English Version
This Site Is Available In English

اولویت در کنگره۶۰

اولویت در کنگره۶۰

زمانی‌که کلمه عدالت به میان می‌آید انسان به برابری و یکسانی فکر می‌کند؛ درصورتی‌که عدالت و برابری یکی نیست؛ عدالت ریشه در عدل دارد یعنی تعادل، هر چیزی سرجای خودش باشد. برابری یعنی مساوات، شرایط و امکانات برای همه یکسان باشد.

یکی از اضلاع مثلث نماد کنگره۶۰ عدالت است. آقای مهندس می‌فرمایند: هرکس در هر جایگاهی قرار دارد عین عدالت است. من در کنگره یاد گرفتم که عدالت به معنای برابری نیست. خداوند در قرآن می‌فرمایند: انسان چیزی نیست مگر سعی و تلاش خودش. کنگره۶۰ کسانی را در اولویت خود قرار می‌دهد که آنان کنگره را در اولویت خود قرار دهند. عدالت در کنگره۶۰ به معنی خواست و تلاش شخص است. شخصی را در نظربگیریم که با مشکلات بسیار و هزاران درگیری وارد کنگره می‌شود و خود را تسلیم کنگره می‌کند، کسانی در کنگره۶۰ موفق هستند که با مسیر تعیین شده کنگره همراه باشند.

ضلع دوم نماد کنگره۶۰ معرفت که همان آگاهی و ضلع سوم عمل سالم است. عمل سالم عمل نیک است ولی عمل نیک ممکن است عمل سالم نباشد. برای مثال شما پولی را به شخصی قرض می‌دهید، او با آن پول مواد مخدر تزریق می‌کند و جان خود را از دست می‌دهد، شما عمل نیک انجام داده‌اید؛ اما او با آن پول جانش را از دست داد؛ پس عمل نیک لزوماً عمل سالم نیست.

کسب دانش و آگاهی مسیر را روشن کرده و شناخت ما را نسبت به خود و جهان اطرافمان بیشتر می‌کند. زمانی‌که دانش و آگاهی کسب می‌کنیم ضعف درونی خودمان را پیدا می‌کنیم، حقایق را بهتر درک می‌کنیم و پی می‌بریم که اگر الان در هر جایگاهی از زندگی قرار داریم عین عدالت است. کسب دانش و آگاهی عقل را بیدار می‌کند و کمک می‌کند سیستم ایکس به تعادل برسد؛ در نتیجه انسان می‌تواند عمل سالم انجام دهد.

حضرت علی (ع) می‌فرمایند: دانش، عمل را سودمند می‌سازد. آگاهی انسان را به هدف نزدیک می‌کند و به انسان جهت می‌دهد، اگر بدون دانش و آگاهی عملی صورت بگیرد یقین داشته باشید در آن هیچ عدالتی وجود ندارد. انسان‌ها با اعمال و خواست خود تعیین می‌کنند که در کجا قرار بگیرند. خواست و اعمال همه انسان‌ها با هم برابر نیست که بتوانند در یک ساختار با یکدیگر برابر باشند. آیا یک سفر اولی با یک سفر دومی برابر است؟

عدالت در‌ کنگره به بهترین شکل در چرخش است. من به‌عنوان یک همسفر وقتی وارد کنگره و لژیون شدم دیدم آموزش کنگره برای یک تازه‌وارد و افرادی که سال‌ها درکنگره هستند، یکسان است؛ اما یک سفر اولی با افراد سفر دومی که در حال خدمت در جایگاه‌های مختلف هستند باهم برابر نیستند.

در کنگره ما دو هدف داریم؛ آموزش‌دیدن و خدمت‌کردن. عدالت در کنگره۶۰، مفهومی‌ است فراتر از تقسیم مساوی امکانات. عدالت، بر پایه‌ تلاش، تعهد، معرفت و قانون‌مداری استوار است. همه از یک نقطه شروع می‌کنند؛ اما جایگاه نهایی‌ آن‌ها بستگی به میزان حرکت، درک، آموزش‌پذیری و خدمت‌شان دارد. این‌ها شاخص‌هایی هستند که فرد را در کنگره۶۰ رشد می‌دهند و این یعنی عدالت واقعی.

نویسنده و رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون دهم)
عکاس: همسفر رویا م. رهجوی راهنما همسفر سعیده (لژیون هشتم)
ارسال: راهنما همسفر ثریا (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی لویی پاستور

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .