگری که امروز می‌خواهم از دوستان سفر اولی و سفر دومی خواهش کنم، نوشتن دلنوشته است. اگر هفته‌ای یک دلنوشته در سایت قرار بدهیم، می‌توانیم در غنی‌تر شدن مطالب سایت سهیم باشیم.برای یادگیری اصول دلنوشته‌نویسی هم بهترین کار این است که در خود سایت کنگره۶۰ عبارت دلنوشته را جست‌وجو کنیم. مطالب و نمونه‌های زیادی وجود دارد که می‌تواند به ما آموزش بدهد چگونه بنویسیم و تجربه و احساس خودمان را منتقل کنیم. این هم خدمتی است که هر کدام از ما می‌توانیم انجام بدهیم و هفته‌ای یک دلنوشته برای سایت آماده کنیم. هرچقدر از کنگره ۶۰ و نشریات کنگره ۶۰ بیشتر بخوانیم، جلوتر خواهیم بود. خود من بیشترین کمکی که برای گرفتن شال و آزمون به من شد، از طریق گوش دادن به سی‌دی‌ها و مطالعه نشریات کنگره بود. من شش ماه بعد از رهایی در آزمون شرکت کردم و قبول شدم و بخش زیادی از آمادگی و دانشی که برای آن به دست آوردم، از همین آموزش‌ها بود.

تایپ و ویرایش: مسافر مجید
عکاس: مسافر علیرضا
ارسال: مرزبان خبری مسافر حسن
مسافران نمایندگی حسن‌آباد

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...