English Version
This Site Is Available In English

اجرای حکم و قضاوت تنها مختص خداوند است

اجرای حکم و قضاوت تنها مختص خداوند است

سلام دوستان پروانه هستم یک همسفر:

برداشت از سی‌‌دی «وادی پنجم بخش (۲)» 

من از این وادی، متوجه می‌‌شوم که انسان در طول حیات خود برای رسیدن به تعادل باید یکسری اصول را رعایت کند تا به فرمان عقل نزدیک شود.

از وادی اول تا چهارم یاد گرفتم که روی افکار خود کار کنم تا به تفکر سالم برسم و در وادی پنجم‌ آموختم که باید تفکر  خود را به عمل تبدیل کنم؛ برای این ‌کار بایستی یکسری موارد را رعایت کنم.

از این سی‌‌‌دی قناعت کردن را یاد گرفتم و متوجه شدم که اگر انسان آگاهی باشم، می‌‌توانم از طبیعت در تمامی مراحل زندگی خود الگوبرداری کنم، همان گونه که طبیعت با مقداری آب و کود می‌‌تواند درختی پرثمر به ما بدهد. درخت نیز با صبر پیشه کردن و طی کردن زمان خودش، میوه مورد نظر را می‌‌دهد؛ من نیز اگر در زندگی و در مقابل سختی‌‌ها کمی صبر و بردباری داشته‌‌باشم می‌‌توانم در آینده روزگاری خوش را سپری کنم.

همچنین من پس‌‌انداز کردن را آموختم برای مثال اگر قصد خرید ماشین یا خانه را دارم؛ باید صبر کنم و ذره‌‌ذره پس‌‌انداز داشته‌‌باشم تا به خواسته و هدف خود برسم.

من متوجه شدم که باید از کارهای ضد‌‌ارزشی فاصله بگیرم مانند تجسس در زندگی دیگران؛ زیرا شخصی که در زندگی دیگران تجسس می‌‌کند، به خودش این اجازه را می‌‌دهد که در مورد آن شخص قضاوت و غیبت کند و بعد حکم صادر می‌‌کند؛ این کار هیچ سودی برای من نخواهد‌‌داشت و از آن جایی که هر عملی، عکس‌‌العملی دارد مسلما در مورد من نیز این عمل انجام خواهد‌‌شد؛ باید بدانم که اجرای حکم و قضاوت تنها مختص خداوند است. 

در پایان‌ آموختم‌ که اگر با زبان، دل و عمل به خداوند توکل کنم و تسلیم امر پروردگار شوم هرگز زیان نخواهم دید، ممکن است در این راه کمی سختی بکشم؛ اما این راه حتماً پایان خوشی به همراه خواهد‌‌داشت.

 

منبع: وادی پنجم بخش دوم

نویسنده: همسفر پروانه رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون دوازدهم)

رابط خبری: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون دوازدهم)

ویرایش و ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هشتم) دبیر دوم سایت 

همسفران نمایندگی دهخدا قزوین 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .