English Version
This Site Is Available In English

الگویی کامل و بدون نقص

الگویی کامل و بدون نقص

جلسه سوم از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ایران به استادی راهنما همسفر مریم، نگهبانی همسفر لیلا و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «هفته دیده‌بان» در روز دوشنبه ۲ شهریور ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را شکر می‌کنم که فرصتی شد کنار شما عزیزان حضور داشته باشم. تشکر می‌کنم از بزرگوارانی که اجازه دادند من در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم. این هفته جشن پرشگون دیده‌بان است. من این هفته‌ زیبا را در رأس خدمت آقای مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان، خانم آنی، دکتر امین و سایر دیده‌بانان عزیز تبریک عرض می‌نمایم و از زحمات ایشان بسیار تشکر می‌کنم. امیدوارم همه اعضای کنگره۶۰ قدر این عزیزان را بدانند و به بهترین نحو ممکن و در حد توان از این زحمت کشان تقدیر به عمل آورند.

هر ساله طبق رسم کنگره دستور جلسه دیده‌بان تکرار می‌شود؛ ولی شاید برای تازه‌واردین این دستور جلسه تازگی داشته باشد. کسی که برای اولین بار ساختار کنگره را به وجود آورد آقای مهندس دژاکام بودند، در اول امر ایشان بسیار تنها بودند و از مرزبان، ديده‌بان و مسافران دیگر خبری نبود. در ادامه افراد بیشتری به گروه کنگره۶۰ پیوستند و خدمتگزارانی که صادقانه به پیشبرد اهداف این مجموعه کمک شایانی می‌کردند. کم‌کم جایگاه مسافران و همسفران، راهنماها، ایجنت، مرزبانان و دیده‌بان معنا پیدا کردند. اولین دیده‌بان آقای مهندس بودند و نفر بعدی را خودشان انتخاب کردند و همین‌طور ادامه پیدا کرد که در حال حاضر ۱۸ نفر اعضای دیده بانان هستند. سختی‌ها و مشقت‌های زیادی متحمل شده تا الان که زنجیره کنگره۶۰ بزرگ و بزرگتر شود. من مطمئنم که این زنجیره بزرگتر هم می‌شود تا حدی که پا را فراتر گذاشته و مرزهای خارج از کشور را نیز در می‌نوردد.

در حال حاضر بالغ بر ۱۲۰ نمایندگی داریم که حاصل زحمات عزیزانی است که شاید ما حتی آن‌ها را نمي‌شناسیم. ما شاید يکی دو بار در سال با ديده‌بان‌ها ملاقات داشته باشیم، این عزیزان چراغ خاموش خدمت می‌کنند. همه عزیزان تازه‌وارد، سفر اولی‌ها، سفر دومی‌ها و تک‌تک اعضای این خانواده بزرگ در شكوفایی و به ثمر رسیدن درخت کنگره۶۰ سهیم هستند. اعضای لژیون سردار با عضویت به عنوان دنور و سردار سهم بسزایی در خرید زمین و اضافه شدن نمایندگی‌ها دارند.

در ابتدا شعبه ایران در یک رستوران کوچک شکل گرفت که همه مسافران و همسفران به علت کمبود فضای مناسب در هم تنیده بودند و شرایط مناسبی نداشتند تا اين که به واسطه پهلوان همسفر ایران زمین اینجا خریداری شد و به کنگره هدیه دادند و باعث شدند تعداد زیادی از مسافران و همسفران به رهایی رسیدند. در کنگره۶۰ هر کسی در جایگاه خدمتی خود باید جوابگو باشد و همه در قبال یکدیگر باید مسئول باشند و به بهترین شکل ممکن‌ به وظایف خود عمل کنند تا تازه‌واردین هم به کنگره ايمان بياورند و انشاءالله ماندگار و خدمتگزار باشند. 

سفر دومی‌ها وظیفه دارند سی‌دی‌های خود را بنویسند، به حرف راهنمای خود گوش دهند و در امتحانات شرکت کنند، در نتیجه این سفر دومی الگوی خوبی برای یک رهجوی سفر اولی می‌شود.  در این‌جا هر کسی وظیفه خاصی برحسب جایگاه خود دارد و هر  چقدر جايگاه‌ها بالاتر رود وظایف هم سخت‌تر و بیشتر می‌شود و تبدیل به یک الگو می‌شوند و الگو باید در حد امکان کامل و بی‌نقص باشد. انسان هر چقدر رشد پیدا نماید به همان مقدار هم کامل و بی‌نقص عمل می‌کند.

دیده‌بانان مسئولیت بسیار بزرگی بر عهده دارند. ایشان باید توانایی خوب دیدن را دارا باشند و خوب نظاره‌گر امور باشند؛ زیرا باید در سال چند بار به نمایندگی‌های مختلف سر بزنند و نقاط ضعف و قوت آن‌ها را بررسی نمایند و در جلسه شورای دیده‌بانان در مورد این نقاط صحبت کنند و به واسطه این نقاط ضعف و قوت با رای گیری اعضای ديده‌بان‌ها و جناب مهندس قوانین مهمی وضع می‌شود.

جایگاه ديده‌بانی بعد از جایگاه آقای مهندس بالاترین مرجع در کنگره۶۰ را دارا می‌باشد و تصمیمات گرفته شده توسط این عزیزان است و تمام قوانین توسط دیده‌بان‌ها ثبت یا حذف می‌شود. در هفته دیده‌بان بر همه اعضاء واجب و ضروری است که از این عزیزان تقدیر و تشکر به عمل آورند. هر کدام از دیده بانان در این هفته به نمایندگی‌های مختلف کنگره۶۰ سر می‌زنند تا کسانی که  آن‌ها نمی‌شناسند با آن‌ها آشنا شوند و به بهترین شکل ممکن و در خور این عزیزان  از زحمات بی‌دریغشان سپاس و قدردانی نمایند؛ زیرا آنها بدون چشم داشت و چراغ خاموش در حال خدمت هستند و هر کدام دارای یک مسئولیت خاص می‌باشند.

به عنوان مثال خانم آنی در قسمت دیده‌بان همسفران، خانم شهره در قسمت راهنمای همسفران، آقای ترابخانی راهنمای مسافران و به همین ترتيب هر کدام دارای مسئولیت خاصی هستند و همه چیز را نظاره و رصد می‌کنند تا ما در کنار مسافران خود به بهترین شکل به رهایی برسیم. رهایی از موادمخدر، نیکوتین و اضافه وزن، محلول D.sap برای بسیاری از بیماری‌ها مفید است و در ادامه مسئله بیان ژن که مقالات بسیاری در این مورد چاپ شده است.

خدا رو شکر ما همسفران نیز به واسطه مسافران خود می‌توانیم به بهترین شکل به رهایی و حال خوش برسیم. پس تا جایی که برایمان مقدور است جشن هفته دیده‌بان را به زیباترین شکل ممکن برگزار می‌کنیم و از این عزیزان تقدیر و تشکر به عمل می‌آوريم. امیدوارم خداوند مهربان به همه ما این توان را بدهد تا مراتب سپاس از کسانی که روزی بودند به ما خدمت کردند را به عمل بیاوریم.

پایان دوره خدمتی نگهبان صوتی همسفر زهرا و آغاز خدمت نگهبان صوتی همسفر لیلا

مرزبانان کشیک: همسفر پروانه و مسافر مجید
تایپیست: همسفر مروارید رهجوی راهنما  همسفر پریسا (لژیون ششم)
عکاس: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: مرزبان خبری  همسفر پروانه
همسفران نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .