English Version
This Site Is Available In English

فرمان‌بردار شهر وجودی

فرمان‌بردار شهر وجودی

خدا را شکر می‌کنم که عضوی از خانواده بزرگ کنگره هستم.

در مورد دستورجلسه «از فرمان‌برداری تا فرماندهی»: خداوند وقتی انسان را خلق کرد، اختیار و فرماندهیِ شهر وجودی‌اش را به او داد تا بتواند در مسیر صراط مستقیم حرکت کند؛ اما با وجود نیروهای اهریمنی و تاریکی‌ها، انسان از مسیر خارج می‌شود.

به نظر من، این دستورجلسه بیشتر به فرماندهی شهر وجودی اشاره دارد؛ چرا که انسان‌هایی که درگیر بیماری اعتیاد شده‌اند، فرماندهی شهر وجودی خود را از دست داده‌اند و فرماندهی و اختیار آن‌ها به دست نیروهای اهریمنی و شیطانی افتاده است. حال برای خروج از تاریکی و قرار گرفتن در مسیر درست، باید از نیروی مافوق و نیروهای الهی کمک بگیریم.

خدا را شکر در کنگره۶۰، وجودِ فرمانده‌انی که خود پیش‌تر توانسته‌اند با فرمان‌برداری، فرماندهیِ شهر وجودی‌شان را دوباره به دست بگیرند، باعث شده تا آن‌ها در تلاش باشند که به یاری دیگر انسان‌ها بشتابند و کمک کنند تا آن‌ها هم به زندگی و حال خوش برسند. اما این کار مشروط به فرمان‌برداری از فرامین راهنماست که در کنگره، کلیدِ فرماندهیِ درمان اعتیاد است و می‌تواند انسان را از تاریکی نجات دهد.

در آخر، خدا را شکر می‌کنم که با کنگره۶۰ آشنا شدم و توانستم با آموزش‌های کنگره، با خود واقعی‌ام آشنا شوم و در مسیر درست زندگی قرار بگیرم. امیدوارم بتوانم این مسیر را ادامه دهم و خدمتگزار کنگره۶۰ و دردمندان باشیم.

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون اول)
عکاس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون اول)
بارگزاری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دلیجان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .