English Version
This Site Is Available In English

لژیون سردار،«فرماندهی بر مالِ خودمان» است

لژیون سردار،«فرماندهی بر مالِ خودمان» است

جلسه دهم از دوره دوازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، در نمایندگی شهباز با استادی پهلوان محمد، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر عزیز با دستور جلسه «ازفرمانبرداری تا فرماندهی» سه شنبه، ۱۸شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان محمد هستم مسافر 

تومسیربه همراهم گفتم که چقدر این منطقه خوش‌آب‌وهوا و پربرکت است؛ اما وقتی به شعبه رسیدم، متوجه شدم برکت اصلی این منطقه، کشاورزی یا محصولات آن نیست؛ بلکه وجود شما دوستانی است که با عشق و محبت اینجا جمع شده‌اید و چنین شعبه‌ای را بنا کرده‌اید. 

 

شما در حالِ برداشتِ محصولی بسیار ارزشمند هستید؛ شما از یک انسان با حالِ خراب، یک مصرف‌کننده که من بودم، انسانی متعادل، آگاه و مسلط به علمِ زندگی می‌سازید که محبت را درک می‌کند و صور آشکار و پنهانِ انسان را می‌شناسد. امیدوارم روزبه‌روز شعبه شما گسترده‌تر شود، انشعابات آن به نقاط دیگر برسد و بتوانید با قدرت در مسیر درمان اعتیاد و خودشناسی فعالیت کنید.

 

دستور جلسه امروز «از فرمان‌برداری تا فرماندهی» است. با توجه به حضور من از طرف لژیون سردار، می‌خواهم این موضوع را به لژیون سردار پیوند بزنم. بحثِ ما در لژیون سردار، در واقع «فرماندهی بر مالِ خودمان» است. همان‌طور که در مشارکت‌های امروز مطرح شد، فرماندهی یعنی چه؟ یعنی در ظاهر، مالی متعلق به ماست، اما در باطن و در جریان سفر، ما هنوز به مالکیت واقعیِ آن نرسیده‌ایم.

 

مثلاً من ماشین دارم، اما نمی‌توانم از آن لذت ببرم؛ این یعنی ماشین در اختیار من نیست، بلکه من در اختیارِ آن ماشین هستم. زمانی به فرماندهی می‌رسیم که بتوانیم از داشته‌هایمان بهره‌مند شویم و لذت ببریم. در زمان مصرف، برای من فرقی نمی‌کرد اطرافیانم در چه سطحی هستند یا چه ماشینی زیر پایم است؛ تنها هدفم رسیدن به مکانِ مصرف بود. در آن دوران، من فرماندهیِ مال و جسمِ خودم را نداشتم و مانند یک برده بودم.

 

اما وقتی به کنگره ۶۰ می‌آییم، کم‌کم به فرماندهیِ جسممان می‌رسیم. اگر مسافری کوشا باشد و بخواهد در مسیر کنگره حرکت کند، قطعاً پایش به لژیون سردار باز می‌شود و در مسیرِ فرماندهی بر مال گام برمی‌دارد. فرماندهیِ مال یعنی من بتوانم از آنچه دارم در جهت خیر استفاده کنم و تواناییِ بخشش داشته باشم.

 

معجزه هستی همین است؛ در کنگره ۶۰ درهایی باز شد که در ابتدا غیرقابل‌باور بودند. وقتی جناب مهندس گفتند تریاک با تریاک درمان می‌شود، همه خندیدند! یا در مورد لژیون جونز (تغذیه سالم) و درمان اضافه وزن، همه این‌ها تجربه شد و به نتیجه رسید. حالا مهندس می‌گویند باید ببخشیم تا بتوانیم بهره‌مند شویم. اگر من مبلغی در جیب دارم، باید بتوانم بخشی از آن را ببخشم تا بقیه آن مال برایم برکت داشته باشد و بتوانم از آن لذت ببرم. اگر نبخشم، آن مال فقط در ظاهر به اسم من است، ولی در باطن هیچ لذتی از آن نخواهم برد.

 

من قبلاً ماشینی داشتم و الان هم همان مدل ماشین را دارم؛ اما آن زمان هیچ لذتی از آن نمی‌بردم، ولی اکنون همان ماشین برایم حکم بهترین خودروهای خارجی را دارد و از آن لذت می‌برم. امیدوارم همه دوستان بتوانند وارد لژیون سردار شوند؛ شک نکنید که بخشی از درمانِ اعتیاد، آرامش و درمانِ صور پنهان شما از لژیون سردار می‌گذرد. لژیون سردار، شاه‌راهی برای رسیدن به آرامش و خوشبختی است.

از اینکه به حرف‌های من گوش دادید، سپاسگزارم.»

تنظیم:مسافرحسین 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .