English Version
This Site Is Available In English

سایت؛ ویترین جهانی کنگره۶۰

سایت؛ ویترین جهانی کنگره۶۰

هفتمین جلسه از دوره هفدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی بیهقی سبزوار به استادی نگهبان سایت همسفر مهناز، نگهبانی همسفر ام‌البنین و دبیری همسفر اکرم، با دستور جلسه «از سایت و فضای مجازی در کنگره۶۰ چگونه استفاده کنیم؟» روز یکشنبه ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان جلسه، همسفر ام‌البنین، گروه ایجنت و مرزبانی تشکر می‌کنم که به من فرصت دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. دستور جلسه‌ی امروز «از سایت و فضای مجازی در کنگره چگونه استفاده کنیم؟» است. در ابتدا به همه‌ عزیزان خدمتگزار در سایت به ویژه خدمتگزاران سایت همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار تبریک می‌گویم. اینترنت از اواسط دهه‌ هفتاد شمسی وارد کشور ما شد و  همه ما شاهد پیشرفت سریع آن در زندگی روزمره‌ خود هستیم؛ به‌طوری که امروزه حتی یک کار ساده در بانک بدون اینترنت قابل انجام نیست و برای بیش‌تر کارهای خود نیازمند اینترنت هستیم.

مصاحبه‌ زیبایی با دیده‌بان محترم آقای سنچولی داشتیم که روی سایت شعبه قابل خواندن و مشاهده است. در این گفت‌وگوی زیبا ایشان بیان کردند که زیباترین ویژگی آقای مهندس از نگاه ایشان تفکر است و آقای مهندس بر روی کوچک‌ترین و کلی‌ترین مسائل تفکر می‌کنند و همه‌ ما می‌دانیم که هر آنچه در کنگره۶۰ داریم، تدبیر آقای مهندس است. اینترنت از اواسط دهه‌ی هفتاد وارد کشور ما شد و هم‌زمان کنگره در سال ۱۳۷۸ فعالیت خود را آغاز کرد. آقای مهندس از همان ابتدا در اندیشه‌ استفاده از اینترنت بودند و به همین دلیل، فعالیت سایت از سال ۱۳۸۲ شروع شد؛ در حالی که بسیاری از ارگان‌های دولتی در آن دهه هنوز سایتی نداشتند و همگی ما امروز شاهد پیشرفت هرچه بیشتر این سایت در دو بخش فارسی و انگلیسی هستیم.

بیش از دویست وبلاگ، همانند وبلاگ همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار زیرمجموعه‌ این سایت بزرگ هستند و به جرأت می‌توان گفت، هیچ سایتی در داخل و خارج کشور مشابه سایت کنگره۶۰ وجود ندارد که این‌ چنین گسترده در حوزه‌ اعتیاد فعالیت کند؛ پس ما در اینجا هدف آقای مهندس از ایجاد سایت را متوجه می‌شویم که هدف ایشان چیزی نیست جز گسترش علم درمان اعتیاد. سؤال اینجاست که ما به عنوان عضوی از کنگره ۶۰ چگونه می‌توانیم در پیش‌برد این هدف آقای مهندس نقشی داشته باشیم؟ امیدوارم همگی شما ویدئو پخش زنده‌ چهارشنبه‌ گذشته آقای مهندس را گوش کرده باشید. ایشان در این پخش زنده از هوش مصنوعی صحبت کردند و از تک‌تک ما خواستند که از هوش مصنوعی استفاده کنیم.

وقتی ما یک سؤال از هوش مصنوعی می‌پرسیم، نرم‌افزارهای هوش مصنوعی از خود هیچ داده و اطلاعاتی ندارند؛ بلکه در بین تمام دنیای اینترنت و سایت‌ها جست‌وجو می‌کنند و جواب سؤال را به ما ارائه می‌دهند. حال آقای مهندس از ما خواسته‌اند که وارد این نرم‌افزارها مثل Chat GPT شویم و از این نرم‌افزارها در مورد اعتیاد بپرسیم، در مورد تفاوت درمان و ترک اعتیاد با این نرم‌افزارها بحث کنیم و آن‌ها را به چالش بکشیم. وقتی ما با این هوش‌ها بحث می‌کنیم، این نرم‌افزارها تمام اطلاعات کنگره۶۰ را از سایت‌های مختلف می‌گیرند و در حافظه‌ خود ذخیره می‌کنند و هر کس بعد از آن درباره‌ اعتیاد از هوش مصنوعی بپرسد، آن نرم‌افزار کنگره۶۰ را نیز جزو پیشنهادهای خود قرار می‌دهد.

یک عده از عزیزان می‌توانند از این هوش استفاده کنند؛ ولی ممکن است یک عده از شما عزیزان نتوانید از این هوش استفاده کنید؛ پس باید چه کنید؟ همه‌ شما بنرهای رنگارنگی که در گروه‌ لژیون‌های شما قرار داده می‌شود، می‌بینید. پشت تولید هر بنر و محتوا، ساعت‌ها زحمت و وقت گذاشته شده است تا به دست شما برسد برای هر بنر ساعت‌ها، رابط، تایپیست، عکاس، دبیران، نگهبان و مرزبان خبری زحمت کشیده‌اند تا به دست شما برسد. هر یک کلیک شما باعث می‌شود که این مطالب یک‌بار بیشتر خوانده شود و آمار بازدید سایت بالا برود و اگر کسی بخواهد در دنیای اینترنت و هوش مصنوعی در مورد اعتیاد جست‌وجو کند، اگر آمار بازدید سایت ما بالا باشد، سایت‌ کنگره۶۰ برای او نمایش داده می‌شود.

پس هر یک کلیک شما به یک خانواده در بند اعتیاد کمک می‌کند. مسئله‌ بعدی اینستاگرام است. همان‌طور که آقای مهندس اشاره کردند، اینستاگرام در گسترش علم اعتیاد بسیار مهم است. صفحه اینستاگرام کنگره۶۰ را دنبال کنید و مطالب صفحه را بخوانید، لایک کنید و با بازدید خود، آمار بازدید از صفحه‌ کنگره۶۰ را بالا ببرید تا بقیه بتوانند راحت‌تر در اینستاگرام صفحه کنگره را پیدا کنند. همسفر مهناز در مشارکت خود در مورد هفته‌ سایت به این مطلب اشاره کردند که برعکس تصور عموم، فضای مجازی بسیار خوب است، به شرطی که درست استفاده شود؛ پس بهتر است همه‌ ما به جای دیدن کلیپ‌های وقت‌تلف‌کن یا ساختن عکس‌ در هوش مصنوعی از این امکانات اینترنتی و هوش مصنوعی به نحو احسن و برای پیش‌برد اهداف صحیح و سالم خود استفاده کنیم.

در پایان، لازم می‌دانم به چند نکته درباره‌ سایت همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار اشاره کنم. با وجود این‌که می‌دانم مرزبانان محترم بارها در این خصوص توضیحاتی ارائه کرده‌اند؛ اما از آنجایی که امروز همه‌ عزیزان حضور دارند، مناسب دیدم بار دیگر به‌ اختصار درباره‌ این موضوع توضیحاتی ارائه کنم. نکته‌ اول درباره‌ی رهجویان عزیزی است که در بخش نوشتن برداشت و مشارکت سایت فعالیت می‌کنند؛ باید به این عزیزان عرض کنم که خلاصه‌ سخنان آقای مهندس، خلاصه‌ سی‌دی‌ها و کپی مطالب در سایت‌ کنگره و سایر سایت‌ها قابل مشاهده است. هدف آقای مهندس از طراحی بخش برداشت و مشارکت این است که شما یک سی‌دی را گوش بدهید؛ سپس آن را کنار بگذارید، قلم و کاغذ بردارید و آنچه را که از مطالب آن سی‌دی، آموخته و درک کرده‌اید از نگاه خودتان برای سایت بنویسید.

شاید شما از یک سی‌دی برداشت و درکی داشته باشید که همسفر دیگری آن را متوجه نشده باشد و همین برداشت و مشارکت شما بتواند دریچه‌ تازه‌ای برای آن همسفر باز کند. نکته‌ دوم درباره‌ تایپ سخنان استاد است. از همسفرانی که در جایگاه استادی جلسه قرار می‌گیرند، خواهشمندم در زمان مقرر صحبت کنند تا قوانین کنگره ۶۰ رعایت شود و زیر سؤال نرود. نکته‌ آخر درباره‌ عکاس‌هایی است که در سایت شعبه فعالیت می‌کنند. وظیفه‌ یک عکاس، ثبت تصاویر در چارچوب موازین و قوانین کنگره ۶۰ است؛ بنابراین خواهشمندم بابت زیبایی یا کیفیت ظاهری عکس‌ها از عکاسان گله و شکایت نکنید. از همه شما عزیزانی که در این راه همواره همراه ما بوده‌اید و خواهید بود، سپاس‌گزارم.

در ادامه جلسه اهدای نشان پیمان همسفر ماندانا، همسفر زینب، همسفر اکرم، همسفر ناهید و همسفر معصومه توسط راهنما همسفر پریا انجام شد.

در پایان جلسه از تمامی خدمتگزاران سایت همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار توسط ایجنت و گروه مرزبان تقدیر به عمل آمد.

مرزبان کشیک: همسفر مهلا
تایپیست: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون پنجم) نگهبان سایت
عکاس: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر حانیه (لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: مرزبان همسفر فهیمه
همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...