English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی دی چله

برداشت از سی دی چله

سلام دوستان محمدرضا هستم یک مسافر برداشت من از سی دی چله این هست که
زمانی برای بسیاری از انسان‌ها پیش می‌آید که در مشکلات و سختی‌های فراوان غوطه‌ور می‌شوند، فردی که بر اثر سوءمصرف مواد از حالت طبیعی خارج شده و به آن وابستگی پیدا کرده است به‌تدریج ارزش‌های بسیاری را از دست می‌دهد و تخریب‌های آشکار و پنهان زیادی در جسم، روان و زندگی خود ایجاد می‌کند.
ازآنجاکه در طبیعت، هستی و نظام‌آفرینش چیزی بدون حساب و شرط در اختیار انسان قرار نمی‌گیرد انسان باید شایستگی و لیاقت خود را به اثبات برساند و بستر مناسب را برای رسیدن به خواسته‌هایش فراهم کند؛ لازمه این کار مشاهده تفکر و سپس حرکت و عمل است برای انجام درست همکاری باید مسیر آن را به‌درستی طی کرد.
شریعت، طریقت و حقیقت سه‌مرحله‌ای هستند که باید به ترتیب پیموده شوند نمی‌توان بدون طی‌کردن مراحل لازم به نقطه‌ای که می‌خواهیم برسیم، اگر مسیر درست باشد تفکر و عمل انسان نیز می‌تواند او را به نتیجه مطلوب برساند؛ حال انسانی را در نظر بگیریم که در اعماق تاریکی‌ها و مشکلات قرارگرفتن است برای مثال دچار اعتیاد شده اما می‌خواهد با چله‌نشینی یا انجام مراسم و استفاده از مکاتب مختلف یک‌شبه به مرحله‌ای بالاتر برسد
درحالی‌که ساختمان وجود انسان یعنی جسم و روان او ابتدا باید از پایه بازسازی شود.
نمی‌توان تنها ظاهر را تغییر داد و انتظار داشت مشکل از ریشه حل برطرف بشود؛ هیچ راه میان بری برای رسیدن به حقیقت وجود ندارد، اگر انسان از گفتارها و نوشتارها درست نباشد نمی‌تواند به‌درستی مطالب را درک و صحت و..... آنها را بسنجد.
بنابراین باید حرکت کند، آموزش بگیرد آگاهی کسب کند و پس از آن آگاهی را در عمل به کار گیرد؛ دعا و رازونیاز هم زمانی می‌تواند اثر واقعی داشته باشد که در کنار آن تلاش، حرکت، آگاهی و عمل وجود داشته باشد؛ گاهی افکار و اندیشه‌های انسان دچار نوسان و آشفتگی می‌شود و مشکلات اقتصادی، عاطفی، روحی، جسمی یا مصرف مواد می‌تواند این وضعیت را تشدید کند.
در چنین شرایطی انسان باید آشفتگی را از ذهن خود دور کند و با تزکیه، پالایش، آموزش و قرارگرفتن در مسیر درست آرامش و تعادل را به‌تدریج به دست آورد هر انسانی بیش از هرکس دیگری از مشکلات و نقاط ضعف خودش آگاه است؛ بنابراین باید مسئولیت زندگی و مشکلات خود را بپذیرد و برای حل آنها اقدام کند البته قرار نیست انسان با سخت‌گیری و فشار بیش از حد شرایط را برای خود دشوار کند.
مشکلات با سحر و جادو، ورد و ذکر به‌تنهایی برطرف نمی‌شوند گشایش واقعی زمانی اتفاق می‌افتد که شناخت، حرکت و تلاش مستمر در مسیر صحیح وجود داشته باشد؛ در مورد مسائل مربوط به بیت ممنوعه و ورود موجودات غیرارگانیک مانند جن و ارواح سرگردان نیز مطالبی مطرح شده است، زمانی که خود انسان از طریق فرد دیگری چنین درخواستی می‌کند در واقع اجازه ورود و دخالت را به دیگری می‌دهد.
 بسیاری از مشکلات انسان نیز در نتیجه بی تفکری کوتاهی و بی‌دقتی خود او را به وجود می‌آید، بنابراین لازم است قوانین و احکام را بشناسیم و به آنها عمل کنیم و از کسی چیزی را نخواهیم که توانایی انجام آن را ندارد.
یک از دلایل موفقیت کنگره ۶۰ حرکت بر اساس اصول و قوانین مشخص است برای مثال فردی که برای درمان اعتیاد وارد کنگره می‌شود ممکن است در ابتدا آمادگی قطع مصرف را نداشته باشد؛ اما وقتی برنامه درست در شرایط مناسب و مسیر صحیح در اختیار او قرار گیرد و پله‌ها را به‌درستی طی می‌کند به‌تدریج و بدون فشار به درمان و رهایی می‌رسد. این شناخت و روش فقط در درمان اعتیاد و سیگار کاربرد ندارد، در موضوعاتی مانند اضافه‌وزن و کمبود وزن نیز وقتی انسان نسبت به جسم، سیستم‌های بدن و نیازهای آن آگاهی پیدا کند و از آموزش‌ها جلوتر حرکت نکند می‌تواند بسیاری از مشکلات خود را اصلاح کند. تشکر از توجه شما

عکاس: همسفر سامیار
تایپ و ویرایش: همسفر یوسف
تنظیم و ارسال: مسافر بنیامین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .