English Version
This Site Is Available In English

فرمانبرداری؛ آغاز یک زندگی تازه

فرمانبرداری؛ آغاز یک زندگی تازه

سلام دوستان حسین هستم یک مسافر، آنتی‌ایکس مصرفی شیره و تریاک، مدت سفر 6ماه و 6 روز، ورزش در کنگره شنا، راهنما مسافر رضا لژیون ۲

زمانی که درگیر مواد بودم، فرمانبردار مواد بودم. هر چیزی که شیطان در مسیر جهل و نادانی به من می‌گفت، انجام می‌دادم و اختیار زندگی‌ام در دست مواد و تاریکی‌ها بود.
تا اینکه با کنگره آشنا شدم. چون مسیر کنگره مسیر درستی است، فرمانبرداری می‌کنم تا بتوانم با کسب آگاهی و دانایی و استفاده از تجربیات راهنمای خود، به فرماندهی لایق برای خودم و خانواده‌ام برسم و دیگر فرمانبردار شیطان نباشم.
خدا را شکر می‌کنم که راهی را که در آن قدم گذاشته‌ام، به سمت روشنایی است. سال‌ها در تاریکی بودم و تمام زندگی‌ام تحت تأثیر مواد قرار داشت، چون مسیرم اشتباه بود؛ اما کنگره مسیر درست را به ما نشان داد.
امروز می‌آموزم که زندگی بدون مواد، یعنی داشتن حال خوب، نشاط، افزایش آگاهی و لذت بردن از زندگی.
برای اینکه بتوانی یک فرمانده دانا و لایق باشی، ابتدا باید یک سرباز فرمانبردار باشی؛ زیرا از مسیر فرمانبرداری صحیح است که می‌توان به فرماندهی دانا و شایسته رسید.
در پایان، از تمامی عزیزانی که در این مسیر مرا یاری و همراهی کردند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

سایت نمایندگی شفا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .