English Version
This Site Is Available In English

دیده‌بان‌ها با عشق و محبت خدمت می‌کنند

دیده‌بان‌ها با عشق و محبت خدمت می‌کنند

جلسه پنجم از دوره نوزدهم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی اردستان با استادی راهنمای جونز مسافر محمدرضا، نگهبانی مسافر محمدرضا و دبیری مسافر حمید با دستور جلسه «هفته دیده‌بان» روز پنجشنبه ۵ شهریورماه ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۶ آغاز به‌کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از ایجنت، مرزبانان و نگهبان جلسه سپاسگزارم که به من هم فرصت دادند که در این جایگاه آموزش بگیرم و خدمت کنم. این هفته زیبا را به آقای مهندس و خانواده محترم ایشان تبریک عرض می،کنم. از دیده‌بانان مسافر مجید، مسافر علی و مسافر مهدی تشکر می‌کنم که برای شعبه اردستان زحمت‌های زیادی می‌کشند. دستور جلسه هفته دیده‌بان است. دیده‌بانان توسط آقای مهندس و به تعداد ۱۴ دیده‌بان انتخاب می‌شوند. هیچ عکسی از این روزها، با شال یا هر چیز دیگری که مربوط به کنگره است، منتشر نشود. خواهش می‌کنم در شرایط خاصی که امیدوارم کاملاً متوجه منظور من باشید. دقیقاً این موضوع تأکید شده است که از همه شما خواهش کنیم در فضای مجازی هیچ فعالیتی در مسیر و راستای کنگره نداشته باشید. فعلاً این کار برای کنگره بسیار بهتر است.

ما دوست داریم عزیزان در امنیت کامل به درمان برسند. ما کاری به فضای سیاسی جامعه، فرهنگی و فضای مالی جامعه هم نداریم. تنها کاری که انجام می‌دهیم، درمان اعتیاد است. در دوران کرونا همه‌جا بسته بود ولی کنگره باز بود. چرا؟ چون کار ما درمانی بود و کادر درمان مجوز فعالیت داشتند و به کار خود ادامه می‌دادیم. پس خواهش می‌کنم، باز هم تأکید می‌کنم به هیچ عنوان عکس‌هایتان را نگیرید. البته عکس می‌گیریم؛ تا ساعت ده شب هم من اینجا در خدمت شما هستم و عکس می‌گیریم. اصلاً امروز روز عکس گرفتن است. یک زمانی به ساختمان سیمرغ می‌آیید و ما آنجا مشغول کار هستیم. اگر وقت نداریم یا می‌گویید عکس بگیریم و ما درگیر کار هستیم، آنجا جای عکس گرفتن نیست؛ چون کار ما در آنجا چیز دیگری است؛ اما امروز کار ما همین است.

یا زمانی که برای رهایی نزد آقای مهندس می‌روید، یک عکس بگیرید. این موارد را هم برای یادآوری عرض می‌کنم. خواهش می‌کنم یک عکس بگیرید؛ نه اینکه یک عکس تکی، یک عکس با عینک و یک عکس بدون عینک و ... بگیریم. همان‌طور که خودتان دیدید، گاهی ۱٠٠ یا ۱۵٠ نفر در آن راهرو ایستاده‌اند. شبیه جاده‌های هندوستان شده است! عده‌ای می‌ایستند، عده‌ای می‌آیند و می‌روند، دوباره عده‌ای بالا می‌روند و عده‌ای پایین می‌آیند. واقعاً شرایط این‌گونه شده است. خواهش می‌کنم این موارد را رعایت کنیم تا مسیر کنگره روان‌تر از آنچه امروز در حال طی شدن است، ادامه پیدا کند.

مورد دیگری هم هست که دیروز با آقای خدامی در مورد آن صحبت کردیم و قرار شد در همه‌جا اعلام کنیم. این موضوع، یادآوری بعضی از قوانین است که به‌مرور زمان ممکن است به فراموشی سپرده شوند. هر رهجو، فرقی نمی‌کند سفر دوم باشد، سفر اول یا آزادمرد، فقط یک سفر را می‌تواند اعلام سفر کند؛ یا سفر DST را اعلام سفر می‌کند، یا سفر ویلیام وایت و یا سفر جونز را تفاوتی ندارد و هر خدمتی که انجام می‌دهند، قوانین کنگره۶۰ می‌باشد. در طول هفته و دوشنبه‌ها با آقای مهندس دژاکام جلسه برگزار می‌کنند و قوانین مربوط به کنگره۶۰ را در آن جلسه مطرح و به نتیجه مطلوب می‌رسانند و وقتی تصویب شد، توسط آقای مهندس در روز چهارشنبه به تمام اعضاء گفته می‌شود.

تمام دیده‌بانان یک روزی مصرف‌کننده بودند و با خدمت و آموزش گرفتن به این جایگاه رسیده‌اند و تمام خدمت‌های کنگره را دیده‌بانان انجام داده‌اند. دیده‌بانان کارشان دیدن تمام شعبه‌ها است. منظورم از دیدن این است که با سرکشی و بازدید از شعبات، به امور آنها می‌پردازند. دیده‌بانان برای اینکه یک مطلب را تصویب کنند، در شورای دیده‌بانان مطرح می‌شود و توسط آقای مهندس به سرانجام می‌رسد. دیده‌بانان عملی را که می‌خواهند انجام بدهند، اول از خودشان شروع می‌کنند. مثلاً درمان سیگار، اول از خودشان شروع کردند یا سفر جونز که آقای مهندس درمان جرم را از دیده‌بانان شروع کردند تا اینکه به کل اعضای کنگره۶۰ رسید.

دیده‌بانان در هفته پیش بیش از چند هزار کیلومتر سفر می‌کنند تا من رهجو بتوانم به راحتی سفرم را انجام بدهم. خدمتی که عاشقانه انجام می‌شود، بدون هیچ چشم‌داشتی و تمام خدمتی که انجام می‌دهند، با عشق و محبت است و در آخر از تمام خدمتگزاران شعبه اردستان سپاسگزارم و از تمام بچه‌های سایت که خالصانه خدمت می‌کنند تا من رهجو سفر خوبی داشته باشم.

تایپیست: مسافر حمید (لژیون دوم)
ویراستار: مسافر جواد (لژیون دوم)
عکس: راهنمای تازه‌واردین مسافر ابراهیم
ارسال: راهنما مسافر محمدرضا نگهبان سایت
مسافران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .