English Version
This Site Is Available In English

رهایی من، نتیجه پیدا کردن راه درست بود

رهایی من، نتیجه پیدا کردن راه درست بود

جسله ششم از دوره چهل و هفتم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ شعبه دانیال اهواز به استادی مسافر رضا، نگهبانی مسافر علی رضا و دبیری مسافر ابراهیم با دستور جلسه«وادی هفتم و تأثیر آن روی من » در روز یکشنبه مورخ 1405/6/22ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد.

سلام دوستان، رضا هستم، یک مسافر.

قبل از هر چیزی تشکر می‌کنم از ایجنت محترم شعبه، آقا حسن، که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم، خدمت کنم و آموزش بگیرم. از نگهبان جلسه هم تشکر می‌کنم.

 

من چون به‌تازگی رها شدم، داشتم فکر می‌کردم که صحبت‌هایم را به وادی هفتم ربط بدهم که می‌گوید: «رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌کنیم.»

 

خب، برای من که یک فرد مصرف‌کننده بودم، راهی که برای من پیدا شد، کنگره بود و خیلی خدا من را دوست داشت که راه کنگره را پیدا کردم؛ چون خیلی‌ها را می‌شناختم که شاید خیلی مصمم‌تر از من برای درمان اعتیاد بودند، ولی متأسفانه راه را پیدا نکردند و حالا یا خودکشی کردند، یا اتفاق‌های خوبی برایشان نیفتاد و هنوز مصرف‌کننده هستند.

 

چیزی که من برداشت کردم این بود که الان به رهایی رسیدم و به حس و حال خوب رسیدم، بدون اینکه نیاز باشد مواد مخدر مصرف کنم. صبح از خواب بیدار می‌شوم، به کارهایم می‌رسم و کنگره اول مواد من را قطع کرد، داروی اوپیوم را به من داد و بعد آن را هم از من گرفت. الان بدون داروی اوپیوم از خواب بیدار می‌شوم و به زندگی‌ام می‌رسم. حال خوبی دارم. دیگر آن احساس نفرت و حال بدی را ندارم. از دیگران بدم نمی‌آید، به دیگران توهین نمی‌کنم و این چیزی است که من توانستم تا به الان که تازه رها شده‌ام، از کنگره برداشت کنم.

 

اینکه می‌گوید «رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است»، چند تا کلیدواژه دارد؛ یکی «رمز و راز»، یکی «کشف» و یکی هم «حقیقت».

 

رمز که خود جناب مهندس وقتی تشبیه می‌کنند، می‌گویند یک چیز نهفته است؛ یعنی همان چیزی که می‌گویند، مثلاً اگر بخواهند یک گاوصندوق را باز کنید، این گاوصندوق رمز دارد، یا اگر بخواهید یک گوشی را باز کنید، این گوشی رمز دارد و خیلی چیزهای دیگر. راز هم همان چیز نهفته‌ای است که داخل آن گاوصندوق است و شما نیاز به رمز دارید تا بتوانید آن گاوصندوق را باز کنید و راز را ببینید که چه چیزی داخل آن است.

 

کشف هم این است که یک چیزی باید وجود داشته باشد تا ما بتوانیم آن را کشف کنیم. مثلاً جناب مهندس وقتی می‌گویند که یک نفر چیزی را کشف می‌کند، آن چیز وجود داشته است، فقط آگاهی ما تا به حال در این حد نبوده که بتوانیم آن را پیدا کنیم و اگر چیزی وجود نداشته باشد، ما نمی‌توانیم آن را کشف کنیم.

و حقیقت هم پایان یک چیزی است و پایان هر چیزی، درستی و حقیقت است.

 

اینکه من قبل از این، خیلی مطلب آماده کرده بودم که راجع به این وادی صحبت کنم، ولی گفتم بگذار حرف‌هایی را که از نظر خودم دلی بوده، صحبت کنم؛ چون همه معمولاً سی‌دی‌های مهندس را گوش داده‌اند.

 

خیلی خدا را شکر می‌کنم که توانستم وارد کنگره بشوم و خیلی افراد در اینجا توانستند به من کمک کنند؛ از مرزبان‌های دوره گذشته، ایجنت دوره گذشته و مرزبان‌های فعلی و ایجنت فعلی. از راهنمای محترمم، آقا ایرج، تشکر می‌کنم. از بچه‌های لژیون که چه آنهایی که قدیمی‌تر بودند و رفتند و چه کسانی که الان هستند، خیلی به من کمک کردند و انگیزه دادند. تک‌تک تازه‌واردینی که وارد کنگره شدند، به من کمک کردند که من در راهم تا اینجا ثابت‌قدم بمانم.

 

خیلی خوشحالم که خداوند به من کمک کرد که رها شدم؛ چون واقعاً من فردی بودم که هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم بتوانم مواد مخدر را کنار بگذارم. الان نه‌تنها مواد مخدر را کنار گذاشته‌ام، بلکه توانسته‌ام که خیلی از بندهای دیگر را هم تلاش کنم از خودم جدا کنم؛ مثل حسادت، قضاوت و این‌ها.

 

واقعاً دیگران به من می‌گفتند که شما هیچ‌وقت نمی‌توانید مواد مخدر را کنار بگذارید و این همیشه با خودم در یک جنگ بودم. اگر واقعاً کنگره و لطف جناب مهندس و فداکاری‌های اعضای شعبه دانیال نبود، من هیچ‌وقت نمی‌توانستم به رهایی برسم.

امیدوارم که بتوانم اینجا خدمت کنم و خدمتگزار خوبی باشم و قسمت خیلی کوچکی از محبت‌های شعبه را جبران کنم ممنون که به صحبت های من گوش کردید.

 

سایت نمایندگی دانیال اهواز

عکس و تایپ: مسافر عادل ((لژیون سوم))

تنظیم و ارسال خبر: مسافر محسن لژیون یکم ((دبیر سایت))

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .