English Version
This Site Is Available In English

با فرمانبرداری توانستیم به رهایی برسیم

با فرمانبرداری توانستیم به رهایی برسیم

دومین جلسه از دوره شانزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژه مسافران کنگره۶۰ نمایندگی کاشمر با استادی مسافر رضا، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر جواد با دستور جلسه «وادی ششم و تاثیر آن روی من» در روز سه شنبه تاریخ 27مرداد ماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان رضا هستم یک مسافر:
ابتدا از نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که مسئولیت و اداره جلسه را به من واگذار نمودند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. در رابطه با دستور جلسه «حکم عقل را در قالب فرمانده اجرا نماییم» اگر در مسیر آموزش باشیم وآگاهی و دانش کافی داشته باشیم و فرمانبردار باشیم اجرای حکم عقل بسیار می تواند از ساده ترین مسائل روزمره باشد ولی اگر در هنوز در تاریکی باشیم برایمان سخت می شود. برای مثال در کنگره نظافت را رعایت کنیم، به تازه‌ وارد احترام بگذاریم، و خودمان را بالاتر از دیگران ندانیم. در زندگی هم می‌توانیم حکم عقل را اجرا کنیم. مثلا در کارهای خانه به همسرمان کمک کنیم، بعد از استفاده از لوازم آن را در سر جای خودش قرار دهیم که شاید قبلاً این کارها را انجام نمی‌دادیم، اما آموزش‌های کنگره به ما یاد می‌دهد که در تمام مسائل زندگی، عقل را به کار بگیریم. باید قدر زحمات راهنماها و مرزبانانی را که برای ما وقت می‌گذارند بدانیم. این موضوع برای تازه ‌واردان بسیار مهم است. اگر از روز اول که وارد کنگره می‌شویم به صحبت‌های راهنما و مرزبان توجه نکنیم، در حقیقت حکم عقل را اجرا نکرده‌ایم. بنابراین باید از همان لحظه درست و در مسیر ارزشها و خوبی ها حرکت کنیم. خود من حدود شش ماه سفر که بودم راهنما به من گفت سیگار را کنار بگذار، با این که مشکلات زیادی در طول سفرم داشتم هیچ وقت از آموزش های کنگره دور نبودم و با فرمانبرداری توانستم به رهایی برسم. از ابتدا که وارد کنگره شدم، راهنمای تازه‌ واردین به من گفت باید سرت را با سر راهنما عوض کنی، یعنی آموزش را بپذیری و به راهنما اعتماد کنی. بعدها که وادی ششم را خواندم، بیشتر متوجه شدم که اجرای حکم عقل یعنی چه، ما باید خودمان را از تاریکی‌ها به سمت روشنایی حرکت بدهیم. ما انسان‌هایی بودیم که در گذشته بیشتر به سمت تاریکی‌ها می‌رفتیم، اما کنگره به ما آموزش می‌دهد که به طرف ارزش‌ها و خوبی‌ها حرکت کنیم. در وجود ما دو نیرو وجود دارد که دائماً در حال کشمکش هستند. یکی ما را به سمت خوبی‌ها، آموزش، صبر و احترام دعوت می‌کند و دیگری می‌گوید آموزش را رها کن، جلسه را ترک کن و ما را به طرف ضد ارزش ها سوق می دهد. عقل برای تصمیم‌گیری به اطلاعات نیاز دارد. بنابراین نیروهایی که در وجود ما هستند، اطلاعات را به عقل می‌رسانند و عقل بر اساس این اطلاعات تصمیم می‌گیرد.
گاهی نیروهای منفی آن‌ قدر اطلاعات غلط و وسوسه‌کننده به عقل می‌دهند که اگر اطلاعات غلط قوی‌تر باشد، عقل نمی‌تواند فرمان درست را صادر کند. بنابراین باید با آموزش و آگاهی و حرکت در مسیر ارزش‌ها، اطلاعات درست را به عقل برسانیم. به نظر من برای تازه‌ واردی که وارد کنگره می‌شود، یکی از بهترین کارها این است که وادی ششم را مطالعه کند. چون در این وادی به ما یاد می‌دهد که عقل را بشناسیم و فرمان آن را اجرا کنیم. در پایان وادی ششم گفته می‌شود:«باید بدانیم از فرمان عقل تا فرمان نفس اماره، از نظر مکانی یک مو فاصله است، ولی از نظر زمانی ممکن است هزاران سال طول بکشد». یعنی ممکن است انسان در یک لحظه از مسیر درست خارج شود. بنابراین باید همیشه مراقب باشیم و از همان ابتدا عقل را درست به کار بگیریم و آموزش‌ها، و قوانین کنگره را جدی بگیریم.
از اینکه به صحبت های من گوش دادید از همه شما سپاسگذارم.

عکاس: مسافر مرتضی
ویراستار: مسافر مهدی
ارسال خبر: مسافر محمد
مرزبان کشیک: مسافر مجتبی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .