English Version
This Site Is Available In English

شادی و شعف

شادی و شعف

جلسه اول از دوره نهم کار‌گاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صالحی۲ بااستادی همسفر مریم ، نگهبانی همسفر فرحناز و دبیری همسفر اعظم با دستور جلسه«عدالت ،آیا همه‌ی افراد در کنگره۶۰ باهم برابرند!؟ می‌باشند؟ » روز یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد؛ 

از راهنمای محترمم‌، و مرزبانان و ایجنت محترم تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند این جایگاه را تجربه کنم و از همه آموزش بگیرم. خوشحالم که پس از دو هفته کنار یکدیگر هستیم. زمانی‌که در کنگره۶۰ نبودم فهمیدم که چقدر از آموزش‌ها دور هستم و چقدر دلم برای تک‌تک شما عزیزان تنگ شده است.

پیش از کنگره‌ ۶۰ فکر می‌کردم که در حق من بی‌عدالتی شده است و نمی‌دانستم خودم مسیر را درست نرفتم و بذر اشتباه کاشتم. آموزش‌ها برای همه حتی کسانی که تازه وارد کنگره۶۰ شده‌اند یکسان است و بستگی به خودمان دارد که چطور مسیر را طی کنیم؟ باید گوش به فرمان راهنما باشیم و سی‌دی‌ها را بنویسیم. آیا آموزش‌ها را کاربردی می‌کنیم؟ اگر این کارها را انجام دهیم، مسلماً بذری کاشته‌ایم که می‌توانیم به موفقیت برسیم. من نباید خودم را با کسی مقایسه کنم که چرا همسفری راهنما یا ایجنت است؟ ایشان مطمئناً سلسله مراتبی را طی کرده، سختی‌هایی کشیده و آموزش‌هایی دیده تا به این جایگاه رسیده است. اگر بخواهم به آن جایگاه برسم، باید به درون خودم پی ببرم. آیا من از این آموزش‌ها استفاده می‌کنم؟ باید حرکت داشته باشم و برای رسیدن به هدفم تلاش کنم. آقای مهندس می‌فرمایند: برای همه، جایگاه یکسان است.

بستگی به خودم دارد که مسیر را چگونه طی کنم؛ در غم و اندوه باشم یا در شور و شعف. اگر بذر درستی کاشته باشم با شادی و شعف همراه خواهد بود و به جایگاه خوب می‌رسم و اگر بذر نادرستی کاشته باشم به آن جایگاه نمی‌رسم. آیا از سال گذشته که وارد کنگره‌ ۶۰شدم تغییری در من ایجاد شده است؟ آیا من توانستم از آموزش‌ها به درستی استفاده کنم؟ همه‌ باید بدانیم که کسی را قضاوت نکنیم، عجولانه تصمیم نگیریم و به یکدیگر احترام بگذاریم. لازم بود این جایگاه را تجربه کنم تا از استرسم کم شود. این یک سالی که به کنگره‌‌ ۶۰ آمدم با خود می‌گفتم: خوش به حال کسی که یک سال رهایی دارد. یعنی روزی فرا می‌رسد که مسافرم یک سال رهایی داشته باشد؟ سپس دریافتم که باید خودمان تلاش کنیم، در مسیر درست قدم برداریم و فرمانبردار راهنمای خود باشیم.

روز اولی که وارد کنگره‌‌۶۰ شدم، مرزبانان با احترام زیادی با من برخورد کردند و این در ذهنم هک شده است تا وقتی به آن جایگاه رسیدم، بدانم که چطور با یک تازه‌وارد برخورد کنم و او به کنگره۶۰ وابسته شود. ما باید راه کنگره۶۰ را با عدالت، قیاس نکردن، تفکر درست و انتخاب مسیر صحیح ادامه بدهیم.


تقدیر دبیر دوم از دبیر اول جلسه 


رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول)

اهدا‌‌ء تقدیر نامه لژیون سردار

.


مرزبانان کشیک: همسفر زهره و مسافر امیر‌علی
تایپیست: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر سارا (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر پرنیا رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول) دبیر اول سایت
عکاس: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول)
ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول)نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صالحی(۲)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .