English Version
This Site Is Available In English

یافتن راه بسيار مهم است

یافتن راه بسيار مهم است

دومین جلسه از دوره بیست و دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰، نمایندگی گنجعلی‌خان کرمان، با استادی راهنما محمدرضا، نگهبانی مسافر ایمان و دبیری مسافر رضا با دستور جلسه " وادی هفتم و تاثیر آن روی من"يکشنبه ۲۲شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

 

  سخنان استاد:

هر کس خدمت جانان به جان کرد،
به نیکی نام خود را جاودان کرد.
سلام دوستان، محمدرضا هستم، یک مسافر.
خداوند را بسیار بسیار شاکر و سپاسگزارم که امروز هم عمر دوباره و فرصتی دوباره به من عطا کرد تا در این مکان مقدس حضور داشته باشم.
از آقای مهندس، خانواده محترمشان، همه خدمتگزاران، دیدبانان، راهنمایان و تمام یارانی که به ما خدمت می‌کنند و کمک می‌کنند تا انسان از دل ظلمت و تاریکی به سمت نور حرکت کند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.
یک تشکر ویژه هم دارم از همکاران عزیز، ایجنت محترم شعبه و مرزبانان عزیز که زحمت این شعبه را بر عهده دارند.


دستور جلسه امروز در مورد وادی هفتم است.
به‌طور کلی، وادی‌هایی که آقای مهندس طراحی کرده‌اند، ریشه در زندگی انسان دارند. به جرئت می‌توانیم بگوییم این وادی‌ها قوانین و رگ‌های اصلی زندگی را بیان می‌کنند. هر کس این وادی‌ها را سنگ‌ بنای کار و زندگی خودش قرار بدهد، نه‌ تنها در درمان اعتیاد موفق خواهد شد، بلکه می‌تواند بسیاری از مشکلات درونی خودش را نیز حل کند.
ما شش وادی را پشت سر گذاشتیم. از وادی اول که با تفکر آغاز شد، بعد به وادی‌های تعامل رسیدیم و در وادی ششم آموختیم که باید حکم عقل را در قالب فرمان الهی اجرا کنیم.
و حالا به وادی هفتم رسیده‌ایم.
وادی هفتم می‌گوید:
«رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است: یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌کنیم.»
قبل از اینکه درباره این وادی صحبت کنیم، لازم است معنی چند واژه را بدانیم.
یکی از این واژه‌ها راز است. راز یعنی یک مفهوم پنهان؛ چیزی که وجود دارد، اما هنوز برای ما آشکار نشده است.
واژه دیگر کشف است؛ یعنی پیدا کردن، آشکار کردن و دسترسی پیدا کردن به آن مفهوم پنهان.
و اما حقیقت؛ حقیقت یعنی چیزی که بر حق، راستی و درستی دلالت می‌کند. حقیقت بوده، هست و خواهد بود.
آقای مهندس این وادی را به شکلی طراحی کرده‌اند که اگر بخواهیم به حقیقت دست پیدا کنیم، باید دو پارامتر را رعایت کنیم. یعنی دسترسی به حقیقت به همین سادگی نیست؛ رمز دارد و راز دارد.
اولین پارامتر، پیدا کردن راه است.
از کجا باید حرکت کنیم؟ از چه مسیری؟
فرض کنیم مقصدی را انتخاب کرده‌ام و می‌خواهم به آنجا برسم. باید بدانم از کدام مسیر بروم؛ شمال، جنوب، شرق یا غرب؟ از چه جاده‌ای حرکت کنم تا به مقصد برسم؟
پس پیدا کردن راه بسیار مهم است.
در مسیر درمان اعتیاد، آقای مهندس می‌گویند چه بسیار انسان‌هایی که اراده بسیار قوی و عزم راسخی داشتند و می‌خواستند به درمان برسند، اما چون راه را پیدا نکردند، سر از ناکجا آباد درآوردند.
فقط حرکت کردن کافی نیست؛ باید بدانیم در چه مسیری حرکت می‌کنیم.
پارامتر دوم، آن چیزی است که برداشت می‌کنیم.
این موضوع هم بسیار مهم است.
ممکن است راه را پیدا کنیم و مسافت زیادی را طی کنیم، اما سؤال این است که آیا واقعاً به هدفی که در نظر داشتیم رسیده‌ایم؟
در بحث اعتیاد، ما راه‌های زیادی را امتحان کرده‌ایم. از ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین روش‌ها گرفته تا سقوط آزاد.
می‌گفتیم: تا امشب مصرف می‌کنم و از فردا دیگر مصرف نمی‌کنم.

یک‌ دفعه همه‌ چیز را کنار می‌گذاشتیم. مدت‌ها درد می‌کشیدیم، بی‌خوابی، ناتوانی و سختی‌ها را تحمل می‌کردیم، اما در نهایت وقتی به خودمان نگاه می‌کردیم، می‌دیدیم حالمان خوب نیست و هنوز به تعادل نرسیده‌ایم.
یا انواع و اقسام روش‌ها را امتحان می‌کردیم؛ از داروهای به‌ اصطلاح معجزه‌ آسا گرفته تا داروهای گیاهی، عطاری، پکیج‌های مختلف و روش‌های گوناگون.
اما نتیجه چه شد؟
در بسیاری از موارد دوباره به نقطه اول برمی‌گشتیم؛ حتی گاهی با شرایطی بدتر از گذشته.
اما آقای مهندس آمدند و یک راه و یک متد را طراحی کردند و روی آن کار کردند.
امروز می‌بینیم این راه و این روش به بهترین شکل جواب داده است. هزاران نفر با استفاده از این روش به درمان و تعادل رسیده‌اند.
اما یک نکته بسیار مهم وجود دارد.
آقای مهندس همیشه تأکید دارند که:
«آموختن علم، به عمل کردن آن است.»
پس فقط پیدا کردن راه کافی نیست؛ باید ببینیم چه چیزی برداشت می‌کنیم و به کجا می‌رسیم.
در درمان اعتیاد، آیا فقط آمده‌ایم که از نظر جسمی رها شویم و برویم؟
قطعاً نه.
آقای مهندس می‌فرمایند درمان شامل جسم، روان و جهان‌بینی است و انسان زمانی به درمان واقعی می‌رسد که هر سه این پارامترها به‌ درستی مورد توجه قرار بگیرند.
در روش DST این موضوع به‌خوبی انجام می‌شود.
ما می‌گوییم درمان اعتیاد حدود ده تا یازده ماه زمان نیاز دارد. در این مدت جسم و روان به تعادل می‌رسند و در کنار آن، حلقه مفقوده درمان اعتیاد یعنی جهان‌بینی نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.
جهان‌بینی موضوعی است که متأسفانه در بسیاری از روش‌های درمانی کمتر مورد توجه قرار گرفته و یکی از دلایل شکست بسیاری از تلاش‌ها برای درمان اعتیاد، همین مسئله بوده است.
امیدوارم همه ما در مسیر درست حرکت کنیم و بتوانیم وادی‌های کنگره را فقط مطالعه نکنیم، بلکه در تک‌تک مراحل زندگی‌مان عملیاتی و کاربردی کنیم.
امیدوارم با پیدا کردن راه درست و برداشت درست از این مسیر، همه ما به حال خوب، آرامش و تعادل برسیم.
از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید، از همه شما سپاسگزارم. 

عکاس:مسافر محمد حسین ق لژیون یازدهم

تایپ و ویرایش:مسافر علی لژیون سوم

بارگزاری:مرزبان خبری مسافر محمد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .