English Version
This Site Is Available In English

باز‌‌پرداخت دریافت‌‌های من از کنگره خدمت کردن است

باز‌‌پرداخت دریافت‌‌های من از کنگره خدمت کردن است

در کنگره‌۶۰ همه انسان‌ها با هر گذشته و جایگاهی که دارند، فرصت یکسانی برای آموزش و حرکت دارند؛ اما نتیجه حرکت هر شخص با دیگری متفاوت است. اینجا کسی بر دیگری برتری ندارد؛ بلکه هر کس به اندازه تلاش، معرفت و عمل سالم خودش رشد می‌کند. ممکن است همه از یک نقطه وارد مسیر شوند؛ اما ادامه راه به انتخاب و خواست خود انسان بستگی دارد. زیبایی عدالت در کنگره همین است که همه فرصت رشد دارند؛ اما جایگاه هر کس را حرکت خودش تعیین می‌کند.

سایت همسفران نمایندگی دهخدا قزوین گفتگویی دل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نشین با راهنما همسفر زهرا ترتیب داده است؛ شما را به مطالعه این گفتگو‌‌‌‌‌‌‌ دعوت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنیم.

همسفر زهرا به همراه مسافر خود با ۲۰ سال مصرف شیره و شیشه وارد کنگره‌‌۶۰ شدند. ایشان به مدت ۱۶ ماه با روش DST و داروی OT با راهنمایی همسفر مستانه و مسافر موسی سفر کردند. ورزش همسفر زهرا در کنگره، تنیس روی میز و ورزش مسافر‌‌شان والیبال است؛ در حال حاضر به لطف خداوند و دستان پرمهر آقای مهندس ۹ سال و ۷ ماه است که از مواد مخدر و نیکوتین رها هستند.

ایشان در جایگاه‌‌‌های خدمتی مختلفی از جمله مرزبانی، دبیری، نگهبانی، سرداری، دنوری، راهنمای تازه‌‌‌واردین و نگهبان ورزش تنیس روی میز خدمت کرده‌اند؛ در حال حاضر نیز در جایگاه راهنمایی مشغول خدمت هستند.

 

منظور از برابری در کنگره چیست؟

منظور از برابری این است که افراد فارغ از پست، مقام، میزان تحصیلات، نژاد، دین، مذهب یا حتی شکل ظاهری هیچ‌‌گونه برتری نسبت به یکدیگر ندارند. همه باید به یک میزان مورد احترام، محبت و خدمت قرار بگیرند برای مثال: نباید به فردی که پزشک است، به دلیل شغل یا جایگاه اجتماعی که دارد احترام بیشتری گذاشت و فردی که کارگر ساده است، کمتر مورد توجه قرار داد. همه افراد باید بر اساس یک پروتکل و فرمول مشخص پذیرفته و با آن‌ها برخورد شود. همچنین نباید به دلیل نسبت فامیلی یا آشنایی با فردی، او را بیشتر مورد توجه قرار دهیم؛ این موارد با مفهوم برابری در کنگره همخوانی ندارد.

 

آیا خدمت در کنگره باعث برتری می‌شود؟

خیر، خدمت باعث برتری شخص نمی‌‌شود. اول اینکه بازپرداخت دریافت‌‌های من از کنگره، خدمت کردن است و دوم اینکه خدمت باعث رشد، تعالی و حال خوش انسان می‌شود. خدمت به ما کمک می‌کند بسیاری از گره‌‌های درونی‌‌مان گشوده شود؛ در واقع خود خدمت نوعی آموزش گرفتن است و بیشترین بهره را خود فرد خدمتگزار می‌‌‌برد. البته خدمتگزار با خدمت خود به دیگران کمک می‌کند، به نوعی وظیفه خود را انجام می‌دهد؛ از طرف دیگر، دیگران با احترام گذاشتن به پیشکسوتان و رعایت قوانین و حرمت‌‌های کنگره، به این مسیر کمک می‌کنند.

 

چگونه می‌توان عدالت را در کنگره رعایت کرد؟

هنگامی‌‌که شناخت، آگاهی، معرفت و دانش خود را ارتقا دهیم و در جهت ارزش‌‌ها، تزکیه و پالایش داشته باشیم، با تمرین و ممارست می‌توانیم به درک بهتری از افراد برسیم و شرایط و حال آن‌ها را بهتر درک کنیم؛ باید طبق حرمت‌ها و قوانین کنگره عمل کنیم و در عملکرد خود خلوص داشته باشیم و در هر جایگاهی که هستیم منافع کنگره را در نظر بگیریم، نه منافع شخصی خودمان را.

 

چگونه می‌توانیم بدون قضاوت و با عدالت با دیگران برخورد کنیم؟

هنگامی‌‌که هدف من منفعت کنگره باشد، نمی‌‌‌توانم بدون عدالت رفتار کنم؛ زیرا خداوند را ناظر بر اعمال خود می‌‌‌دانم.

اما اگر منافع شخصی خودم را در نظر داشته باشم و بگویم لژیون من، رهجو من و ... ممکن است دچار قضاوت و بی‌‌عدالتی شوم. در چنین شرایطی متأسفانه از آموزش‌ها و فرصت‌‌های مختلفی که در کنگره وجود دارد بی‌‌بهره می‌‌مانم؛ در کل، الگوی ما باید آقای مهندس باشند و تلاش کنیم در مسیر آموزش، خدمت و عمل سالم از روش و عملکرد ایشان الگو بگیریم.

 

مصاحبه کننده : همسفر ندا

ویرایش : همسفر زیبا دبیر اول سایت

ارسال : همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هشتم) دبیر دوم سایت

عکاس : همسفر سپیده (راهنمای تازه‌‌واردین)

نمایندگی همسفران دهخدا قزوین 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .