English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده- میوه شیرین دانایی تعادل و آرامش است

گروه خانواده- میوه شیرین دانایی تعادل و آرامش است

اول از همه شاکر و سپاسگزار خداوند بزرگ هستم بابت تمام نعمت‌هایی که در اختیار ما قرار داده است. از آقای مهندس بنیان کنگره۶۰ و خانواده محترمشان و راهنمای خودم همسفر فاطمه که با عشق و محبت من را در آغوش خود گرفت و بدون هیچ مزد و منتی به من آموزش داد تا به آرامش و حال خوب برسم صمیمانه تشکر می کنم.

دانایی که سواد، تحصیل و علم نیست. سواد و علم در همه‌ وجود دارد فقط نیازمند آموزش و تمرین است. آموزش‌های ناب کنگره۶۰ چیزی جز رسیدن به دانایی نیست و این دانایی‌ها از طریق نوشتن سی‌دی به ما منتقل می‌شود. وقتی به دانایی مؤثر می‌رسیم که آنچه از سی‌دی برداشت کرده‌ایم به آن عمل کنیم تا به میوه شیرین دانایی که همان تعادل و آرامش است برسیم.

دانایی در هر شخص با رفتارها و انتخاب‌های او نشان داده خواهد شد. انسان دانا انسانی است که خواسته‌هایش را با تفکر و تعقل انتخاب کند و به مرحله اجرا بگذارد. ان‌شاءالله که ما همسفران به همراه مسافرانمان از تمام جلسات و آموزش‌های ناب کنگره۶۰ نهایت استفاده را ببریم و تجربه کسب کنیم و دانایی‌مان را بالا ببریم تا از زندگی لذت بیشتری ببریم.

نویسنده: همسفر آمنه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر زلیخا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول) 
ویرایش و ارسال: همسفر سوده نگهبان سایت
همسفران نمایندگی لامرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .