English Version
This Site Is Available In English

باید برای یافتن هر راهی اول تفکر و بررسی کنیم

باید برای یافتن هر راهی اول تفکر و بررسی کنیم

وادی هفتم و تأثیر آن روی من

رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است: یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌نماییم. در وادی هفتم می‌آموزیم که همیشه پیدا کردن راه صحیح برای حل مشکلات، در تمام زندگی نقش مؤثری دارد. چه انسان‌های زیادی از ما قربانی شدند چون راه را پیدا نکردند یا راه را اشتباه رفتند و زندگی آن‌ها متلاشی شد. آن‌ها از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و انسان‌های با اراده و پرتلاشی بودند؛ اما در اثر انتخاب راه غلط، وسایل نابودی خود و دیگران را فراهم نمودند. حتی دست به خودکشی زدند. بنابراین یافتن راه یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسئله‌ها می‌باشد.

برای کشف حقیقت یا برای آشکار کردن اصل هر حقیقتی که پنهان است، ما نیازمندیم تا رمز و راز آن را پیدا کنیم؛ که پیدا کردن راه یا مسیر برای حرکت، رمز آن می‌شود و آنچه که برداشت می‌کنیم یا عمل کردن و پیمودن راه برای رسیدن به حقیقت، راز آن است.

ما برای باز کردن هر قفلی اول باید کلید آن را پیدا کنیم، دوم باید با کلید قفل را باز کنیم؛ یعنی هر آموزشی را که یاد گرفتیم و پیدا کردیم باید عمل کنیم. اگر به انسان‌ها نگاه کنیم، گروهی از آن‌ها برای انجام کارهای خودشان این قانون، یعنی وادی هفتم را انجام می‌دهند و گروهی اصلاً به آن توجه ندارند.

اگر ما قبل از پیدا کردن راه و تعیین مسیر حرکت کنیم، در اکثر اوقات از بیراهه سر در می‌آوریم. ما باید برای انجام کار، اول با تفکر تمامی اوضاع و شرایط آن را از تمام جهات بررسی کنیم و سود و زیان انجام آن کار را ارزیابی کنیم، سپس عمل کنیم.

ما باید برای یافتن هر راهی اول تفکر و بررسی کنیم تا صراط مستقیم را پیدا کنیم. صراط مستقیم راهی است که انسان را به مقصد راستین می‌رساند؛ که همانا صلح، آرامش و آسایش، دوستی و محبت است. یکی از نشانه‌های صراط مستقیم، رسیدن به هدف یا مقصد است که وضعیت خوب همراه با شادی و محبت و صلح و آرامش و آسایش می‌باشد.

مقاله: همسفر محمد رهجو لژیون پنجم
بارگذاری: همسفر احسان
سایت همسفران آقا نمایندگی شادآباد

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...